Къде да намеря сериозно момиче в София

• 64 089
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Joy Интерпретирай свободно Wink Младежът с питанката да записва Simple Smile

# 91
Откога фейсбук е реалният живот?
Поне се виждаме колко сме хубави и лъснати Simple Smile
И все по-голяма част завзема от реалния живот този фейсбук :Д

# 92
Онзи ден точно по този начин ми се обади наемателката да ходя да я посрещам от автобусната спирка, че някакъв в автобуса и говори колко била красива и тн. Много се беше стреснала горката.

Ами то си е за стресиране.  Laughing
Въпросното дърво и в библиотеката, и в операта да я беше заговорило, пак щеше да я стресира.
Аз затова казвам, че който го може, го може, без значение къде се намира. И правилният въпрос не е "къде", а "как".

# 93
тересно какво точно влагат хората в думата "материалистка". Ако говорим за влечение към луксозни коли, скъпи заведения и подаръци, вероятно думата е употребена правилно. Ако говорим, обаче, за постигане на добър стандарт на живот за задоволяване на семейните потребности и покриване на нуждите на децата, това вече е съвсем различно. Естествено е, че една жена ще иска стабилен мъж до себе си, който да предложи някаква сигурност в бъдещото семейство. Деца и семейство не се гледат само с любов.
Това го има в цял свят. Рагледай клипчета в ютуб и др. като търсиш за Gold Digger. Има дори такива жени, които пускат ръката на гаджето си  тръгват с този със скъпата кола. Ей това е материалистка висша степен Simple Smile
Аз познавам една чиста материалистка, която дори не е красива, за това е вече на 38 без мъж... като си говорихме какво за нея е секси мъж, отговора беше "да е щедър, да плаща сметки и да се раздава в секса, а не само на него свирки". Еми... как да я пожелая тази жена ми кажи??? хаахаха Но пък приказка си имаме голяма Simple Smile
А кой баща не иска най-доброто за детето си? Да е добре материално осигурено и т.н.? Дали бащите не обичат децата си и не дават всичко за тях? Някакви супер егоисти ги изкарахте тея мъже.

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 16:57 от bubanka

# 94
Смешно е единият пол, който подбира на базата на цици и краци да се сърди на другия пол, че избирал по пари.

# 95
Смешно е единият пол, който подбира на базата на цици и краци да се сърди на другия пол, че избирал по пари.
Що тъй си мислите не знам. Бил съм с високи, красиви жени, със страхотен крак, малко дупе и много големи цици... пък голяма борба беше да успея да платя сметка. Даже на моменти готова да се разсърди. Има и жени, които не харесват някой да им плаща сметките чак пък толкоз. Държат си на независимост. Хора има всякакви. Моя колежка, също не позволяваше да я черпят, дори често отказваше разни такива поднесени коктейли и подобни. Малки са де ... под 30, още не ги е "очукал" вижота сигурно Simple Smile

# 96
Това го има в цял свят. Рагледай клипчета в ютуб и др. като търсиш за Gold Digger. Има дори такива жени, които пускат ръката на гаджето си  тръгват с този със скъпата кола. Ей това е материалистка висша степен Simple Smile

Тези клипчета са фейкове за гледаемост.  Rolling Eyes Бизнес е това, а не доказателство. Театър.

Не знам къде попадате на такива жени, явно се насочвате към привлекателни момичета над вашите възможности, чийто единствен капитал е външността. Въобще не познавам и не съм срещала такива девойчета, няма такива сред приятелките ми.

Но пък темата е прекрасна демонстрация на разликите в мисленето.

Жената: Не мога да си намеря мъж, какво МИ има?
Мъжът: Не мога да си намеря жена, какво ИМ има? Laughing

# 97
А кой баща не иска най-доброто за детето си? Да е добре материално осигурено и т.н.? Дали бащите не обичат децата си и не дават всичко за тях?
Ако един баща иска най-доброто за детето си, ще го направи човек, който да се погрижи сам да е материално осигурен, а не да се оглежда за хранилка, без значение момче ли е или момиче, защото и доста мъжки държанки се навъдиха...
Да му даваш всичко, не е правилната обич и не води до нищо добро.

# 98
Не се учудвам, че хубавите жени са се надпреварвали да платят сметката- да платиш в пари е в пъти по-евтино от това да имаш "дълг", заради който ще те напълзяват разни навлеци.

Не че нещо, но понякога те обзема непреодолимо желание да си поискаш сметката и да бягаш.

Да не говорим, че тия дребни почерпки не са "парите", които се търсят.

# 99
@qrye, аз на такива жени не попадам, но много добре знаеш, за какви жени става дума и че те реално съществуавт и България е пълна и с такива.
Лили и аз се чудя на успелите жени, защо се занимават с глупости, вместо да си намерят един свестен мъж да ги гледа и тях и децата. Ей тези холивудските актриси например... за какво се бъхтЯт толкова за едните милиони там .... сигурно защото им харесва пък искат и да се развиват?

# 100
@qrye, аз на такива жени не попадам, но много добре знаеш, за какви жени става дума и че те реално съществуавт и България е пълна и с такива.

Съществуват, но чак да е пълно... Съществуват и много пияници, но ако една жена все на пияници попада и все с такива се свързва, проблемът не е в пияниците. Схващаш аналогията.

Моя приятелка примерно си избира все мъже-хипита, свободолюбиви, артистични, отнесени, после плаче, че не искали обвързване и деца, не можело да се разчита на тях. Как да стане? Затова и при серийни неуспехи в любовта не виждам смисъл да се фокусира човек върху някакви типажи, а да се замисли какво го привлича и какви привлича.

# 101
Скрит текст:
тересно какво точно влагат хората в думата "материалистка". Ако говорим за влечение към луксозни коли, скъпи заведения и подаръци, вероятно думата е употребена правилно. Ако говорим, обаче, за постигане на добър стандарт на живот за задоволяване на семейните потребности и покриване на нуждите на децата, това вече е съвсем различно. Естествено е, че една жена ще иска стабилен мъж до себе си, който да предложи някаква сигурност в бъдещото семейство. Деца и семейство не се гледат само с любов.
Аз познавам една чиста материалистка, която дори не е красива, за това е вече на 38 без мъж... като си говорихме какво за нея е секси мъж, отговора беше "да е щедър, да плаща сметки и да се раздава в секса, а не само на него свирки". Еми... как да я пожелая тази жена ми кажи??? хаахаха Но пък приказка си имаме голяма Simple Smile
А кой баща не иска най-доброто за детето си? Да е добре материално осигурено и т.н.? Дали бащите не обичат децата си и не дават всичко за тях? Някакви супер егоисти ги изкарахте тея мъже.

Ясно е, че има и такива жени-златотърсачки. Идеята ми беше да не се бърка едното с другото, тъй като при някои мъже се забелязва тенденцията да наричат "материалистки" жени, които търсят някаква съвсем нормална финансова стабилност у един мъж.

Не изкарвам мъжете егоисти. Мразя обобщенията като цяло. Срещала съм отрепки, срещала съм и много свестни мъже. Свят шарен. Последните години, обаче, в моят кръг от познанства има предимно нормални и свестни мъже(и жени). Просто човек сам си избира средата, в която да се движи. В този смисъл все ми е смешно, когато някой мъж или жена ми каже, че все на някакви материални кифли/празноглави батки попада. И едва ли не, не останали свестни хора от противоположния пол. И като ги питаш къде ги срещат-в някоя дискотека, примерно. Joy

# 102
DonJohn, напомни ми за един, който за когото секса представляваше около 80% свирки и 2-3 пози(поне аз това разбрах от обяснението). Е, коя жена пък иска само да се пОти, и той накрая 5 мин отгоре?! Жената трябвало да се раздава(каквото и да значи това...)И да, мн момичета не искат да им плати сметката някой(дори да е симпатичен), щото се почва едно очакване, че ще се приберат заедно или пък че той не ти бил разводвач и какво ли не. За това моя бест френд ми вика - то да ме е страх да почерпя жена, че вие скачате като ощипани да се оправдавате, че няма да... правят секс тази вечер. То това си идва от мъжете точно - черпят едно уиски и вече смятат, че си им длъжна или пък, че си материалистка...

# 103
Определено ме бъркаш с някой Simple Smile Как пък до сега на една, която се раздава не попаднах Joy
Мен парите не ме бъркат, на меркантилни жени не съм попадал, а не си падам и по намазани муцита с патешки джуки.

# 104
Цитат на: DonJon link=topic=1012532.msg36097180#msg36097180 Как пък до сега на една, която се раздава не попаднах Joy

[/quote

Ми то, раздаването, е право пропорционално на даването.
Ти раздаваш ли й се?

Общи условия

Активация на акаунт