Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 936
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Успеваемостта във връзките е донякъде И въпрос на шанс/късмет, както на характер.
С това съм напълно съгласна и колкото повече години минават, толкова повече се убеждавам, че късметът играе основна роля, колкото и да обсъждаме характери и критерии, по които да избираме. Но въпросът за успеваемостта на връзката идва, чак след като вече си го намерил този партньор и сте решили да имате връзка, а дали човек без куче ще срещне любовта в кучешки приют, е въпрос точно на късмет, така че може да се пробва, защо не Wink Ако не друго, то това предложение е много по-оригинално от стандартните препоръки за танци и кръжоци. Но като гледам с какъв ентусиазъм участва авторът, имам чувството, че е от тези, които задават въпроси, само за да ти обяснят защо това няма да стане, а такива до дълбока старост не си взимат ни жена, ни куче. Ако пък хитрата му мисъл е била да сложи снимка и да се обзаведе с нещо от форума, то затишието може да значи, че вече е забил нещо Simple Smile

# 286
  • Пловдив
Еми ако е забил нещо мога само да кажа: Добро момче беше.

# 287
  • София
Ееее, че ние, лелите на средна възраст, да умираме ли? На мен ми е прекалено младичък, но някоя съфорумка на 40 може да намаже, има разведени/разделени/неженени.
И Хасан е хора, имаме такава съфорумка

# 288
  • Пловдив
Е да ама ако се появи някой с директна молба, ще бъде изпъден като мръсно коте.

# 289
  • Sofia

Ааа, тук грешиш, аз мръсното коте изобщо не бих го изпъдила. Naughty

# 290
Joy
Мръсните котета,не се изхвърлят.

# 291
Директна молба за какво? За забивка ли? Струва ми се странно някой да забие момиче в бг-мама - болшинството са жени в брак или сериозни връзки, имат деца и тн. Далеч по-голям шанс има в тийнпроблем, някой форум по интереси или сайт за запознанства. Даже във фейсбук има по-голям избор на свободни, навити девойки в подходящата възраст.

# 292
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Много зависи от молбата все пак. Като нямаш пипе как да "свалиш" едно момиче (жена) никой не ти е виновен. И пак ще кажеш -пари, пари, пари. Ами като бях ученик и после студент с 5 лева в джоба всички гаджетата бяха "мои" въпреки че не бях най красивия в тайфата - така че и тая максима с парите не важи. Трябва да промениш нещо в себе си за да се харесаш на жените и в нагласата си към тях.

# 293
  • Пловдив
На думи всички са силни. Един богат няма без грозна жена. Всички имат едни красавици. Обяснявай ми после че парите не играят.

И точно заради такива свалячи с по 5 лева в джоба, мъжете с слагани под общ знаменател, че били свалячи, бройкаджии и т.н. Всеки може да сваля звезди, да говори глупости и да ръси лъжи и след 2 седмици да бяга след следващата. Ама това са празни думи и празни мъже. 

# 294
Ама ти наистина си бил голяма драка. Все напреки, все мрън-мрън...
Да знаеш, жените бягат с 300 от подобни мрънкала, дето все другите са им криви, само те целите в бяло.
Ще го осъзнаеш някой ден, може би... А може и да не го осъзнаеш и да продължиш да мрънкаш и да се дракаш с хората.

# 295
От всички качества на мъжа най-неприятно ми е да е мрънкало. То и за жени е тъпо, но за мъже....

# 296
  • Пловдив
Момчето пита за съвет, повечето скатавате и само го нападате. Аз не съм искал съвет и постоянно ми се натяква как да се държа за да си намеря жена. А защо си мислите, че си търся? Вашите съвети може да си ги наврете там дет слънце не огрява. Аз жена като вас не искам. Чудя се само как изобщо някой ви трае вкъщи такива, ама то сигурно вкъщи дума не обелвате и тука сте много отворени и избивате комплекси на разни е такива.

П.с.
Стана ми интересно, къде съм се описал целия в бяло? Даже обратното, няколко страници назад съм го казал. Ама кой да чете... Поредното доказателство, че просто гледате да обиждате. Бедни душици.

Последна редакция: сб, 20 яну 2018, 09:26 от Drako89

# 297
М, да, така е.... едвам ме търпят.

# 298
В тази тема има една бедна душица и всички разбраха коя е.  Laughing

# 299
  • Пловдив
А стига бе, аз в тая тема претърпях повече трансформации от хамелеон. От целият в бяло сега станах и бедна душица. Бях мрънкало. Бях неандерталец. Мале мале.

Някой друга да ме промени на нещо друго?

И сериозно само това ли можа да ти роди умната главица. Във форума се славиш с многловие и се мъдри приказки, а тука при директна конфронтация само това? О, разочарован съм. Очаквах обиди, съскане, поне още няколко епитета, пяна на устата. А то? Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт