🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 1 /15.02.-01.03.2022/

• 34 495
  • 628
  •   1
Отговори
# 45
  • Испания
Снощи не записах гласуването на публиката, защото накрая се ядосах много.

6 - Дарин, 8 - Мариана, 10 - Моню, 12 - Алисия, 14 - Сано, 16 - Крисия, 18 - Краси, 20 - Есил, 22 - Руслан, 24 - Анелия

Менторите

10 точки на Есил.

Сакън! Да не би да не ѝ стигнат точките, за да спечели.

Тук са точките на участниците и журито. Както и таблиците им след гласуване на журито /след това прибавят точките на участниците и на зрителите/ и общите точки от вечерта.

Понеже някой спомена, че точките не са изчислени правилно, аз ги сметнах.  Точно толкова са. Друг е въпросът, че журито оценяваше абсолютно неадекватно. Един пример: Крисия има повече точки от Краси.

Легенда:

У - участници, Ж - жури, П - публика, М - ментори

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 22:24 от Smileys 🙈🙉🙊

# 46
  • Terra incognita
Извинявайте, ама смс- и пускат предимно деца и роми. Снощи разбрахме, че Анелия им е любимка. Да се беше представила добре, да кажеш хайде, има защо. Ами, то? Нищо общо с Елена Папаризу, беше своя стара версия на концер на Пайнер. Виеше като чакал, чак ми стана неудобно.

# 47
Точно на виене ми е приличало винаги пеенето на Анелия. Едно такова странно извиване баш като койота Уили. Каква красавица беше в началото на кариерата си, пусти интервюта развалиха работата. Елена Папаризу е огън, танцува, пее...нищо общо.

# 48
  • София
Мен нещо много нервна ми изглеждаше Анелия. Не че е титан на мисълта или пък музикален гений, но през цялото време излъчваше едно притеснение ли/нервност ли и аз не знам.
Майката на Софи Маринова пя добре, ама да видим в роля следващия път Grinning

# 49
  • Велико Търново
Постоянното рекламиране на виното на семейство Халваджиян във всички предавания обаче ми е изключително тъпо и не на място. Да си пуснат един клип в рекламния блок и това е.
Защо трябва да плаща за присъствие в рекламните блокове като си има цяло предаване? За мен пък си е съвсем в реда на нещата да си рекламира и другите продукти.

С оценките на журито и аз не съм съгласна. Също и "дърпането" на Анелия от гласуването със смс-и ми се струва, че ще е постоянно. Същата работа като с Фики, ама за него поне имаше защо да е така.

# 50
  • Terra incognita
Тя, Анелия, във всичките си интервюта е такова дърво. Никога не е могла да се изкаже гладко, което е странно за артист, който е едно 15г на екран. Вместо да се тунингова, може да инвестира в това. С повечко работа с точните хора може да се подобри малко.

# 51
Есил може да е надменна, но има глас и ще полага усилия. Гледала съм интервюта с нея, където разказва много лични и тежки моменти от живота си и не я съдя така строго. Но Анелия ми е много неприятна с бавния говор и липсата на мисъл. Алисия може и да се окаже не толкова лош избор.
Мъжете са топ! Всичките са чудесни.

# 52
Менторите трябва първи да си дават оценката, даже преди участниците, за да не могат да накланят везните.

# 53
  • Враца
Харесаха ми - Есил, Сано, Моню, Руслан

Липсва ми Зуека Sad

# 54
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus
Гласувах с опцията за мъжете.

# 55
Момичета, Mari_Mar качи ли предаването , може ли някой да го цитира тук?

# 56
  • Испания
Момичета, Mari_Mar качи ли предаването , може ли някой да го цитира тук?

Не е публикувала тук.

Менторите трябва първи да си дават оценката, даже преди участниците, за да не могат да накланят везните.

Преди беше така и тогава някои участници, които явно искаха да спечелят, даваха петте си точки на някой с най-малко точки от журито.

# 57
  • Варна
Силно се съмнявам Анелия да е изборът на публиката, предвид представянето ѝ. Дори да речем, че е следствие на популярността ѝ - пак не съм съгласна, ако едно време е имала популярни песни, сега не е така. В случая - Алисия, понеже тя също е в предаването, е доста по популярна сред младите и има доста повече участия от Анелия. Нищо лично към Анелия, но това са моите наблюдения. 🙂 надявам се да няма побутване от страна на журито и продукцията към когото и да е, защото си личи и не е приятно за зрителя.

# 58
Фолк феновете са непридвидими Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, оценките от участниците добре са се сетили да ги направят първи. На менторите ако предварително и им е казано кого да подбутнат, няма много значение кога ще дават техните.

# 59
  • Асеновград
Забравих само да спомена , когато Алисия висеше на тези въжета, незнайно за мен защо??? тези водещите като започнали да е дърпат за краката , шпагат да направила , подаваха си е един на друг....Жива да не бях , голяма тъпотия. Освен това в публиката синът и....ужас .

Общи условия

Активация на акаунт