Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 883
  • 748
  •   2
Отговори
# 525
Ако никой от тук не го иска, ще го прибера. И аз съм 1.60  hahaha Мусака готвиш ли  hahaha

# 526
Ох, мен ако някой ме заведе в Мола на ресторант - рязко ще ме изгуби..)))

И аз това си помислих.
Ето, имаме още доста работа.

Първата среща е най-добре да НЕ бъде:
- супер комерсиална;
- в мол;
- в кафене.

Най-добре е да е някъде, където има какво да правите и да разсъждавате над нещо, да си създадете спомен.

Качи я на Алеко и вижте Витоша от по-близо, заведи я на катерене на някоя стена, на билярд/боулинг, на разходка на симпатично място, което не изисква много зор (например, панорамната пътека над Панчарево има страхотна гледка, а е достъпно с кола и има съвсем малко ходене), на кънки на лед (даже да не ви бива, може да е много забавно, аз имам такава първа среща), спускайте се с шейна по Стената... ако държиш да е на топло и затворено - заведи я в някоя интересна чайна, някакъв по-специфичен ресторант (но не в мола), на сладкарницата в Симеоново (дето даже се казва Романс за по-ясно)...

Дора, ама и ти се изказа и ме парира всякак. Grinning Прояви малко изтънченост значи. Grinning Поискай поне патица по пекински или суши, капелини, лингуини, други ини спагетини. Grinning Мусака вика. Може и шкембе чорба и кюфтенца по Чирпански. Grinning

# 527
при идеята за алеко или за катерене доста момички ще отпаднат Simple Smile

# 528
Ако никой от тук не го иска, ще го прибера. И аз съм 1.60  hahaha Мусака готвиш ли  hahaha

Доре, ще кажа на мъжа ти!

# 529
Тия от моя каталог няма, ама той да не вземе да отпадне, че резил. Grinning

# 530
  • Бургас
да си създадете спомен.
Те пък, щото е рекано, че ще пребъдат  Laughing и ще разказват на вунците  как "бг мамите" са ги сватосали Laughing
Ако ще си паснат, все едно къде ще е, а ако ще е провал срещата, по-добре някъде, където е удбно всеки да си тръгне бързо и безпроблемно. Планини, езера ...никак не са ми ок за първа среща.

# 531
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Ако никой от тук не го иска, ще го прибера. И аз съм 1.60  hahaha Мусака готвиш ли  hahaha

Доре, ще кажа на мъжа ти!

Той отдавна е за смяна  hahaha

# 532
да си създадете спомен.
Те пък, щото е рекано, че ще пребъдат  Laughing и ще разказват на вунците  как "бг мамите" са ги сватосали Laughing
Ако ще си паснат, все едно къде ще е, а ако ще е провал срещата, по-добре някъде, където е удбно всеки да си тръгне бързо и безпроблемно. Планини, езера ...никак не са ми ок за първа среща.
То пък едни планини, на Алеко може да се се качиш с кола. Grinning Аз затова дадох и по-мързеливи примери, за всеки случай. Grinning Иначе лично аз се чувствам неловко с непознат човек в кафене. Някак темите за разговор ми идват по-трудно.

Еми начи всичко е наред вече, сватосахме Пламката. Мога да заспя спокойно тази вечер най-накрая. Grinning

ПП. Всички дето обяснявахте как само богаташите си хващали жени - ха, вижте как с една мусака се постигат чудеса. Абе който си го може, може си го. Grinning

# 533
да си създадете спомен.
Те пък, щото е рекано, че ще пребъдат  Laughing и ще разказват на вунците  как "бг мамите" са ги сватосали Laughing
То пък едни планини, на Алеко може да се се качиш с кола. Grinning Аз затова дадох и по-мързеливи примери, за всеки случай. Grinning Иначе лично аз се чувствам неловко с непознат човек в кафене. Някак темите за разговор ми идват по-трудно.

Еми начи всичко е наред вече, сватосахме Пламката. Мога да заспя спокойно тази вечер най-накрая. Grinning

ПП. Всички дето обяснявахте как само богаташите си хващали жени - ха, вижте как с една мусака се постигат чудеса. Абе който си го може, може си го. Grinning

Хееххеее, аз ли изтеглих късата клечка  Joy Да и се не види на тая мусака, пусто. Само да не си ляга с чорапите, чеее  ooooh!

# 534
Само да може да прави мусака Пламката,че ще има гладни хаха

# 535
Ааа, не бързай с късата клечка, не се знае! Може при Пламката да изскочат неподозирани достойнства. Grinning

# 536
Ааа, не бързай с късата клечка, не се знае! Може при Пламката да изскочат неподозирани достойнства. Grinning

Само чорапите му да не пускат черни мъхове  hahaha. Ми, така де, кой не обича агнешко  hahaha.

# 537
Въпреки всичко мисля да заложа на нещо стандартно като вечеря или питие + някаква активност като разходка или боулинг.

А колкото до готвенето - готвя, но това по-нататък ще излезе като коз Wink

# 538
Като казахте мусака и се сетих за нещо: Една жена трябва да може да прави 70 неща - 69 и мусака. Пламка, друго не ти трябва. Grinning

# 539
Въпреки всичко мисля да заложа на нещо стандартно като вечеря или питие + някаква активност като разходка или боулинг.

А колкото до готвенето - готвя, но това по-нататък ще излезе като коз Wink
Щом можеш да готвиш екстра😀

Общи условия

Активация на акаунт