🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 1 /15.02.-01.03.2022/

• 35 050
  • 628
  •   1
Отговори
# 75
Аз изпуснах - кой имитираше Алисия?

# 76
  • Испания
Аз изпуснах - кой имитираше Алисия?

Дуа Липа 

Какво е избрал всеки за първия концерт, го има в лексикона. Има линкове в първия пост на темата.

# 77
Scream
Абсолютно излишно беше да поканят 2 певици със сходен профил - Анелия и Алисия. Айде Есил е от друго поколение и има джаз звучене и си е друг типаж. Но двете А-та са ми еднакви. Поне мисля, че Алисия ще се старае, за разлика от Анелия. Последната даже изнагляха и я сложиха като изненада пазена до края. От къде на къде...нито е толкова добра, нито е такава звезда. Много смешно. Ако вместо нея беше някоя актриса, щеше да е поносимо положението. Да не казвам, че и Мариана ми е излишна... Ама Айде.
За тази подчертаната реплика Wink
Ама то изненадите не винаги са приятни, та и тази тук така Stuck Out Tongue Closed Eyes
ИзненадАха ни, определено Wink

# 78
  • София
И аз мисля, че не й беше приятно на Алисия, но се опитва да не капризничи, все пак с право им се носи такава слава на поп-фолк изпълнителките, както и че не са много забавни. Сигурно сега като се е видяла отстрани, съвсем не й е харесало.

Според мен е нормално да не пеят перфектно в Капките, най-скучни са именно тези, които им е толкова голямо егото, че си пеят като себе си, само и само да не излязат от тона. С преправяне на гласа, постигане на друг тембър, по-нисък или по-висок регистър от възможностите им, няма как да звучат винаги оптимално.

Анелия е много неприятна изненада, не мисля, че ще се представя добре, но публиката пак ще гласува за нея.

# 79
За ситуацията с Алисия и водещите бих казала само едно и то е, че за съжаление едва ли е най-лошото, което ѝ се е случвало по време на участие - в този жанр наистина важи правилото, че който плаща, той поръчва музиката, та със сигурност е ставала обект на сексистки и грозни изпълнения от лица от мъжки пол с пари. Което не оправдава постъпката на Рачков и Геро, не ме разбирайте погрешно.

Относно отношенията жури - участници, за мен до голяма степен за изиграни и режисирани с цел да има някаква интрига. Може и да не съм права, но с такова усещане оставам в повечето случаи.

Някой по-рано беше питал дали са сменили гримьорите - и на мен ми е чудно, защото чисто визуално в понеделник повечето не изглеждаха добре.

# 80
  • Испания
Не им знам имената от миналата година, но знам, че повече от година гримьор беше Евгения Джаферович, тази година - не.

Имат грим специални ефекти

Имат грим

Имат арт директор /ехееееееееей/ Кремена Халваджиян

# 81
Записвам се с благодарности за страхотната тема. Както винаги едно от удоволствията по време на предаването е да се чете тук.
Страхотен Краси,жесток Сано,добра Есил( добър грим),добър Руслан,много добър Моню( лека пародия на моменти),на кантар са ми Алисия и Дарин,зле Мариана,Крисия,Анелия.Има какво да се желае откъм грим,костюми,коси и т.н. Дарин с тази тъмна коса хич не ми приличаше на Орлин,Крисия само с една рошава перукадаже не се доближава до Тони Бракстън,Руслан също не беше добре гримиран.Алисия и Анелия си бяха те като визия и изпълнение,изобщо чутовна глупост е включването на Анелия,която е известно дърво във всяко едно отношение.Ще подкрепям мъжката част и туй то Simple Smile

# 82
  • Terra incognita
Не знам кой е гримьор, но Анелия и Алисия бяха себе си 😅

# 83
Гледах миналата година някакъв репортаж зад кулисите с гримьорите, но имена не помня. Не знам дали са ги сменили, но не се бяха постарали за визиите, особено на Анелия.

# 84
  • Пловдив
Защо се учудвате, че има три чалга изпълнителки - и предишния сезон бяха трима - Азис, Фики и Софи. А по-нататък може да станат и четири, и повече. Ама дано не се увеличават все пак.

# 85
  • Испания
Защо се учудвате, че има три чалга изпълнителки - и предишния сезон бяха трима - Азис, Фики и Софи. А по-нататък може да станат и четири, и повече. Ама дано не се увеличават все пак.

