🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 1 /15.02.-01.03.2022/

• 34 491
  • 628
  •   1
Отговори
  • Испания
Любимото шоу за имитации „Като две капки вода“ ще отпразнува юбилеен сезон в ефира на NOVA с изненадващи превъплъщения и необикновени имитации.

„Като две капки вода“ e българска версия на шоуто „Tu cara me suena“, създадено в Испания през 2011 година.

У нас започва през пролетта на 2013 година и се излъчва по Нова телевизия.

Александър Сано, Алисия, Дарин Ангелов, Есил Дюран, Краси Радков, Анелия, Крисия, Мариана Попова, Моню Монев, Руслан Мъйнов

Предишни сезони

Скрит текст:

Водещи са Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Журито е в състав: Любен Дилов-син, Хилда Казасян и Магърдич Халваджиян, които бяха жури в първите два сезона на "България търси талант". Излъчва се всяка сряда от 20:00. Наградата за победителя е лек автомобил. Победител в първия сезон е Рафи Бохосян   /Лучано Павароти/.

Вторият сезон започва от 10 март отново от 20 часа. Водещи отново са Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Журито е в състав: Хилда Казасян, Магърдич Халваджиян, Милица Гладнишка и Юлиян Константинов. Наградата отново е отново нов лек автомобил. Победител във втория сезон е актрисата Невена Бозукова  
    /Александра Бърк/.

Третият сезон на шоуто започва на 3 март от 20 часа. Водещите са отново същите. Журито е в състав: Хилда Казасян, Магърдич Халваджиян и Димитър Ковачев – Фънки. Първият епизод от третия сезон представя най-добрите моменти през изминалите сезони, а официалният старт е на 9 март от 20 часа. Победител в третия сезон е Ненчо Балабанов /Коцето-Калки/. Месец след края на третия сезон в зала 1 на НДК в две последователни вечери на 23 и 24 юни се провежда концерт с изпълненията на най-любимите участници от трите сезона на шоуто. Концертът се излъчи на 14 септември от 21:30 часа по Нова ТВ.

Четвъртият сезон на шоуто започва на 3 март от 21 часа. Водещите са отново същите, а журито е в състав: Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и Добрин Векилов – Дони. В този сезон за първи път участва дует. Официалният старт е на 7 март от 20 часа. Победител в четвъртия сезон е Калин Врачански /Васил Михайлов/.

Петият сезон на шоуто стартира на 27 февруари и се излъчва в понеделник от 20 часа. Водещите остават непроменени, а журито е в състав: Йорданка Христова, Виктор Калев и Димитър Ковачев – Фънки. Победител в петия сезон е Михаела Маринова /Селин Дион/.

Шестият сезон на шоуто стартира на 26 февруари 2018 г. и се излъчва в понеделник от 20 часа. Водещите остават непроменени, а журито е в състав: Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и специален гост. Победител - Славин Славчев /Ян Гилън/.

Седмият сезон на шоуто стартира на 25 февруари 2019 г. от 20 часа. Водещите и журито остават непроменени. Третият член на журито е различен всяка седмица. Победител в седмия сезон е Стефан Илчев /Лили Иванова/.

Осмият сезон стартира на 24 февруари 2020 година. Водещите са Рачков и Зуека. Жури: Димитър Ковачев - Фънки, Хилда Казасян и Юлиян Вергов. Победител в осмия сезон е Фики Стораро /Лайнъл Ричи/

Деветият сезон на шоуто стартира на 22 февруари 2021 г. от 20 часа. Водещи са Герасим Георгиев-Геро и Васил Василев-Зуека, а журито е в същия състав. Този сезон събира участници от миналите осем сезона. Победител е Рафи Бохосян /Васил Найденов/, който печели шоуто за втори път.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 20:50 от Smileys 🙈🙉🙊

# 1
Благодаря за новата тема Heart

Прехвърлям си поста от миналата тема тук:

Да ви кажа честно, до миналия сезон и на мен ми идваха в повече лигавщините на Рачков. Все си мислех, че без него ще е по-добре, обаче не - миналия сезон беше някакъв ужас. Зуека се видя, че без Рачков никакъв го няма, Геро се опитваше човека, ама хич не му се получаваше, щото Зуека си е дървен сам. Та сега много, много му се радвам на Рачков и хич не ми пречат лигавщините му. Даже накрая се посмях от сърце, когато се оплакваше, че му крещят в слушалката да минава назад и, че щял да ходи в друга телевизия Joy
Не знам на вас, но на мен искрено ми липсваше този човек.

