Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 870
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Имаше теми тук по въпроса за черпенето на първа среща , кой, кого, къде и как. Всичко е строго индивидуално.

Може да не я черпи, а ако момичето не го хареса, и без това няма да му разреши да ѝ плати сметката. Аз подозирам, че сериозно момиче означава в превод "да не е материалистка". Ама и мъжете нахитряха - откак им се досвидя да почерпят момиче на среща, се изучиха да готвят Wink
пп: Сирен, откакто всички софиянци с постоянен адрес извън София, се изучиха да се качват до Алеко с колите си, не прилича много на планина - разни дебели татковци водят дебелите си деца да кусат боб и кебапчета и вечерта да се тагнат във фейса, че са ходили на въздух.

# 556
Е, нека не бъдем грандомани. За Еверест има време. Ако изобщо му се обади след Алеко.
Кино и театър също не са за първа среща. Нали идеята е да си говорят, да се опознаят. На кино или театър, трябва да мълчат и да гледат в екрана или сцената. Те са за по-нататък.

# 557
ако се кача на алеко, няма да се разходя до пистата и после да се върна ... някак безсмислено ми се струва Simple Smile

# 558
Имаше теми тук по въпроса за черпенето на първа среща , кой, кого, къде и как. Всичко е строго индивидуално.

Може да не я черпи, а ако момичето не го хареса, и без това няма да му разреши да ѝ плати сметката. Аз подозирам, че сериозно момиче означава в превод "да не е материалистка". Ама и мъжете нахитряха - откак им се досвидя да почерпят момиче на среща, се изучиха да готвят Wink
пп: Сирен, откакто всички софиянци с постоянен адрес извън София, се изучиха да се качват до Алеко с колите си, не прилича много на планина - разни дебели татковци водят дебелите си деца да кусат боб и кебапчета и вечерта да се тагнат във фейса, че са ходили на въздух.
Те материалистките са най- сериозни. При тях сериозно търсене пада Joy
Но да , в темата явно се има предвид "обикновено" момиче- по-семпло , по-отговорно , по- скромно. Пламка , така ли е ?

# 559
На първа среща в зоопарка е опасно. В смисъл, че ако е тънкообидна, може да го сметне за кофти намек.
По-добре както си е решил - на ресторант, суши-муши, а после ако иска пак да я разтрие с мас и... гуши. Само дето там пак е добре да проучи предварително вкусовете на момичето, защото може би не всеки обича такава храна.

О,аз обожавам зоопарка.Ако на първа среща някой левент реши да ме води там,направо се женя за него Grinning

# 560
Кино и театър също не са за първа среща. Нали идеята е да си говорят, да се опознаят. На кино или театър, трябва да мълчат и да гледат в екрана или сцената. Те са за по-нататък.

Е, нали след това трябва да седнат някъде, да обсъдят това, което са гледали, да си покажат интелекта и общата култура... Да се усетят дали са настроени на една вълна, или само любовта към пилешките хапки с чеснов сос например може да ги събере на една маса.  Laughing
Ама ако и двамата са от кифлеещия тип, спокойно може и една разходка по бутиците да си спретнат. Важното е да свирят в унисон. Защото ако са различни типове – кифла с планинар, спортистка с кифльо, чалгар с интелектуалка... нали...

# 561
Е, нека не бъдем грандомани. За Еверест има време. Ако изобщо му се обади след Алеко.

След Алеко няма да му се обади, но пък идеята за първа среща из Витошките дебри обяснява защо се забелязват момиченца с полички и сандалки, стигнали някак до Боянския водопад - също топ оригинално място за впечатляване на девойките - да я заведеш зад водопада да си щракнете едно селфи.
А за киното не съм съгласна, супер е за първа среща - гледат филма, а после го обсъждат, докато пийват и хапват (може дори точно в същия мол, където се намира киното). Но аз съм зодия Телец и природата все ме тегли към пийване и хапване.
пп: А, Сийка вече е уточнила идеята на киното Simple Smile

# 562
А и ако филмът е романтичен, половината работа вече е свършена.
Или пък филм на ужасите, та след това да му трябва време да изчегърта девойката от себе си.  Laughing

# 563
Аз лично на първа среща /като ходех по такива едно време  Mr. Green/ предпочитам кафене и то на оживено и комуникативно място. Първо, не е много ангажиращо откъм консумация, т.е. няма да натовари сметката на младежа, ако реши да я плати, второ, има хора покрай теб, ако нещо има неприятно с него, т.е. ако се държи неподобаващо, трето, можеш да си тръгнеш спокойно за разлика от планинските чукари.  Peace

# 564
То дори при избора на филм ще си проличи кой накъде и какво го влече. И после -тест , уж Пламката си търси парфюм в мола , вижда девойката по какво се лепи.Търси си часовник- гледа , вместо часовниците , нея. После- може и за обувки. Опознавателен тур из мола. Накрая , преди да я изпрати , току - виж , че се отбила в Била да напълни торбите с храна- ей ти сериозно момиче Joy

# 565
Ние с мм едно време изгледахме всички филми във филмотечното кино, през седмицата беше безплатно за студенти, сега не знам за без пари къде може да се ходи.

# 566
Покрай киноto се сетих за този скеч от Мистър Бийн:

Все пак аз ако познавам някого недостатъчно, за първа среща не бих му отделила твърде много време. Едно опознователно кафе или разходка, и чак тогава ако си допаднем като компания вече бих намесила кина, обсъждане на филми и ресторанти.

А това с пазаруването - на тоя тест бих се провалила веднагически аз.  Никак не обичам някой да ме влачи със себе си из мола и безкрайно да го гледам как мери, пък как се чуди. Всъщност такива колебливи мъже дето трудно могат да си харесат нещо, биха ме отегчили безкрайно.

# 567
Ами то има различни първи срещи - аз например никога не съм ходила на среща с почти непознат или с такъв от нета, който не съм виждала на живо, все преди да се харесаме, сме се виждали и преди в някаква обстановка, която предполага общуване. Не си представям да харесам някой по снимка и по благите му думи в чата.

# 568
Ами то има различни първи срещи - аз например никога не съм ходила на среща с почти непознат или с такъв от нета, който не съм виждала на живо, все преди да се харесаме, сме се виждали и преди в някаква обстановка, която предполага общуване. Не си представям да харесам някой по снимка и по благите му думи в чата.

На мен ми се е случвало 3-4 пъти.Едната среща даже беше сполучлива и продължи цели 5 години.
Няма нищо лошо,даже може да опознаеш човек без предразсъдъци,по разсъжденията и мислите.Никога не ми сее случвало някой да ме е излъгал за това що за човек е ,какво остава за външността.

# 569
То може, но може би в такъв случай Хър е права и киното не е добра идея, все пак с човек, с когото се виждате за първи път на живо, кафе набързо е по-логично, а ако е приятно, може да последва кино.

Общи условия

Активация на акаунт