Но беше All Stars и тримата бяха от различни сезони  /Азис - трети, Софка - шести, Фики - осми/. Такова чудо като тази година никога не е било. Сега ще извадя всички участници.

Първи сезон

Албена Михова (актриса)
Алексей Кожухаров (актьор)
Диана Любенова (актриса, ТВ водеща)
Мария Игнатова (актриса, ТВ водеща)
Милица Гладнишка (актриса)
Рафи Бохосян (поп певец, победител в X-Factor 1) (победител)
Станимир Гъмов (актьор)
Стефан Рядков (актьор)

Втори

Невена Бозукова-Неве (актриса) (победител)
Деян Донков (актьор)
Иво Танев (ТВ водещ, оперен и попфолк певец)
Къци Вапцаров (ТВ водещ)
Мая Бежанска (актриса)
Антоанета Добрева-Нети (поп певица, актриса)
Павел Владимиров (ТВ водещ)
Стефания Колева (актриса)

Трети

Азис (попфолк певец)
Деляна Маринова-Джуджи (ко-водеща)
Жана Бергендорф (поп певица, победител в X-Factor 2)
Криско (рап изпълнител)
Милена Маркова-Маца (актриса)
Ненчо Балабанов (актьор, поп певец) (победител)
Нона Йотова (актриса, поп певица)
Филип Аврамов (актьор)

Четвърти

Георги Низамов (актьор) и Светозар Христов (поп певец)
Герасим Георгиев-Геро (ТВ водещ, актьор)
Джулия Бочева (актриса)
Калин Врачански (актьор) (победител)
Орлин Павлов (поп певец, актьор)
Поли Генова (поп певица)
Преслава (попфолк певица)
Прея (поп певица)

Пети

Башар Рахал (актьор)
Ваня Джаферович (бивш футболист)
Деси Слава (попфолк певица)
Коцето Калки (музикант)
Люси Дяковска (поп певица)
Миро (поп певец)
Михаела Маринова (поп певица, участник в X-Factor 3) (победител)
София Джамджиева (актриса)

Шести

Борислав Захариев (актьор)
Гери-Никол (R&B и поп певица)
Златка Райкова (модел, Мис Playmate 2007)
Иван Юруков (актьор)
Константин (попфолк певец)
Маргарита Хранова (естрадна певица)
Славин Славчев (поп рок певец, победител в X-Factor 3) (победител)
Софи Маринова (попфолк певица)

Седми

Деси Добрева (поп певица)
Дичо (поп рок певец)
Константин Трендафилов „Папи Ханс“ (писател, поп певец)
Мария Илиева (поп певица)
Милко Калайджиев (попфолк певец)
Петя Буюклиева (естрадна певица)
Стефан Илчев (поп певец) (победител)
Тита (поп певица)

Осми

Антоан Петров „Анди“ (актьор)
Галя Курдова (поп певица)
Георги Симеонов „JJ“ (поп певец)
Дара (поп певица)
Димитър Маринов (актьор)
Луна (попфолк певица)
Маги Джанаварова (поп певица)
Тото (рап и R&B певец)
Фики (попфолк певец) (победител)

Девети

Азис (попфолк певец, участник в сезон 3)
Къци Вапцаров (ТВ водещ, участник в сезон 2)
Милица Гладнишка (актриса, участник в сезон 1)
Михаела Маринова (поп певица, участник и победител в сезон 5)
Поли Генова (поп певица, участник в сезон 4)
Рафи Бохосян (поп певец, участник и победител в сезон 1) (победител)
Софи Маринова (попфолк певица, участник в сезон 6)
Фики (попфолк певец, участник и победител в сезон Sunglasses

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 17:51 от Smileys 🙈🙉🙊

# 86
  • Пловдив
От три сезона, ама пак едновременно три чалгаря, това имах предвид.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 19:12 от ЗлаВещица

# 87
  • София
Не ме дразнят фолкаджийките мен, очаква се да могат да пеят, ама не чалгии. Simple Smile

# 88
Момичета, Mari_Mar качи ли предаването , може ли някой да го цитира тук?
Може да се гледа в нова плей.https://play.nova.bg/video/kato-dve-kapki-voda/season-10/kato-dv … 22-02-14-1/601158

# 89
Джулия Бочева е участвала в 4-ти сезон? Нямам никакъв спомен от представянето ѝ, ще я потърся. Smiley

Хареса ми старта!
Доволна съм от победата на Есил. Грим, образ, пеене - беше чудесна.

Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт