Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 954
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм просто едно огледало, Драко. Каквото виждаш, гледайки ме, това представляваш самият ти.

# 301
  • Sofia
И сериозно само това ли можа да ти роди умната главица. Във форума се славиш с многловие и се мъдри приказки, а тука при директна конфронтация само това?

Ти повече от едно кратко изречение не заслужаваш. Peace

# 302
  • Пловдив
Тя половината тема е за мен, значи трябва да се чувствам полъскан ли?

Мъдри думи, мъдри.

Бтв доста офтопик се събра и леко се отклонихме от темата, или ще ни се карат, или направо ще заключват.

Автора откакто някой спомена, че може да се е сдушил с някоя съфорумка никакъв го няма.

# 303
Тя половината тема е за мен, значи трябва да се чувствам полъскан ли?

Не знам дали се чувстваш полЪскан, ама е вярно, че си чекиджия...

# 304
  • Пловдив
Брей, и как го разбра това като дори не ме познаваш?

# 305
  • Sofia
Правописна закачка, Drako, ама явно не загря. Peace

# 306
  • Пловдив
Е не не го владея добре българския, старая се колкото мога. Ама сигурно и това за вас са безобидни закачки. Иначе човек вас с пръст да ви докосне и вдигате врява до бога. Няма нищо, пийте сиромашка кръв, избивайте си комплексите на мен.

# 307
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
И точно заради такива свалячи с по 5 лева в джоба, мъжете с слагани под общ знаменател, че били свалячи, бройкаджии и т.н. Всеки може да сваля звезди, да говори глупости и да ръси лъжи и след 2 седмици да бяга след следващата. Ама това са празни думи и празни мъже. 
Ще ти се да можеш да сваляш мацки, ама не можеш. Гроздето е кисело, нали? Жените обичат с ушите и сърцето си, но ти няма как да го разбереш.
Момчето пита за съвет, повечето скатавате и само го нападате. Аз не съм искал съвет и постоянно ми се натяква как да се държа за да си намеря жена. А защо си мислите, че си търся? Вашите съвети може да си ги наврете там дет слънце не огрява. Аз жена като вас не искам. Чудя се само как изобщо някой ви трае вкъщи такива, ама то сигурно вкъщи дума не обелвате и тука сте много отворени и избивате комплекси на разни е такива.
След тези ти думи ми стана ясно какъв си. И ти не знаеш какво искаш.

# 308
  • Насред хаоса
Аз жена като вас не искам.
Joy То щото жените пък разиграват на търг номерчета за безкрайната опашка за теб и си трошат краката да те докопат първи.

# 309
На думи всички са силни. Един богат няма без грозна жена. Всички имат едни красавици. Обяснявай ми после че парите не играят.

И точно заради такива свалячи с по 5 лева в джоба, мъжете с слагани под общ знаменател, че били свалячи, бройкаджии и т.н. Всеки може да сваля звезди, да говори глупости и да ръси лъжи и след 2 седмици да бяга след следващата. Ама това са празни думи и празни мъже. 
Как не те е срам да наречеш жена грозна? Ама после ти си много душевен, няма що.

Аз моя мъж си го харесах точно, когато бях бедна студентка на стипендии и заплата от 140 лв на 4-часов ден в БАН, пазарувах си дрехите от ВУ и ходех с гуменки. Grinning И той беше асистент в БАН, т.е всеки може да се сети колко е бил фрашкан с пари. Колкото и аз бях. Grinning И тогава бях (и сега съм си) доста харесвано момиче, не съм оставала без внимание за повече от седмица, откакто навърших 13. Grinning Жените се печелят с подход, с усмивка, с готино отношение, със стабилност. Ама, ако си от типа, който ги дели на "грозотия, която се очаква да умре сама" и "красавица, която търси милионер" няма да си хванеш нито красавица, нито грозотия, камо ли сериозно и нормално момиче.

# 310
На думи всички са силни. Един богат няма без грозна жена. Всички имат едни красавици. Обяснявай ми после че парите не играят.

Как не те е срам да наречеш жена грозна? Ама после ти си много душевен, няма що.

Аз моя мъж си го харесах точно, когато бях бедна студентка на стипендии и заплата от 140 лв на 4-часов ден в БАН, пазарувах си дрехите от ВУ и ходех с гуменки. Grinning И той беше асистент в БАН, т.е всеки може да се сети колко е бил фрашкан с пари. Колкото и аз бях. Grinning И тогава бях (и сега съм си) доста харесвано момиче, не съм оставала без внимание за повече от седмица, откакто навърших 13. Grinning Жените се печелят с подход, с усмивка, с готино отношение, със стабилност. Ама, ако си от типа, който ги дели на "грозотия, която се очаква да умре сама" и "красавица, която търси милионер" няма да си хванеш нито красавица, нито грозотия, камо ли сериозно и нормално момиче.

