Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 843
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Сирена, ти самата висока ли си?

Тъй като ССФ е с елфически пропорции и има среден ръст 182, то аз съм хобит:) 165 съм.

Не съм висока, но и сама по себе си височината не ме привлича. Виж темата за високите, но тъпи атлети.

Реално висок мъж не е особено нещо, освен като визия. С децата има повече работа за ниски, дребни и лесно навеждащи се и клякащи хора (аз). И от време на време - помощ за вдигане и сваляне на нещо отвисоко.

# 601
Не е ли време тази тема да бъде заключена? Има повече спам от повечето теми в клюкарника.... То е ясно, че Пламката пусна темата, за да му се "трупали гледаемост, коментари и да станела популярна", както той сподели преди време. Проблема му с жените няма да се реши в бг-мамма (както никой друг проблем). Полза за него може да има, ако влезе в темата за пазаруването и попита дали тоалетната хартия, която е намалена на 8лв, си струва.

# 602
а ако е решил да ме впечатли с чийзкейк, десерт, който вече на всички е втръснал и дори 8-годишно може да го направи, направо ще ме разочарова. Ако ще се впечатляваме, да е нещо по-модерно и засукано, каква е тая мазня чийзкейк?
Дай ми 3 предложения за засукан десерт, че ми стана интересно Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 13:02 от DonJon

# 603
  • София
Сирен, ти описваш избора на съзнателно ниво, но на подсъзнателно явно високите впечатляват.
Вке пак нали се иска и някакво физическо привличане, дори печената и обръгнала на какво ли не ССФ не го отрича напълно. Тук на всички мъжете ни са по-по-най, пък като излезеш на улицата - къде ги тези готини мъже

# 604
Сега са на мода парфетата и други мистериозни топчета с концентрично разположени слоеве.

# 605
  • София
Дай ми 3 предложения за засукан десерт, че ми стана интересно Simple Smile
Френски макарони.
Селска торта - не е трудна, но времеемка.

# 606
Само едно ме интерсува - къде в мол Парадайз продават цаца и дали е вкусна?

# 607
За в мола ще трябва да я брендират на "златисто изпържен морски деликатес", иначе няма да върви. И порцията да е от 15 рибки:)

# 608
Не е ли време тази тема да бъде заключена?
Тебе къде точно те подпира, че току се включваш с апел за заключване на темата? Искаш да ни развалиш приказката ли, дето така сладко и хубаво си върви? Просто не я чети и не участвай, най-досадни са такива като тебе - нищо не може да каже, ама не дава и другите да кажат.

# 609
Не е ли време тази тема да бъде заключена?
Тебе къде точно те подпира, че току се включваш с апел за заключване на темата? Искаш да ни развалиш приказката ли, дето така сладко и хубаво си върви? Просто не я чети и не участвай, най-досадни са такива като тебе - нищо не може да каже, ама не дава и другите да кажат.

Аз каквото имах да казвам по темата, го казах. Това че Вие се явявате тези дни на готова тема, не значи, че не аз съм човека, който е подхвърлил темите, на които сладко си говорите. Крайно време е да се научите, че към непознатите и далечни от Вас хора, е нормално да се обръщате с уважителна форма.

П.С. Коментара ми за заключюване на темата е породен от друг коментар, но явно Вие не сте запозната добре с темата.

Скрит текст:
Дами и господа, темата не е спамо-чат и ако продължи в същия дух, ще я заключа.

# 610
Мисля,че автора на темата има думата тук.Ако одобрява и счита за полезно това,което се пише,не виждам причина темата да се заключва.

# 611
Сирен, на твоите 165 см би ли се хванала с мъж, който също е 165 см?

Повечето момичета харесват усещането мъжа да е по-висок от тях с поне една глава - чувстват се по-закриляни. И наистина подсъзнателно се прави тази преценка - че поколението има по-голяма вероятност да не остане ниско като джобната мама, ако баща му е висок. По същия начин мъжете (като цяло) не харесват по-пълни от апетитно пълните жени.

# 612
Ми хващала съм се, първият ми мъж беше 165...то все още е толкова де, просто вече не ми е мъж:). Не съм се усещала некомфортно точно поради ръста. Аз лично си падам по типа "джобна кукла Кен", не знам защо. Ако не е съвсем кльощав, а атлетичен, и е 165, никакъв проблем. Като японските мъжленца - супер сладки:) стига да не  е комбинация нисък и джобен злобен пинчер по характер. Иначе някои от най-опасните и атлетични мъже, които познавам, са по-ниски от мен. За алпинистите няма да отварям въпрос, но са съвсем дребнички. Там по друг начин се мерят силите.

Сегашният ми мъж е висок, но спада към графата "почти безобиден", не го виждам да ме пази и да се бие за мен. Дано не се налага:)

# 613
Ми хващала съм се, първият ми мъж беше 165...то все още е толкова де, просто вече не ми е мъж:). Не съм се усещала некомфортно точно поради ръста. Аз лично си падам по типа "джобна кукла Кен", не знам защо. Ако не е съвсем кльощав, а атлетичен, и е 165, никакъв проблем. Като японските мъжленца - супер сладки:) стига да не  е комбинация нисък и джобен злобен пинчер по характер. Иначе някои от най-опасните и атлетични мъже, които познавам, са по-ниски от мен. За алпинистите няма да отварям въпрос, но са съвсем дребнички. Там по друг начин се мерят силите.

Да, в някои спортове да си нисък дори си е предимство. За алпинизма мисля, че си права, но например за спортното катерене - не мисля. Когато се катерех, имаше моменти, в които горната хватка ми е прекалено далече и се налага да подскоча, за да се хвана (което не винаги се получаваше Grinning ), докато МП си се протяга малко повече и е горе. Противно на всичките ми очаквания, обаче, за бегачите на дълги разстояния ниския ръст е плюс. Кенийците са едни мънички, когато бяхме на Варненския маратон много се изненадах - мъжете бяха почти на моя ръст, а кенийките бяха дори по-нисички. Хабят по-малко енергия.

# 614
Алпинисти, бойни спортове с къса дистанция, други с издръжливост, някои борци.

Общи условия

Активация на акаунт