# 2
  • Пловдив
Аз Зуека го обожавам! Рачков ми е твърде халтурест, че и предаването му хич не струва, а и с тази девойка дето я мандахерца, за да я показва колко са влюбени, малко ми е като сагата за любовта на Плачков и Попова. 🙃🙃🙃

# 3
  • Пловдив
Мерси за темата!

Есил Дюран: Чрез предизвикателствата ставаш по-голям, по-уверен и по-добър...
https://nova.bg/accents/view/2022/02/15/357129/%D0%B5%D1%81%D0%B … 0%B1%D1%8A%D1%80/

# 4
Smileys 🙈🙉🙊, много хубаво оформена тема, благодаря ти за труда! Purple Heart
Няма друга такава тема! Purple Heart

Вергов част от постоянното жури ли ще е?
Освен Краси, Рачков също ми се стори доста изморен и отегчен. Може да са му казали да си ограничи изблиците, не знам, но не е много себе си сякаш.

# 5
  • Испания
Smileys 🙈🙉🙊, много хубаво оформена тема, благодаря ти за труда! Purple Heart
Няма друга такава тема! Purple Heart

Вергов част от постоянното жури ли ще е?
Освен Краси, Рачков също ми се стори доста изморен и отегчен. Може да са му казали да си ограничи изблиците, не знам, но не е много себе си сякаш.

Благодаря на всички, които ми благодарят.

Да, Вергов е част от постоянното жури. Казаха, че всяка седмица ще има различен четвърти участник.

Моля някой да кликне на иконката на ФБ в първия пост, за да види дали се отваря страницата на предаването. Имигрантите сме дискриминирани от 2-3 години и нямаме достъп до ФБ страницата на формата.

# 6
  • София
Идеално се отваря страницата ! Purple Heart
Очаквано за мен актьорите се представиха добре,а певачките обраха точките Simple Smile

# 7
Smileys, благодаря ти за темата.
Събираме се старата дружина, с нови попълнения.
Аз не харесвам Есил Дюран. Не съм я слушала преди как пее, но и на мен твърде ми напомня на Петя Бу.
И съм много доволна от мойте фаворити - Руслан и Сано. Много са добри и ми създават добро настроение.

# 8
  • Испания
Идеално се отваря страницата ! Purple Heart

Благодаря.

# 9
  • Пловдив
Благодаря за темата! Flowers Sunflower

Снощи си мислех, че като за първо предаване Маги ще е в журито, а то нямаше четвърти човек.

Всички с изключение на Крисия и Анелия ми харесаха - някои повече, някои по-малко.

Това за оценката на участниците ми харесва, че е преди да могат да видят точките  и да гласуват в своя полза (не пряко, разбира се).

# 10
  • Испания
Снахата беше по островите, та нищо чудно да са цялото семейство там.

Преди бях писала: от 2-3 години в испанския формат, който е оригиналът, участниците не дават вече оценки. Журито и публиката в залата гласуват. Няма побутване на тоя и на оня.

# 11
  • София
Благодаря и аз!
То май никой го нямаше от фамилията ( Халваджиян), може да не са се върнали от някое пътуване. 😀

# 12
  • UK
Благодаря за новата тема!

На мен Рачков ми харесва като водещ, за разлика от заекващия и фъфлещ Геро. На Геро му харесвам само изблиците да говори на някакъв език. Grin

# 13
  • София
Благодаря за темата.
На мен предаването на Рачков не ми допадна, отдавна не съм го пускала всъщност, но в Капките миналата година много се усещаше липсата му. Като Златния Орфей малко протичаха предаванията. Скука. Знам, че много хора не харесват Хилда, аз смятам, че е добър професионалист, но искам да кажа, че външно не мърда тази жена, все едно не остарява, а други тук пък я виждат състарена преждевременно. Колкото хора, толкова очи и мнения. Simple Smile

# 14
Благодаря за новата тема!
Краси Радков много състарен ми се видя.
Другото, което си мислех вчера, докато гледах предаването- много от участниците са свързани със Слави Трифонов.

Общи условия

Активация на акаунт