Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 966
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Аз не съм и очаквал друго, пак нападки какъв съм бил, и как пак не съм разбрал. Няма как да ви го покажа или кажа по ясно. Показах ви го черно на бяло с вашите думи как си противоречите, но вие по гръб не падате, винаги трябва да сте отгоре. Все тая, живи и здрави.

Не, аз не си противореча. Постът, който ми посочи е на друга потребителка. Очевидно моето мнение е по-различно от нейното. Grinning

Обяснението би ме вкарало в ситуация, която вие ще имате възможно още повече да перефрезирате и да направите в своя полза, затова нито ще си направя труда да обяснявам, нито има смисъл.

# 256

Няма смисъл да се разясняват толкова елементарни неща по 'амнайсет  пъти на човек, който вече и без това сам се е причислил в групата на неудачниците и жертвите. Все едно да преливаш от пусто в празно. Такава всеобхватна отчаяност на никого не пожелавам. Дано поне авторът на темата да се изпълни с малко ентусиазъм и оптимизъм.
Така е.
Има точно две неща, които жестоко биха отблъснали всяка жена от даден мъж (ако ще да има 2 петролни кладенеца и замък) - 1) лоша хигиена и 2) постоянно да се изживява като жертва - все някой му е направил лошо, не го е дооценил, не го е разбрал, напада го, а той милия седи недоразбран, но праведен.

Пламката е друга бира - на него по постовете му личи, че е човек с настроение. Там съм 99% сигурна, че ще се наредят нещата.

# 257
На Пламката може да му дойде някоя кандитатка от форума, но лошото е, че повечето сме обвързани. Grinning

# 258
Пламката коя зодия е ?  ☺️

# 259

Хах Дева е, ако това има значение..

# 260
Дева? Ужас!
Нерешителен, постоянно анализиращ, че и всичко да става по неговия начин! Всичко друго освен неговото мнение не е правилно и важно.

Смятам, че за жена определяща партньора си според зодията - отпадаш.

# 261
Я стига, моя приятел е дева и няма нищо общо с това описание. Grinning

# 262
Гугълката явно го е харесала момцето, ама на, обвързана и то за същата зодия. Иначе като гледам какви подробни и доброжелателни съвети му дава...
 Laughing

# 263
  • Пловдив
Хаха момчето питаше къде да намери. А то се оказа, че тука го лапнаха бързо бързо. Скоро да очаквам и неговия мозък да промият и да стане някъде заврян зет.

# 264
  • Наблизо
Здравей!Идвам с две идеи - едната е да се присъединиш към партия,има млади хора от различни прослойки и т .н. а другата е да почнеш да ходиш в неделя в приютите за животни като доброволец за разхождане.Много млади хора,доста момичета и обща цел.Хем и добро ще направиш!Успех!

# 265
И моята половинка е дева,страхотни хора са,не мога да се оплача☺️
Когато е писано,ще се появи подходящ човек.
Успех!

# 266

Хах Дева е, ако това има значение..

Дева е отлична зодия за мъж. Хем с твърдо собствено мнение, хем готов на компромиси, хем държи на семейството. Simple Smile

За успешни връзки на тези години мога да препоръчам три неща, които съм видяла с очите си:
1) На купон с приятели. На големи събирания, като сватба, Коледа, стават страхотни запознанства. Понеже там са се събрали хора с определена нагласа и общо взето сходен социален статус, е доста вероятно да "станат нещата".
2) Необвързани "момък и девойка" да бъдат запознати от свои приятели, нарочно, защото смятат, че си подхождат. Звучи малко странно, но наистина се получава понякога!!!
3) След като си фен на природата и екскурзиите, точно там може да се "оглеждаш". Хората, които са склонни да ходят в планината, са друга порода, далеч от елементарните материални цели.

# 267
Чуя ли мъж да твърди, че жените масово са "материалистки", и веднага ми светва червената лампичка. Simple Smile

И аз съм така.Мъжете,които познавам и подкрепят това твърдение са се заобиколили точно от такива жени.Профилът им във ФБ е пълен с еднотипни женски профили-цици,задник,оскъдни дрехи,изправени дълги коси(екстеншъни),свити начервени устни,статуси от рода на:"няма мяу,няма бау,ти за мен си пълно чао"...
И после питат защо жените са материалистки Grinning
Ами,докато очите ви са отворени само за такъв тип жени,да ,"всички" ще са материалистки Simple Smile
Тихите,скромни момичета,без атрактивна визия не ви хващат погледа,а именно те са стойностните, ама то за всеки влак си има пътници,както се казва... Simple Smile

# 268
Гугълката явно го е харесала момцето, ама на, обвързана и то за същата зодия. Иначе като гледам какви подробни и доброжелателни съвети му дава...
 Laughing
Хаха, внимавай, аз вече съм резервирана форумна снаха - не съм се срещала с принца, но се разбрахме с майка му. Grinning Беше гастрономична любов от пръв поглед. За жениха знам само, че взривява кафеварки и естествено има стабилна работа и апартамент - питай някои от капацитетите тук и ще ти каже, че затова съм се навила, но истината е друга - изкушиха ме с едни конкретни нещица, сготвени с масълце и червен пипер, ех. Grinning 

# 269
Към автора на темата-куче имаш ли?

Куче нямам...

Общи условия

Активация на акаунт