Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 832
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Аз имам чувството, че доста се пресолява манджата с тоя трети пол. Цялата идея на ИК е да се подобрят органите за превенция на насилието над различни хора и в частност над жените. Всичко останало е написано уклончиво и не като закон, а като нещо, което може да се възприема гъвкаво и всяка държава може да си го интерпретира, както иска според националните разбирания.

# 631
Конвенцията не и в тази тема, моля!

# 632
  • София
Правилно! Гугъл, ела в другата тема да се разберем като мъже  Joy

# 633
Правилно! Гугъл, ела в другата тема да се разберем като мъже  Joy
Laughing
Ида, само да ви намеря, че съм ви пропуснала.

За да сме по темата, според мен, ако Пламката не разчита на странични хора да го запознаят, а се опита сам да си разчупи характера и да го дава по-освободено, да заговаря хора попринцип, а в това число и момичета. Все ще му се усмихне късмета, а и е полезно в живота.

# 634
Това ми хареса, точно така се очаква да правят мъжете... То това е и причината за толкова сингъли,тази пасивност на мъжете. Сто пъти съм си мислила,ако бях мъж,какви ли схеми бих си разработила за подход при жените,които ми харесват,как ще ги накарам да се чувстват добре и да ни е гот заедно...
Хубава теорийка... на практика обаче нещата стоят по друг начин според мен. Ако говорим за опит за запознанство с непозната девойка, подхода е без значение според мен. В смисъл, ако я привличаш и подхода ти е добър ще имаш успех. Ако я привличаш, но подхода ти е тъп, най-вероятно ще те отреже. Ако не я привличаш, какъвто и да ти е подхода все тая.... Т.e. трябва ти подход, ама само с подход си до никъде, трябва ти и визия...
Не ви обвинявам де, то е ясно, че и мъжа прави някакви опити на база на визия, като не се познавате на какво друго.. С разликата, че за повечето мъже, после жената какви ги върши и говори нямат значение, върнати за тъпотия няма ако са навити Grinning

# 635
Ако си с непознат човек най-хубавия подход е да не изглежда въобще като свалка, а да е нормално заговаряне на друго човешко същество с някаква идея. После току виж ви стане приятна темата и решите да размените някакъв вид координати. Няма да се получава всеки път, но то и веднъж стига.

Не знам, аз ли съм леко шашава? Често се заговарям с хора без да имам мераци към тях. Оня ден на връщане то Мусала се запознах с едно момче в маршрутката към Самоков - то разпитваше за нашата разходка и бягането, беше сноубордист. И моя приятел се включи за състезанията. Ако човек не седи постоянно вкъщи все ще се озове в удобна среда за запознанство. Вие не се ли заговаряте понякога дори случайно с други хора, понякога момичета?

То вярно, че в днешно време всеки постоянно е забил поглед в телефона, ама все пак.

# 636
Като студентка са ме заговаряли разни младежи в университета, но аз бях обвързана и не сме стигали до повече от разговор. Та, може да запише примерно магистратура и така ще се запознае с нови хора, може пък да излезе нещо.  Peace

# 637
Като студентка са ме заговаряли разни младежи в университета, но аз бях обвързана и не сме стигали до повече от разговор. Та, може да запише примерно магистратура и така ще се запознае с нови хора, може пък да излезе нещо.  Peace
Чудесна идея. А и за него ще е полезно. Simple Smile

# 638
При мен правилният човек се появи в сайт за запознанства, на 10 -тата минута от регистрацията ми.
Пресечната точка бяха моите отговори на въпросите в профила и неговия правилен български език, в първото съобщение Simple Smile
Искам за кажа да не отхвърляш и сайтовете, успех Simple Smile
И при мен се случи същото. И вече сме женени и имаме прекрасна дъщеря на 3 месеца. 

# 639
Има свалки и тъпи свалки. Ако мъжът има "топки" ( хайде да не казвам самочувствие, че пак отнякъде ще се размрънка някое драконче) и каризма, може да се пробва и със нещо типично в стил свалка. Но затова пък трябва да има "дупе" - или да го приеме достойно, ако го отсвирят, или ако пък му вържат - да "грабне момента". Мале, малее, колко много клишета избълвах на едно място....

# 640
  • Наблизо
Има свалки и тъпи свалки. Ако мъжът има "топки" ( хайде да не казвам самочувствие, че пак отнякъде ще се размрънка някое драконче) и каризма, може да се пробва и със нещо типично в стил свалка. Но затова пък трябва да има "дупе" - или да го приеме достойно, ако го отсвирят, или ако пък му вържат - да "грабне момента". Мале, малее, колко много клишета избълвах на едно място....
За целта трябва да е хубав.Грозен ли е,колкото и да е любезен и приятен - все ще отиде в графа ''страннен досадник''.

# 641
  • София
Жените невинаги се връзват на хубост, особено след една възраст. Ако жената си има самочувствие, че тя самата е хубава и че изборът е неин, нерядко избира мъж по друго.
Пеевски голям убавец ли е?
А повечето хора сме някъде по средата между красив и грозен.

# 642
за мен е много по-важно един мъж да е чаровен - красотата е до време, чарът - завинаги Simple Smile

А повечето хора сме някъде по средата между красив и грозен.

+1

# 643
Красотата се гледа много повече при жените. Един мъж, ако е спретнат, чист и се облича нормално обикновено няма проблеми даже въобще да не е красавец.

# 644
имах гадже, което беше 104кг при 176см, с корем, плешивичък. Много си допадахме по мислене и интереси. Толкова влюбена в живота си никога не съм била( и надали ще бъда). Аз го виждах точно как изглежда, но ми беше миличък и сладичък, защото в крайна сметка правиш секс с човека зад тялото(това не значи да не полагаш грижи за себе си, а просто, че ако не си Бекъм- няма никакъв проблем, а ако си фитнес модел, но куц кон - никоя няма да си задържи интереса)

Общи условия

Активация на акаунт