🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 1 /15.02.-01.03.2022/

• 35 053
  • 628
  •   1
Отговори
# 90
  • Испания
Слабо се представи, а много се радвах, че ще участва.

Но като я гледам сега, ми харесва повече отпреди. 😊

# 91
  • Terra incognita
Погледнете в ютуб, обикновено и там се качват предавания.

# 92
  • Испания
Саното е в "Здравей, България!".

# 93
  • Испания
Потресена съм!

=============================================================================

Александър Сано: Интересно ми е как гримьорите ще ме преобразят в Риана

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 10:55 от Smileys 🙈🙉🙊

# 94
Ще е интересно, ако на Краси Радков му се падне да имитира Слави Трифонов. Grinning

# 95
  • Пловдив
Сано беше много хубава изненада за мен, справи се чудесно!
И Есил ме изненада приятно, беше разбиваща, аз не вярвах, че е тя докато не я чух да говори.
За Крисия се надявам да се вземе в ръце за следващите предавания, искрено вярвам, че може повече.
Всъщност, смятам че като цяло на всички им трябва малко време да започват да се вписват добре в ролите и мисля, че следващото предаване ще има по-добри образи.

# 96
А случвало ли се е на бутона на някой певец да му се падне да имитира себе си. Или някой от участващите в същия сезон?
Гледах изпълнението на Крисия. На моменти беше зле, на моменти добре, но видимо беше много, много притеснена. Както вече писах това е уникална възможност да учи не в класната стая. След няколко предавания ще се справя много по-добре.
Чудех се Краси още ли е част от екипа на Слави. Оставам с впечатление, че се присламчва към актьорите при Халваджян.

# 97
  • Испания
Себе си - не, но участник от същия сезон - да. Сещам се за Луна и Тото.

Луна - „Хайвера“ (Скандау)   
Тото - „Тук-там, тук-там“ (Луна)

Краси не е напуснал Слави.

Магърдич ще е гост-жури в понеделник.

# 98
За певец да имитира себе си се сещам само за Миро, но това беше в “Маскираният певец”.
Сано ми е много симпатичен, дано се справи добре с настоящия формат.

# 99
Само ще кажа че на Анелия не съм и фен от години тя на всички концерти пее на Плейбек като всичките си колежки от Пайнер и това  го казва самата Камелия във едно интервю при Алпер Чочев а тя си пее на живо от доста време след като напусна Митко Пайнера и е ходила на уроци  другите също ми харесаха

# 100
  • Испания
Аз гледам в платен сайт българска телевизия.

# 101
  • Terra incognita
В Ютуб го има. Недостатъкът е, че е на откъси от около 15мин, но не мисля, че е проблем, за който иска да го гледа.

# 102
# 103
Здравейте в тази прекрасна тема! Половината от удоволствието от шоуто е успоредното четене на темата, лично за мен. Есил може да пее, да, но в този случай по-голямата част от победата беше за гримьорите - велико изпълнение! Алисия беше 1:1 Светлана Гущерова, но ролята тук е на еднаквите лекари, които работят върху лицата им. Мариана беше скована, не вярвам да успее да се разчупи достатъчно и по-натам. Анелия - не мисля, че ще успее да избяга далеч от себе си. Изненадата на сезона за мен са Сано и Краси, очаквам да запазят успеха и в следващите образи.Крисия бе някак твърде крехка във всяко отношение.
При всички случаи предстои интересен и забавен сезон. Водещите бяха страхотни! Имам съмнение, че Фънки е фалшиво мил и хрисим в този сезон!

# 104
  • София
Divaso  това беше само  за първия епизод да не ги стресира от началото още. По-нататък ще си покаже рогата според мен.

Общи условия

Активация на акаунт