Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 921
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Ти от прословутите алфа мъжкари, които се подвизават в бг-мамма ли си Grinning? Научи ме и аз искам такъв да стана.

едит: Сори, обърках се, ти не си бил Don Joan, ами Don Jon, обикновен чи**джия
Това ли са алфа мъжкари
Алфа мъж

Според учени характеристиките на алфа мъжа са се проявявали още по времето на каменната епоха, когато ловът, осигуряването на храна, приспособяването, агресивното поведение са им давали по-голям шанс за оцеляване.

В животинското царство алфа образът е този, който пръв избира женските си и завоюва територия. Когато говорим за алфа мъжете в наши дни, то това са личности, които имат голямо самочувствие, успех в кариерата и винаги се радват на женско внимание.

# 466
Mи айде де, покажи ми един алфа мъжкар от нета, който да е хем умен, хем готин, хем секси, хем душичка. Н-я-м-а! Ако може и да мие чинии златен ще е. Grinning
На сватбата имахме игра с обувки. От 24 въпроса имахме 22 съвпадения. Единият въпрос, на който се разминахме беше „Кой мие чиниите вкъщи?”. Благодаря, че ми припомни Joy

# 467
Eто значи всичко е точно!

Алфа мъжкар:
- да може да хване пиле със зъби в двора;
- да може да пребори мечка стръвница с голи ръце;
- да може да ми построи дом от кал и съчки.

Повече не ми трябва!

Ще мина и без брадата катинарче, че гледам тука и за най-сериозната девойка не са навити на такова обезобразяване. Grinning

Айси, опааа, ама да знаеш, че не си сама. Grinning Питай Гугълов кой мие чиниите вкъщи и ще ти каже, че е той. Ама съм аз. Grinning Май е време да си вземем съдомиялна.

# 468
Ти от прословутите алфа мъжкари, които се подвизават в бг-мамма ли си Grinning? Научи ме и аз искам такъв да стана.

едит: Сори, обърках се, ти не си бил Don Joan, ами Don Jon, обикновен чи**джия
Така е човек, имам свърх голямо самочувствие, защото знам, че няма по-голям "чи**джия" от мене Wink

# 469
  • Пловдив
Тука се навъдиха комплексирани мъже, единия с комплекси от батките, другия с комплекси от лошите момчета.... бе не е ли ви срам бе "мъже" хаахха откраднали им били жените хаахх Третия дебне някоя отчаяна бгмама да му върже... голяма трагедия просто.
А за Гугъл и сладур4е7... как ли пък не сте виждали най-готините мъже и то в "реала" а не по филмите или в интернет Simple Smile Големи пък претенции... хахха

Колегата сам си го каза. Аз нищо не съм казал, това са твой и на останалите жени думи. И кога съм казал, че са ми откраднали жената.

Браво, мойто момче. Най-големия мъжкар си тука.

# 470
Mи айде де, покажи ми един алфа мъжкар от нета, който да е хем умен, хем готин, хем секси, хем душичка. Н-я-м-а! Ако може и да мие чинии златен ще е. Grinning

Искаш да ти покажат моя снимка, ама нямааааа! Не давам да ме снимат, че ще почнат едни оферти от всякъде и трябва да си водя бележник кога, къде, с кого и за колко... Bowtie

# 471
Много забавно се развива тази тема Joy
Да се включа и аз с едни житейски примери .
Алфа петел виждали ли сте ?
Представете си кокошкарника и кокошките. Незаинтересовано кълват. Петлите започват бой до кръв и смърт кой пръв ще им скача. Те си кълват. Бой, бой , бой... и лъсва първенецът. Алфата. Започва ги той. Другите чакат да се измори. И тогава са те. А на  кокошките им е все едно. Rolling Eyes

# 472
Драко и онзи другия с лошите мочета, да се правите на жертви е женски подход. Никак не  мъжкарско, тъй да знаете Wink
Гугъл, аз мъже не харесвам, жени мога да ви покажа Simple Smile

# 473
Да се правиш на мъж в бг-мама също не е особено мъжкарско да знаеш Wink Някак си не виждам смисъл, освен ако под третия в коментара си по-рано не визираш себе си.

"Тука се навъдиха комплексирани мъже, единия с комплекси от батките, другия с комплекси от лошите момчета.... бе не е ли ви срам бе "мъже" хаахха откраднали им били жените хаахх Третия дебне някоя отчаяна бгмама да му върже... голяма трагедия просто."

# 474
Аз мисля, че третия е Пламката, ама него го изгубихме отдавна...

# 475
Мен лично ми е все тая какъв ще ме изкарат. Това си е типично мъжка черта - като се съберат група мъже и наоколо има жени и почва едно мерене на ***, което ми е крайно банално и изморително и никога не съм участвал в него.

# 476
Знаете ли къде е най-хубаво? В Япония! Там съм чувала, че жените ти скачат на някои определени чаркове веднага щом чуят здрасти. Един колега (възрастен) разказваше такива истории - как японките са най-нахалните и закачащи се жени на света. Хем той не е нито богаташ, нито мега красавец. Неслучайно е пълно с хентай.

# 477

А третият е арайвъл, дебне той дебне Simple Smile

Бебок, с батко си не си играй, че който си играе с огъня, накрая стои на студено. Лека вечер.

# 478
Мен лично ми е все тая какъв ще ме изкарат. Това си е типично мъжка черта - като се съберат група мъже и наоколо има жени и почва едно мерене на ***, което ми е крайно банално и изморително и никога не съм участвал в него.
Не знам кой какво си мери *** с теб. Аз за мен нищо не съм казвал Simple Smile
Никой никакъв не те е изкарвал. Ти сам си написа, че винаги си бил пренбрегван заради bad boys-овете.
Дракото сам се наклепа и той. Еми съжалявам, но не харесвам някой да се прави на жертва, още повече пък мъж.

Ей го и тока ще ми спират, на студено да спя Simple Smile

# 479
  • Насред хаоса
Мъжете с високо самочувствие и уверени са точно батки, мутри и мъже с много пари.
Това, че бъркаш самочувствието с куха фасада, е твой проблем.

Общи условия

Активация на акаунт