Тук е мястото да поставя и друг въпрос, който явно всички пропускат - какви точно са тези КРАСАВИЦИ, които търсят милионери и кой ги обяви за красавици?!?! Жени с поддръжка от 5000лв нагоре са грозните жени, които имат нужда от няколко пластични операции и много скъпи кремове и процедури, за да изглеждат "красиви" (за мен, поне, на много от тях не им се получава номера). Една жена, природно красива, няма нужда от милионер и номерата на тези господа няма да минат при нея...

# 311
Именно - радвам се, че някой реши да отвори този въпрос.

За мен, например, природно красивата жена е:
- с хубава фигура - стегната, здрава, хармонична - да я е докоснал спорт - т.е да има ясно изразена талия, стройни крака, но да не е прекалила и да си има и дупе, и гърди;
- с хубава кожа и гъста коса;
- симетрично лице с правилни черти и големи очи;
- нежни ръце и китки, глезени.
- с хубава стойка (да не ходи прегърбена);
- с чаровно излъчване, жизнерадостна, не постоянно свила устни в сърдита физиономия...
...
Такива неща.
Такава жена може да си подчертае хубавите страни с лек грим, но и без него е красива. Може да си представи фигурата в по-добра светлина чрез подходящи дрехи, но и по бански обира погледите.

Ако за някого красавица значи с многопластов грим, дизайнерски дрехи, разни процедури ала слагане на силикон, ботокс, солариуми и прочие, е, то е ясно, че на такива им трябват много пари.

# 312
  • Пловдив
Сега на кой му е кисело гроздето?

Ама вие много се притеснявате как ще си намеря жена. Само лекичко някой да не скъса минискус, или да вземе да получи някой инсулт, инфаркт.

Тва коя колко била хубава щом сами си го казвате ми е ясно колко е истина. И на всекиго е ясно, че жените се въртят около парите, колкото и да го отричате

Joy То щото жените пък разиграват на търг номерчета за безкрайната опашка за теб и си трошат краката да те докопат първи.

Ми да ти кажа като гледам колко са загрижени, че ще остана сам и то при положение, че не съм обявил, че съм сам, нито, че си търся...

# 313
Да бе, баш в бг-мама на някоя много й дреме дали ще си намериш гадже. Grinning А красотата е субективно понятие, но си има достатъчно ясни общи критерии, за да може човек обективно да си каже къде горе/долу попада. Поне от една определена възраст нататък си наясно и с недостатъците си, и с хубавите си страни.

Мен, например, по-скоро ми е малко жал за теб. Живот, в който смяташ, че единствения начин да получиш любов е, ако си богат и си платиш за нея, трябва да е много тъжен и пълен с огорчение. Надявам се да намериш помощ един ден било то чрез психотерпия или сам да изплуваш от това море на отчаяние, в което сам се навираш с тия черни краски, в които виждаш всичко (и всички).

ПП. Ти на колко години беше? Защото, ако си преминал 30-35 г си оттеглям мнението и спирам да пиша. И вече няма да ми е жал. Grinning

ПП2. Пламка, как върви? Записа ли се на нещо вече? Днес попаднах на обява за готварски курсове - там вероятно се навъртат основно жени, а самата идея звучи много свежо и забавно. Ще се запознаете над храна, ще творите, ще е разчупено...

# 314
Съгласна съм с описанието, което даде Google за красива жена. Тези жени достатъчно красиви и го знаят и едва ли ще им хрумне да си правят пластични операции. А жените златотърсачки, обииновено са грозновати и се опитват да привлекат вниманието със силиконови гърди, силиконови устни, разголени дрехи, и едновременно се опитват да прикрият лицето си с тъмен и тежък грим. Но вторите получават много мъжко внимание и смятам, че голяма част от българските мъже си падат по такива.

Относно външния вид, на мъжете им е по-лесно, защото не е нужно да са красавци за да бъдат харесвани. Достатъчно е един мъж да е чаровен или привлекателен по някакъв начин, като много често поведението им ги прави привлекателни. А тези мъже с тип "кукленска красота", мисля, че не допадат много на жените. Един мъж трябва да е и грубоват до някаква степен.

Общи условия

Активация на акаунт