Къде да намеря сериозно момиче в София

• 64 048
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Абе, стига с това "Хубав съм.". То, едва ли има човек, който да признае обратното. Wink Много ясно, че всеки си е "най" в собствените очи. Пък и на един мъж не му трябва да е досущ като древногръцка статуя на Аполон, за да впечатлява жените. Други качества са по- ... конвертируеми в наши дни. Mr. Green

А, че що? Аз никога не съм се харесвал, за това и избягвам да се снимам. Пък не мога да се оплача от внимание - и от двата пола ме дърпат. А и мама казва, че съм най-хубавия!!! Grin

# 196
Пламката, ууу, наистина убав си, бре - пу-пу-пу. Начи малко повече подход, самочувствие и контактност и няма да останеш незабелязан.
Да се похвалиш после, ей.

# 197
В момента точно аполоновците са многотърсени и много се котират и тия с дълбокия джоб също. Говоря за моите наблюдения основно в/у млади момичета.

Не само сега, винаги е било така. Но и умните момичета бързо осъзнават, че красивите мъже не стават (включително и в леглото), а богатите също (ги карат да) плачат.  Laughing
Имам наблюдения върху отношенията на няколко поколения и ми прави впечатление, че "най-вървежните" мъже са грозновати, но пък много чаровни и някак си успяват да накарат жената до тях да се почувства специална. Не знам дали може да се научи това, или е вродено, но е факт – най-големите свалячи не са красавци, ами от типа "абе, какво толкова му харесват на тоя, че така му се лепят – нито е красив, нито е богат...". Ами... намират нещо, явно невидимо за очите.  Simple Smile

Скрит текст:
ПП Ако някой младеж е закъсал за секс, достатъчно е да се пусне слух, че е изключително добър в леглото, за да се извие опашка от любопитни девойчета, които искат лично да проверят дали е така.  Wink
Не сте го чули от мен обаче!  Naughty

# 198
Синдрома на красивия мъж казваш. Принципно добри неща пишеш, ама тука се изцепи та изцепи.

# 199
Само да не го пуска сам този слух и да не се чува това от неговата уста, че тогава точно обратният ефект ще се получи. Тези, дето се хвалят като големи....обикновено за никакъв *** не стават в леглото. И мисля, че всяка жена с поне малък опит го знае.

# 200
Разбира се, че не трябва да се хвали сам, а да му се носи славата сред женската част на колектива.  Laughing
А младежът, ако иска да се радва на богат и разнообразен сексуален живот, първото нещо, което трябва да научи, е да бъде дискретен.

Край с безплатните уроци. Кой разбрал, разбрал. Който не – да продължава да мрънка и да ръкодейства.

# 201
Ако не се похвалиш все едно не си **ал.
И жените си говорят за тези неща, защо говорите глупости.

# 202
Това може и да е вярно, ако си на 18-20-години, но тука говорим за млади мъже на почти 30 години. В един момент разбираш, че по-важен ти е самият секс, отколкото говоренето за него. Разбира се, говорим за нормални хора, а не за лъскачи в нета или пияндета, които не стават от масата и компенсират с приказки.

# 203
Докато някои се хвалят, други действат.

И за младите важи, Хър Мяуджести. Спомням си един случай навремето – гадже на приятелка като ученик беше преспал с почти всички свои съученички, без нито една от тях да разбере за останалите. Ако се беше похвалил, дали щеше да му се получи? Разбрало се е чак след години и то случайно...  Laughing

# 204
Лично съм присъствал на разговор на 3-ма чичаци на по 40, които си говореха, кой какво правил с любовницата си.

# 205
И ти им повярва, така ли? Simple Smile))))

# 206
Не им завиждай на чичаците, това им е останало само – да се хвалят. Още малко и ще го ударят само на спомени.  Laughing
И ще се тюхкат, че бромът, дето са им го давали в казармата, вече е започнал да действа...

# 207
Не съм от завистливите не ме мисли. Просто имам приятели и от двата пола и знам какво си говирим ние и какво си говорите вие. Вие може би не, че сте от друго поколение, но мойте набори и за по-младите... знам Simple Smile

# 208
Лично съм присъствал на разговор на 3-ма чичаци на по 40, които си говореха, кой какво правил с любовницата си.

Че на 40 чичаци ли са? Grinning

Към автора: видяхме, че си симпатяга, ако това наистина си ти. Не би трябвало да имаш затруднения да се запознаваш с момичета. С повече социални контакти, все някъде ще изскочи твоето момиче. А и имаш време за създаване на сериозна връзка. Млад си и не си го закъсал чак толкова.

# 209
Не съм от завистливите не ме мисли. Просто имам приятели и от двата пола и знам какво си говирим ние и какво си говорите вие. Вие може би не, че сте от друго поколение, но мойте набори и за по-младите... знам Simple Smile

Като знаеш, защо спориш?
Ако не схващаш разликата между (само)реклама и отзиви на доволни потребители...
Нищо де, някой ден може и да пораснеш.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт