🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 1 /15.02.-01.03.2022/

• 34 502
  • 628
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мен и Моньо ми хареса (ама аз и героя му Мазов много харесвам), Руслан, Сано (мноого много яко изпълнение), Краси беше изненадващо добър и това е.
На Крисия намалих звука, Алисия беше приятна, ама тя и песента беше лекичка, Марияна не я харесвам, а в на времето в Евровизия и бях огромен фен. Есил си пее, да я видим в по-динамична роля. А изненадата Grinning беше много хит едно време, ще видим нея. А бе нещо девойките не ми харесаха, ще видим следващите предавания.
Не харесвам много Дарин, ама съм пристрастна, таа може и да си сменя мнението Grinning

# 31
Смайли, благодаря за темата!
Рачков не остана по-назад от Плачков, ходи и той да поздрави любимата в ефир. Да не би някой да не е разбрал, колко е влюбен. Анелия не я харесам, но простащината на Рачков мина всякакви граници, особено като я хвана за лицето да я обръща към него...как не го отвъртя този дребен смешник не знам.

# 32
Благодаря за темата. 👏

# 33
# 34
  • тук, на мястото си
Благодаря за новата тема, Смайли!

Някои от лигавщините на Рачков не ги харесвам, но не са само негово дело, сценария е такъв. Сега като са с Краси Радков ще има още повече лигавене. Явно това и фолкаджийките дигат рейтинга.

# 35
Добър вечер на всички. Благодаря за създадената тема.

От фолк звездите не ми харесаха Анелия и Алисия. По принцип никога не съм харесвала тези две жени. Есил Дюран се представи прекрасно.

Мариана Попова беше си избрала български изпълнител, защото така е по-лесно. Но сега ще я видим в мъжки образ. Тази жена не ми харесва. Тя ще бъде на дъното на класацията в този сезон на Капките.

Крисия - като дете я харесвах как пееше и й се радвах. Сега на 17 години, гласът й се уплътни и не може да пее добре. А има много високо самочувствие, а това ме дразни много в нея. Много глезено говори. Няма да може да се справи с имитациите. А гримът й във визитката беше прекален.

От мъжете - Дарин се стараеше, но той просто не е за там. Дано греша. Може да ме изненада. Краси Радков и пеене. Учудих се, че добре се справи в ролята на Елвис. Той ще бъде свеж въздух в този сезон. Едва ли ще се справи добре с имитациите, но ще ни забавлява. Александър Сано се справи много добре. Дори ми хареса тази песен, която изпълни. По принцип не харесвам такъв вид музика, но за първи път чух тази песен. Дори днес я слушах два пъти. Не трябваше да го поставят на трето място. Трябваше да бъде или на първо място, или на второ място. За Руслан - ами всички пишете, че добре изпълни имитацията, но не можа да избяга от своя глас. Звучеше ми като Руслан. Дано успее да избяга от своя глас при следващите имитации. 

Зарадвах се като видях, че пак ще бъде част от журито Хилда Казасян. Красива жена с добро сърце и душа. Наистина тази жена не се променя с годините. Фънки - поне той ще приземява участниците. 

# 36
# 37
  • Пловдив
Мен и Моньо ми хареса (ама аз и героя му Мазов много харесвам), Руслан, Сано (мноого много яко изпълнение), Краси беше изненадващо добър и това е.
Абсолютно съм съгласна, но журЕто ще продължи да твърди, че най-невероятно се справя Есил, за да не вземе да им се обиди и да припадне на сцената докато се превзема. Мъжете са много по-добри в образите от жените. С пеенето може не всички актьори да се справят, но нали уж предаването е за пресъздаване на образ.

# 38
Не видях да е е коментирано, но адмирации за това, че увеличиха стойността на благотворителната награда.

Саното и Есил се справиха много добре, визиите им бяха направени също. Само не знам другите защо изглеждаха като себе си + малко сценичен грим.

# 39
  • София
На мен ми хареса Есил къде ще дари парите. Браво, че беше подготвена.

# 40
Точките на Есил въобще не са сметнати правилно, за другите да не говорим

# 41
Здравейте.Снощи ми харесаха всички с изключение на Крисия,Анелия и Мариана.Моню малко на пародия го удари според мен и също не ми хареса особено.Но тази песен на Дони и Момчил много я харесвам и сигурно това е причината да не ми хареса неговото изпълнение.Не знам какво е това прехласване по Крисия,че чак детето чудо да я наричат.Като малка ми харесваше как пее и беше чаровна.Но не бих казала ,че е някакво чудо.Имала е късмета да я забележи правилният човек.А Анелия е мъка да я слушаш и как говори ,и как пее.Вота на публиката ще я дърпа напред.Очаквам скоро Мариана да се изкаже в неин стил по този въпрос.Някой в темата питаше за какви са отношенията между Алисия и Анелия и по този повод се сетих,че преди години на Анелия дъщеря и беше нахранира сериозно Крисия във фейсбук.Доста писаха тогава за този скандал.На мен фаворити са ми Сано,Руслан и Краси(той по-скоро ми е забавен,не точно фаворит).

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 23:03 от Emily123456789

# 42
Много се забавлявах с първата вечер. Комбинацията Рачков - Геро  - и двамата много темпераментни е интересна. Харесвам Геро, макар че не винаги разбирам какво говори, много бързо говори. Гласувах за Сано, честно накара ме да захаресвам тази песен, звучеше по-мъжествено от оригинала. Simple Smile За чалга певиците нямам мнение, даже двете А не ги различавам коя коя е. Може би е по-важно какви образи ще им се паднат и как ще ги пресъздадат. Например Фики Стораро беше убийствен в превъплащенията. Simple Smile

# 43
  • ENGLAND
И на мен ми хареса снощи като за първа вечер. Всички се бяха постарали, Есил беше много добра, надявам се да се старае и занапред. Алисия беше добре, но Анелия нещо не ме кефи.От мъжете всички за мен бяха добре, има много време да се проявят. Рачков беше доста по обран от предишните сезони, пасват си много добре а Геро, Зуека му беше в сянка.

# 44
Много добър каст, повчето бяха страхотни!

1. Есил Дюран - прекрасно! Едно време в поп фолка имаше пеещи певици! Великолепно изпълнение! Радвам се, че им отвя шапките.

2.Крисия - браво момиче. Браво за смелостта да започне с далечен тембър. Влезе притеснена според мен, но после я заби тази песен и както искаше успя да хване емоцията. Актьорски я изигра перфектно.

3.Сано - страхотен ми се стори на мен. Това е много трудна песен. Браво!

4.Руслан - добре беше, но много удобна песен и все пак си чувам него. А вярвам, че много може, много го харесвам.

5. Моню Монев - идеален Дони, просто имаше още по - трудни и сполучливи имитации.

6. Алисия - да, пя по - скоро като себе си. Обаче имаше доближаване. Освен това толкова години я коментират, че въобще не може да пее на живо, че сега много се радвам, че се включва в живо предаване. Пя си много добре, особено сравнено с много нейни колежки.

7. Марияна Попова - според мен беше притеснена и явно ще й е трудно друг да имитира и въпреки, че се получи донякъде, повечето участници бяха по - успешни.

8. Дарин Ангелов - средна работа, наистина можеше повече.

9. Анелия - не се получи, а пък нататък какво ще е не ми се мисли.

10. Краси Радков - ясно е, че му е платено да бъде шута в предаването, но пък поне ще се смеем.

Общи условия

Активация на акаунт