Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 904
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз пък съм си грозен.И не мога да намеря нито една жена,която поне 100 грама да ме хареса.Но това не ми пречи да се чувствам перфектно.

# 346
Нека да са глупости. Идеала на девойките в диапазона 20-28, в който вероятно автора се цели е от тоя тип:

Не харесвам татуировки, жълто злато и изобщо бижута с такива размери, обръснати крака на мъж, голи до кръста мъже освен ако не са на плажа, както и джапанки освен ако пак не е на басей, пкаж или в банята. На 31 съм. Преди 3 години беше същото. От 20 до 28 съм правила компромис с татуировките и то не често. Нямам тип мъж ако не броим подобни на описаните външни белези. Впечатлявам се от ум, чувство за хумор и отношение. Но един тъп мъж няма как да търси ум в една жена. Човек без чувство за хумор няма да търси такова в противоположния пол. И ако е дърво и не му пука за заобикалящия го живот и свят, едва ли ще търси такава жена. Ще търси себеподобни. Това, което търсиш и си, малко или много това и привличаш Simple Smile

# 347
Нека да са глупости. Идеала на девойките в диапазона 20-28, в който вероятно автора се цели е от тоя тип:

Леле,определено не е и моят идеал.

# 348
  • Бургас
Този май е иделът на кифлата от горната снимка, или обратното - все тая.
http://ivosiromahov.com/kircho-mariela-i-lyubovta/

# 349
Ох, изкуших се да напиша и аз след Айси. Grinning

- бръсната глава и епилирани крачета - това убива всякаква мъжественост;
- хиляда татуировки на кифли една през друга;
- тия смешни цайси ала "пазарувам адидас, брат"
- нищо чудно и тоя анцунг да е адидас;
- погледа тип батка зад цайсите;
- тия крехки нежни краченца дето явно не е видял и 200 м спринт, поне мъъничко спорт, явно не слиза от колата;
- девствения мустак;
- селското излъчване - седнал по гащи в колата навън с телефона в ръчичка;
- не се сетил за риза, но за някакъв гигантски ланец с вид на лавров венец се е сетил

Цялостният образ ми наподобява на мамин глезанчо, който не е работил или спортувал и ден в живота си (изключваме малко показно фръцкане из фитнеса), псува учителките си, вика на гаджетата си "ма" и е гледал бая "Под прикритие", което обяснява опита да се превъплати в уличен гангстер, но самото изпълнение е доста неуспешно, защото режисьорите са вкарали интелект в героите си, а тук липсва.

Извинявам се, ако снимката е направена в опит за бъзик и човека е всъщност нормално момче с временни татуировки, опитващо се да се присмее на този тип мъже. В смисъл, аз също имам 2-3 много смешни кифленски снимки направени с тая цел. Grinning Aма не ми се вярва.

Ми не.
Впрочем Пламката има къде къде по-добро излъчване въпреки, че за снимката е погледнал като зомби.

Чакай, чакай, сега ще опитам да намеря снимка на реалната мечта на жените между 20 и 28, но не обещавам, че ще успея - твърде много различни идеи ми минават и трудно ще ги вкарам в един образ.

# 350
Не е майтап снимката. Четох преди дни новина за тоя герой и ми остана в съзнанието, като идеално олицетворение на тоя тип мъже. Мартин Чоков се казва, "публична личност" е... син на небезисвестния кмет на Галиче, правил му компания в семейния бизнес с побои, рекет и т.н, а след това и в ареста.

# 351
Ох, изкуших се да напиша и аз след Айси. Grinning

- бръсната глава и епилирани крачета - това убива всякаква мъжественост;
- хиляда татуировки на кифли една през друга;
- тия смешни цайси ала "пазарувам адидас, брат"
- нищо чудно и тоя анцунг да е адидас;
- погледа тип батка зад цайсите;
- тия крехки нежни краченца дето явно не е видял и 200 м спринт, поне мъъничко спорт, явно не слиза от колата;
- девствения мустак;
- селското излъчване - седнал по гащи в колата навън с телефона в ръчичка;
- не се сетил за риза, но за някакъв гигантски ланец с вид на лавров венец се е сетил

Цялостният образ ми наподобява на мамин глезанчо, който не е работил или спортувал и ден в живота си (изключваме малко показно фръцкане из фитнеса), псува учителките си, вика на гаджетата си "ма" и е гледал бая "Под прикритие", което обяснява опита да се превъплати в уличен гангстер, но самото изпълнение е доста неуспешно, защото режисьорите са вкарали интелект в героите си, а тук липсва.

Извинявам се, ако снимката е направена в опит за бъзик и човека е всъщност нормално момче с временни татуировки, опитващо се да се присмее на този тип мъже. В смисъл, аз също имам 2-3 много смешни кифленски снимки направени с тая цел. Grinning Aма не ми се вярва.

Ми не.
Впрочем Пламката има къде къде по-добро излъчване въпреки, че за снимката е погледнал като зомби.

Чакай, чакай, сега ще опитам да намеря снимка на реалната мечта на жените между 20 и 28, но не обещавам, че ще успея - твърде много различни идеи ми минават и трудно ще ги вкарам в един образ.

Това ако е анцуг, забравете предния ми пост. Аз съм най-върлият им противник. Изобщо няма да го отразя този освен ако не ме изпревари на опашка в гума. Гугъл Hug

# 352
И сега какво всичките една по една ще се изредите с коментари как не ги харесвате подобни. Интересно защо тогава всичките подобни са с приятелки, а такива като автора, за който коментарите са колко бил симпатичен и позитивен и т.н, са сами.... Мистерия направо.

# 353
Не е майтап снимката. Четох преди дни новина за тоя герой и ми остана в съзнанието, като идеално олицетворение на тоя тип мъже. Мартин Чоков се казва, "публична личност" е... син на небезисвестния кмет на Галиче, правил му компания в семейния бизнес с побои, рекет и т.н, а след това и в ареста.
Ето, че веднага го разобличихме. Знаех си, че е мамин глезанчо (така де, татин в случая, то няма голяма разлика) и че се има за гангстерче. Защо мислиш, че е идеал за жените? Повечето жени с мъъъничко акъл в главата бягат през глава от такива.

Знаеш ли, не намерих снимка, но се сетих за един мъж с огромен успех сред жените - Ервин Шрьодингер - един от основателите на квантовата механика, дал е цял нов поглед над вълновите функции, спечелил е нобелова награда за своето уравнение на Шрьодингер, oписващо разпространението на вълновата функция в 3 координати.
Та Шрьодингер е бил супер голям любимец на жените - бил е скиор и алпинист, обичал е екстремните преживявания. Луди са били по него въпреки, че основно е бил втренчен във физични уравнения и никак не е бил това, което представяш на снимката.

Aма вярно е бил симпатяга:

С тоя интелект, който прозира зад очилата...

# 354
Аз съм съгласна с Айси и Гугълката,само мнението ми за татусите е различно😀

# 355
И сега какво всичките една по една ще се изредите с коментари как не ги харесвате подобни. Интересно защо тогава всичките подобни са с приятелки, а такива като автора, за който коментарите са колко бил симпатичен и позитивен и т.н, са сами.... Мистерия направо.
Пламката му мернах снимката преди дни и малко дървено изглежда, психопатски Joy Темата не съм я чела, изобщо не знам за какво става въпрос. Мъжът ми е на рожден ден на кума, а аз продължавам да съм болна и ми е скучно. А и се радвам, че вдъхнових Гугъл. Нужно е само да можеш да усмихнеш една жена, Пламка Simple Smile Другите ще ти гледат в джоба. Но такива винаги е имало и ще ги има.

# 356
Знаеш ли, не намерих снимка, но се сетих за един мъж с огромен успех сред жените - Ервин Шрьодингер
Скрит текст:
- един от основателите на квантовата механика, дал е цял нов поглед над вълновите функции, спечелил е нобелова награда за своето уравнение на Шрьодингер, oписващо разпространението на вълновата функция в 3 координати.
Та Шрьодингер е бил супер голям любимец на жените - бил е скиор и алпинист, обичал е екстремните преживявания. Луди са били по него въпреки, че основно е бил втренчен във физични уравнения и никак не е бил това, което представяш на снимката.

Aма вярно е бил симпатяга:

С тоя интелект, който прозира зад очилата...
Просто е перфектен Шрьодингер за бг-мамма, хахахахахха, направихте ми вечерта Grinning

Цитат
On 6 April 1920, Schrödinger married Annemarie (Anny) Bertel.... As has been noted above, Schrödinger had an unconventional personal life. When he migrated to Ireland in 1938, he obtained visas for himself, his wife and also another woman, Mrs. Hilde March. March was the wife of an Austrian colleague and Schrödinger had fathered a daughter with her in 1934...] Schrödinger fathered two further daughters by two different women during his time in Ireland.
Свободен превод: Женен за Аничка, но си изтеглил и г-жа Март с тях в Ирландия (от която г-жа има детенце). През престоя си в Ирландия става тати на други две дечица от други две различни жени (предполагам г-жа Април и г-жа Май). Дали не е стигнал и до г-жа Декември, как мислите? Да се обзаложим ли колко съвета "бягай с 200" би събрал подобен хубостник в този форум? Stuck Out Tongue Няма татуси, но напълно потвърждава тезата как лошите момчета били най-атрактивни Simple Smile Simple Smile

# 357
Добре де, изхвърлих се леко с Шрьодингер, прав си - вече и двамата сте прави, сега видях bgtatko81. Grinning Но това показва горе/долу, че жените се впечатляват силно И от интелект. Ако ти кажа, че моя приятел ме грабна с познанията си за физика, няма да ми повярваш, затова няма и да се опитвам, аз си знам. Simple Smile Родена съм '92. Както и да е, остави Шрьодингер. Пък и моя приятел не е особено опитен сваляч. Слава богу. Grinning

Да, сигурно виждаш И такива примери, но огледай самите девойки и ги опиши. Жените, падащи си по такива не се возят в метрото. Grinning И не изглеждат като хубави, сладки момичета, а като... кифли, нямам по-добра дума.
Eдно ей такова момиче:

ще си падне по такъв, ама друг път.

По такива си падат жени с вида на новата Мис България - девойка на 24, която си слага силикон и си прави лифтинг:

Търси първото момиче - този тип по-скоро и няма да се окажеш с квачка-златотърсачка. Ама за да ти обърне внимание трябва и ти да не се опитваш да наподобяваш тоя дето го беше качил. Wink

И вие ми правите вечерта между другото, моя приятел сега се занимава с един платен онлайн телескоп - има време за него (самия телескоп се намира на Канарските острови) и днес и утре са му последните вечери, за които има абонамент та сега съм го оставила кротко да си пуска координатите на астероиди и комети, докато аз си пийвам винце и се съдрах от смях с 2-3 теми тука. Благодаря! Simple Smile 

# 358
Не бе човек, ние си измисляме.... Пример с моя випуск - един дето прекъсна и бачкаше като общ работник известно време, след това сигурно са го уволнили, видях го да продава царевица на улицата, пие, пуши, наркотици, дори е грозен по мое мнение ... с приятелка дето може да мине за манекенка. Свестни момчета, с образование, хубава работа, чувство за хумор, бла бла - сами.
Просто това към автора най-вече го отправям - да слушаш съвети и мнения на жени за това какво харесват жените и как да си намериш жена е огромна грешка. Питай познати мъже, които имат успехи с жените, ще получиш много по-адекватни съвети.

# 359
Не бе човек, ние си измисляме.... Пример с моя випуск - един дето прекъсна и бачкаше като общ работник известно време, след това сигурно са го уволнили, видях го да продава царевица на улицата, пие, пуши, наркотици, дори е грозен по мое мнение ... с приятелка дето може да мине за манекенка. Свестни момчета, с образование, хубава работа, чувство за хумор, бла бла - сами.
Просто това към автора най-вече го отправям - да слушаш съвети и мнения на жени за това какво харесват жените и как да си намериш жена е огромна грешка. Питай познати мъже, които имат успехи с жените, ще получиш много по-адекватни съвети.
Да, ОК, съгласих се веднага, ама за какво му е? Нали като послуша тия с големите успехи с манекенките ще попадне на същите квачки, но ще му върви малко повече с тях? За да си хване някоя, с която наистина ще бъде щастлив и не само за секс е по-хубаво да чуе от момичета, които не са само за секс какво ги е накарало да се влюбят в мъжа с главно М за тях. Simple Smile

Като сме на тая тема да ти разкажа за мой приятел - свястно момче, с образование, хубава работа, чувство за хумор...

Та с приятеля ми се запознахме с него на състезание в моя спорт.
Висок е, симпатичен - има хубаво лице, синьо-зелени очи, светла кожа, поддържан е, спортува активно, но не е маниак. Има много добра професия със заплата над средната, учил е в чужбина, работил е в чужбина, има свой апартамент в хубав квартал. Специалността му е инженерна. Добро момче е. Не е изневеряващ тип, не е плейбой, не е гадняр, има много добри обноски. Облича се добре и е с добра хигиена. Умее да общува на много теми, има познания навсякъде.
И е сам.
Нали за това говориш?
А знаеш ли колко изисквания има? Една девойка не можа да му допадне, а покрай него не са 1-2. Все им намира кусури. Една е ниска, друга била лепка, трета се облича не знам си как, четвърта не обича да ходи на планина, пета е дебела (между другото въпросната беше 52 кила на 165 см, да не си представиш слон), шеста не била от София, седма била гушнала улично куче и се отвратил... тоя човек имаше списък, който може да запълни 3 тома. В един момент си хареса момиче - ами беше пълна кифла - 2 кила грим, вечно с едни рокли дето й се вижда буквално всичко, полу-голи снимки във фейса, пишеше как не би си харесала момче без хубава кола... Ама покрай него се въртяха И нормални пък той не им обръщаше никакво внимание. А тази мен ме стряска като я срещна - не й виждам лицето от толкова грим, а това ми събужда детския страх от клоуни. Grinning Ама ей на - лИбоФ.

Общи условия

Активация на акаунт