Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 996
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Е па аз последната дето ми стана булка си я срещнах на спирката на автобуса в Студентски град.
[...]
А един приятел студент по архитектура от Палестина си беше свалил и той в автобуса една българка, за която направо му завиждах. И се ожениха и заживяха в София.

Е, аз какво ви разправям, че който си може, го може. И че няма значение мястото, а начинът.  Laughing

# 421
И не по цената на обувките или часовника.
Щастливите хора не носят часовници, това го знае всяко хлапе Wink

# 422
Батките/мутрите са най-неуверените мухльовци, защото те не вярват, че могат да постигнат нещо легално и с труд понеже нямат самочувствието, че им стигат акъла и способностите. Затова се хвърлят на лесното - да чакат на мама и тати, да завъртят нещо незаконно, някоя далаверка. Човек, който знае, че струва нещо и има вяра в уменията си никога няма да стане такова леке. А това самочувствие там е роля и фалш, отдолу бъка от несигурност и комплекси.

Уверения човек не е някакъв надувко без покритие, а човек с амбиция да се развива и мотивация за това. И да има някакви там съмнения не позволява да го спират да опитва. Уверения човек може да се съмнява дали нещата ще се получат, но не се съмнява, че може да успее стига да даде всичко от себе си.

И може да имаш пари от легален бизнес - примерно, учил си здраво, усвоил си нещо, което се продава добре и си скъсваш г*за от труд, за да го превърнеш в успешна професия. На такива само шапка мога да сваля.

# 423
И не по цената на обувките или часовника.
Щастливите хора не носят часовници, това го знае всяко хлапе Wink
Е , ние тук не говорим за щастливи. А за отговорни , дисциплинирани , точни . Точен без часовник  е малко ...бохемско Grinning

# 424
Това в дир.бг много готини снимки по темата качват:

Поредния арестант.
И не тая до него хич не ми харесва, просто отбелязвам, че са супер двойка.

# 425
Извинявай, но жената до тоя е убийствено нелицеприятна. Това ли са хубавите момичета ала манекенки, които трябва да представляват "свестните"? Боже, боже. Едно е сигурно, тук не бих посмяла да си кача снимка - най-малкото ще ми се вижда лицето, защото не мога и на сън да си сложа такава плътна маска.

# 426
След като си падаш по такъв тип жени, крайно време е да станеш от типа мъже, които те пък харесват.
Щом свестните момичета не те привличат...

# 427
Е аз какво съм написал под снимката... просто ми стана смешно като я видях и се сетих за тази тема.

# 428
Е аз какво съм написал под снимката... просто ми стана смешно като я видях и се сетих за тази тема.
Шегуваш се , нали . Joy
Тези са си лика-прилика , но темата е за "сероизно" момиче.

# 429
Лайт тролинг от моя страна за разведряване на обстановката, че колегата много я нажежи пак.

# 430
Слава богу,не всички мъже и жени са такива образи😜

# 431
Лайт тролинг от моя страна за разведряване на обстановката, че колегата много я нажежи пак.
Уф, извинявай. Grinning Надписът под снимката не го видях изобщо. Явно очите ми са останали в тази романтика. Grinning

# 432
  • Пловдив
Нито съм казал, че батките, мутрите и мъжете с много пари са един тип характер, нито съм казал, че някое от тия е обида или порок. Колегата ясно е казал под снимката, че не харесва такова момиче, ама вие пак му вкарахте такива думи в устата. Явно е, че тук спор не може да има. Аз искам да изкарам истината на яве, и изобщо не казвам, че моята истина е правилна. Но вие с всички сили се стремите да се изкарате прави, това ме дразни и аз изпадам в крайности. Знам, че нажежавам обстановката, знам, че съм дразнител. Но при такова отношение такъв ми е характера и в не малко теми съм споменавал, че съм тежък характер.

# 433
Драко , тежкият характер е част от човека. И ако той е непроменим , гледната точка се мени. С времето ,с опит , с наблюдения , с дискусия.

# 434
  • Sofia
"мъж с много пари" обида ли е или порок? и защо?

Не разбра ли, че мъжете се делят на "нормални" и "такива с пари"? Двете са взаимоизключващи се. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт