Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 889
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Не говоря да търси съвети от тях как да си хване манекенка или някоя само за секс, а момиче по принцип, какъвто тип харесва.

За това говоря, и дори лично мисля се доближавам много до примера ти. И аз съм сам... и изисквания нямам, защото нищо не търся, вижда ми се безмислено. Съсредоточил съм се в работата, фитнес, бягане, и имам и други ангажименти последните 2 години и не ми остава време да гоня вятъра. Единствените ми контакти с жени са на работа, а там не пипам, лоша идея е според мен. Последно излизах с една колежка преди години (голяма грешка, първи и последен път с колежка), която не спря да ми говори за бившия си приятел - той бизнесмен с последен модел мерцедес на 40+, тя на 25 (не е тип кифла, нормално момиче си изглеждаше), обаче не била с него заради парите му. Ами не мерси...

# 361
Абе, той Пламката не каза, по какви мадами си пада... Да даде описание - може някоя форумна хубавица да се припознае и да ни канят на сватба през лятото... Bowtie

# 362
Не говоря да търси съвети от тях как да си хване манекенка или някоя само за секс, а момиче по принцип, какъвто тип харесва.

За това говоря, и дори лично мисля се доближавам много до примера ти, само не ми е инжинерна специалността. И съм сам... и изисквания нямам, защото нищо не търся, вижда ми се безмислено. Съсредоточил съм се в работата, фитнес, бягане, и имам и други ангажименти последните 2 години и не ми остава време да гоня вятъра. Единствените ми контакти с жени са на работа, а там не пипам, лоша идея е според мен. Последно излизах с една колежка преди години (голяма грешка, първи и последен път с колежка), която не спря да ми говори за бившия си приятел - той на 40+ и с мерцедес, тя на 25, обаче не била с него заради парите му. Ами не мерси...
Къде бягаш? На пътека ли? Асфалтово, парково, планинско?
Сериозно питам.

# 363
  • Sofia
Не бе човек, ние си измисляме.... Пример с моя випуск - един дето прекъсна и бачкаше като общ работник известно време, след това сигурно са го уволнили, видях го да продава царевица на улицата, пие, пуши, наркотици, дори е грозен по мое мнение ... с приятелка дето може да мине за манекенка. Свестни момчета, с образование, хубава работа, чувство за хумор, бла бла - сами.

Това никога не съм го виждала с очите си, само съм го "чувала". Wink Свястно момче, което продължително време не може да си намери приятелка и жените го заобикалят отдалеч, е просто поредният помислил-се-за-нещо-повече средностатистически оръфляк, бъкан с един куп дефицити и комплекси, с които би товарил жената до себе си. Бас държа, че определенията ни за "свестен мъж" хич не се припокриват. Peace

Ама, синхронизирайте си версиите най-накрая. Laughing Драган в тази тема не спря да опява как жените кълвяли само на пачки и изразена мускулатура, ти даваш за пример безпарични грозновати царевичопродавачи, ч*кащи wanna-be манекенки и тем подобни Люлински принцеси. Mr. Green Ахам...

# 364
Eй! Леко с люлинските принцеси. Grinning От... 7-8 месеца съм люлинчанка. Grinning Преди това бях младостка принцеса. Grinning Ама Западния парк ме привлече неудържимо.

# 365
Парково, преди години и планинско.

Мне, свестни са си, външния вид им куца.
Това за пачките е булшит според мен. По-скоро "кълвете" на разни типове дето ви внасят вълнения и драми в ежедневието. Нормалните не се котират, защото са ви скучни.

# 366
  • Sofia
Google76, умната с тоя Западен Парк. Simple Smile

Последно излизах с една колежка преди години (голяма грешка, първи и последен път с колежка), която не спря да ми говори за бившия си приятел - той бизнесмен с последен модел мерцедес на 40+, тя на 25 (не е тип кифла, нормално момиче си изглеждаше), обаче не била с него заради парите му. Ами не мерси...
Това за пачките е булшит според мен.
newsm78

По отношение на драмите – нищо общо. Peace Аз съм прагматик до мозъка на костите си. Личният ми комфорт и спокойствие са издигнати в абсолютен култ, до пълна фанатичност. И няма никакъв начин нещо толкова незначително, колкото един мъж, да противодейства на това русло. Та, от "джентълмен", причиняващ ми дискомфорт и душевни метежи, бягам с 300. Peace

Ами, да поработят над него, в такъв случай.

P.S.: И не ми говори в множествено число, ако обичаш. Peace

# 367
Че има и златотърсачки не малко е ясно, просто според мен не от там тръгват нещата, или може би лично по-го намирам за рационално и разбираемо и за това не го съдя толкова. Това с драмите и привързаността към разни псевдо и не-псевдо "лоши момчета", както ги нарече таткото по-горе, ме дразни повече. Разни лекета станали на по 27-8 години дето не работят, обаче тати още им дава пари, които после се харчат за трева и дискотеки се харчат повече от тия дето работим и се опитваме да постигнем нещо.

# 368
  • Пловдив
Blаck Cat
Аз така мисля. Колегата мисли друго яче. Да не би всички жени в този форум да мислят еднакво?

И по полека с епитетите. И се обръщай към мен както ми е ник-а... Ако обичаш.

# 369
Парково, преди години и планинско.

Това за пачките е булшит според мен. По-скоро "кълвете" на разни типове дето ви внасят вълнения и драми в ежедневието. Нормалните не се котират, защото са ви скучни.
Добре дошъл на някое състезание. Има си календар. Ще се запознаеш с тон нови хора. Бас държа, че ще срещнеш доста симпатични спортни девойки, които изобщо не влизат в бед бой стереотипа. На 18 фев. има едно леко планинско - виж на Trail Series.

Иначе да, така е, разни типове дето ни внасят вълнения, ама това не е нужно да са такива вълнения. Много се вълнувам преди състезание, така си е. Все очаквам да ме свие стомаха или от нищото да отмалея и да не се справя добре. А него нищо не го притеснява, ах този спокоен тип. Grinning

Лека ви нощ, утре ще ви покажа снимката на перфектния мъж, на свежа сутрешна глава все ще ми попадне. Grinning

# 370
Между другото - ето един прагматичен съвет за младите.
Гледайте родителите на девойката.
Даже - по тях си я избирайте и няма да сбъркате..)

Че аз съм в родителскара категория и около мен в пълно с “деца” в 20-е.
Ми никое от тях не си пада по подобен типаж, нито си пада или изглежда като кифла, слуша чалга и тн.

# 371
  • Насред хаоса
Просто това към автора най-вече го отправям - да слушаш съвети и мнения на жени за това какво харесват жените и как да си намериш жена е огромна грешка. Питай познати мъже, които имат успехи с жените, ще получиш много по-адекватни съвети.
Това са абсолютни глупости. Все едно да кажа: да четеш учебници по икономика, ако искаш да станеш икономист, е огромна грешка. Тук писаха и мъже, които са имали успехи с жените, ама нещо тях ги подминахте. Може би защото казаното от тях не отговаря на теориите, които развивате с Драко. Всъщност, след като силиконовите кифли са издигнати на пиедестала именно от мъже, не разбирам претенциите на същите тия мъже към жените.

# 372
Според мен жените,като общо правило,харесват уверени мъже.От там идва и заблудата за парите.
Това е мое мнение и наблюдения.За мен няма по-ужасно от несигурен,неуверен мъж с ниско самочувствие и себеоценка.

# 373
  • София
Знаеш ли, не намерих снимка, но се сетих за един мъж с огромен успех сред жените - Ервин Шрьодингер - един от основателите на квантовата механика, дал е цял нов поглед над вълновите функции, спечелил е нобелова награда за своето уравнение на Шрьодингер, oписващо разпространението на вълновата функция в 3 координати.
Та Шрьодингер е бил супер голям любимец на жените - бил е скиор и алпинист, обичал е екстремните преживявания. Луди са били по него въпреки, че основно е бил втренчен във физични уравнения и никак не е бил това, което представяш на снимката.
Това онзи с котката ли е?

# 374
Между другото - ето един прагматичен съвет за младите.
Гледайте родителите на девойката.
Даже - по тях си я избирайте и няма да сбъркате..)

Че аз съм в родителскара категория и около мен в пълно с “деца” в 20-е.
Ми никое от тях не си пада по подобен типаж, нито си пада или изглежда като кифла, слуша чалга и тн.

Това е старомоден съвет, за който ще те обявят, че си "тесногръда". Но си е вярно. Другата версия е ако ще се жените, да се събират жена от град с мъж от село. Защото жената задава тона.

И е хубаво родителите да са точни хора и жената да е стягана. Малка тайна е, че жена, която не е стягана, ще създаде доста драма и големи проблеми. А ако е добре научена, е съкровище.

И затова се търси "девойка от сой", която да е попила някаква култура и привички, за да може после да ти възпитава децата.

Общи условия

Активация на акаунт