🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 1 /15.02.-01.03.2022/

• 35 049
  • 628
  •   1
Отговори
# 60
  • Испания
Каква полза или какъв смисъл има от толерирането на едни и мачкането на други?

Виждам всяка година, че го правят, но не виждам смисъл. Единствено - да четкат егото на някого, което за мен е глупаво да се прави в ефир. Е, глупаво е и да набуташ три чалгаджийки в един сезон, ама стана.

Но винаги ми става кофти за ощетените, защото и ние виждаме, и те - също, че са работили много, че им се е получило, а накрая не са оценени по достойнство. Каква мотивация ще имат после?

Ако ще използват Краси за шут, както вече започнаха, а няма да оценяват имитацията му, по-добре да не беше участвал.

# 61
Точно! Всеки сезон има поне един, дето трябва да го галят с перце, понеже не знае да губи. Много участници, за които не съм подозирала, че са толкова талантливи са правили образи от-до, но но за тях няма висока оценка щото нали...покрай Капките не мога да трая Албена Михова, Нети, Филип Аврамов, Коцето...

# 62
Абсолютно излишно беше да поканят 2 певици със сходен профил - Анелия и Алисия. Айде Есил е от друго поколение и има джаз звучене и си е друг типаж. Но двете А-та са ми еднакви. Поне мисля, че Алисия ще се старае, за разлика от Анелия. Последната даже изнагляха и я сложиха като изненада пазена до края. От къде на къде...нито е толкова добра, нито е такава звезда. Много смешно. Ако вместо нея беше някоя актриса, щеше да е поносимо положението. Да не казвам, че и Мариана ми е излишна... Ама Айде.

# 63
  • София
Каква полза или какъв смисъл има от толерирането на едни и мачкането на други?

Виждам всяка година, че го правят, но не виждам смисъл. Единствено - да четкат егото на някого, което за мен е глупаво да се прави в ефир. Е, глупаво е и да набуташ три чалгаджийки в един сезон, ама стана.

Но винаги ми става кофти за ощетените, защото и ние виждаме, и те - също, че са работили много, че им се е получило, а накрая не са оценени по достойнство. Каква мотивация ще имат после?

Ако ще използват Краси за шут, както вече започнаха, а няма да оценяват имитацията му, по-добре да не беше участвал.

Лично мое мнение е, че се прави с цел повдигане на рейтинга и генериране на смс-и в полза на "ощетения". Пример - толерират участник Х, който не е много добър, но е по-нахакан, а ощетяват участник У, който пък е по-добър, но по-скромен. Резултата не закъснява - хората започват да се ядосват на журЕто, че ощетява участник У, че бутат другия и се започва едно пращане на смс-и.... А пък, ако стигне до финал, заедно с побутвания, направо си топят телефоните от гласуване, за да възтържествува справедливостта

Може и да не съм права, но по мои наблюдения така става. А и съм убедена, че в предаването ползват услугите на психолози - в момента е много модерно да ги ползват, като консултати в правенето на всякакви реклами и предавания.

# 64
  • Испания
Да, това съм си го мислила. Както тук, така и в Маскираният. Неслучайно и двата формата се излъчват директно. В другите страни са на запис.

Но подобна некоректност към участниците обслужва единствено и само джоба на продуцента.

Аз, явно, живея в други времена и го смятам за отвратително.

# 65
  • София
Аз също го смятам за много грозно - един успял човек, с кариера и много на брой фенове, да бъде мачкан, унижаван и пренебрегван публично е много грозно. Все пак, за да е там, в Капките, значи е популярен. А, за да е популярен, значи е положил много труд и е вложил много време. Гадно ми е. Обаче, ако погледнем реално на нещата, лошото отношение към него го прави още по-харесван от хората.

# 66
Понякога си мисля дали не де прилага и стратегия ала Оскар Уайлд “ Има само едно нещо на света по-лошо от това да говорят за теб и то е да не говорят за теб.”
И поалагаемият хонорар не може според мен да оправдава недоброто отношение към устника. Но за това зрителят винаги има подходящо решение за себе си.

# 67
  • София
До някъде си зависи и от самия участник. Премерно Азис и JJ - Фънки се заяде и с двамата, обаче какво стана? Азис, с огромното си самочувствие, напълно оправдано, хич не му се даде. Накрая стана така, че Фънки му говореше и го ласкаеше, а Азис го подминаваше, все едно не го чува и такъв човек не съществува. Дори не изчакваше да му чуе коментара - не го интересуваше. Така се прави. А JJ, който явно няма същото самочувствие, се сви, като мишка, траеше си и започна едно голямо напъване да се хареса на Фънки. Подозирам, че и с Даринчо ще стане така, ако Фънки го захапе - и той е един такъв добряк....

# 68
Аз затова им се кефя на чуждестранните формати, там е голям пазар и конкуренция, звездите даже сами се бутат да участват. А тука да речем АзисЪт (и сума други) се изживява като фактор и си  подбира песните, щото се е навил да участва при Халваджиян...на който винаги му личи при кой е паднало голямо мазнене да се включи. Сега да не излезе, че не оценявам примадоните като артисти, но когато само рейтингът и сеирът са важни почва да олеква всичко.

# 69
  • Испания
Те, примадоните, са най-големите артисти, защото цял живот играят това, което не са. Това, обаче, не означава, че стават за този формат, според мен.

Според продуцента е друго. Как си преставяте сериозна певица или актриса, висяща като Алисия, и двамата водещи да ѝ разтварят краката и да си я подмятат един на друг? Тя ни най-малко не се смути. Поне ей така, за пред хората.

# 70
  • UK
На мен ми изглеждаше да ѝ е изключително неудобно пък, гледаше супер жално към публиката, просто се опита да го отиграе.

# 71
  • София
И според мен й беше неудобно, но пред толова хора и камери какво да направи. Много беше просташко това действие на водещите. Такова нещо е грозно да се направи на 20+ годишно момиче, какво ли остава за 40 годишна жена с дете, което я гледа на живо. Тези сценаристи много се изложиха с това.

# 72
  • Sofia
Аз пък друго си мислех - като ги слушах сега как пеят тези, които участваха и в Маскирания - Крисия, Дарин, Алисия... - все повече се убеждавам, че тогава не пееха на живо!

# 73
  • Испания
Аз пък друго си мислех - като ги слушах сега как пеят тези, които участваха и в Маскирания - Крисия, Дарин, Алисия... - все повече се убеждавам, че тогава не пееха на живо!

Разбира се. Въпреки всички твърдения, не пееха на живо. Те не могат да дишат под маските, камо ли да пеят.

# 74
  • UK
Много пъти е повтаряно, че в Маскирания не се пее на живо. Някои участници са го признавали и в интервюта, няма как с маските да пеят на живо.

Smileys, писали сме едновременно.

Общи условия

Активация на акаунт