Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 864
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Гугъл.. Joy

# 676
Аз, като по - стара, ще ви кажа, че любовта минава през стомаха. Няма мъж, или жена, която да устои на добата храна.

Да си дойдем на думата - Рънътъ прай бурбътъ  Mr. Green

Точно  Joy Мъжът ми, навремето така ме излъга. И за миг не съм съжалявала. Вместо да ходя да го търся по фитнеси, по кръчми и кю""рви, той си е в къщи. Масата сложило милото, салатка направило, това-онова. Е как да не опека кекса накрай  Joy Joy

# 677
Оф, там младите - категоризирайте се по ядящи и неядящи, щото то е като с либидото. Голяма мъка ще е да се събере някоя фея с някой, който е свикнал да го чака първо-второ-трето от традиционната кухня.

И трябва да се внимава, защото според проучванията, когато мъж и жена се съберат, жената почвала да яде повече и се стига до отборно растене на ширина, при което още преди 50-те има яко окръгляне и превръщане в леля и чичак.

# 678
Оф, там младите - категоризирайте се по ядящи и неядящи, щото то е като с либидото. Голяма мъка ще е да се събере някоя фея с някой, който е свикнал да го чака първо-второ-трето от традиционната кухня.

И трябва да се внимава, защото според проучванията, когато мъж и жена се съберат, жената почвала да яде повече и се стига до отборно растене на ширина, при което още преди 50-те има яко окръгляне и превръщане в леля и чичак.

Няма такова нещо, имаме култура на хранене. Да си публикувам една снимка от фитнеса, за три минути, че гледам тук така правят  Joy

# 679
Сирен, търси се такава, която не говори с други мъже, изкарва добри пари и няма нужда мъжа да я издържа, не закача мъжа за никакви домакински неща, които върши с кеф, докато изкарва хиляди на месец от фрийлансърската си работа вкъщи, за да не обикаля сред разгонени колеги. И е хубава. Може да не е руса, ама косата й е дълга задължително. Освен това е разюздана сексуална тигрица, но обикновено изглежда като ангелче, невина и неопорочена от мръсотиите в тоя живот. Има тяло ала супер модел, но някакси никога не е била забелязвана от мъжете (magic!) и затова е благодарна на мъжа, че й е обърнал внимание и го боготвори. Ей такива дреболии.

Ами, добро е момичето, ама какво ще прави тя с някакъв си льольо, който търси съвети в бг-мамма за жените?

# 680
Сирен, търси се такава, която не говори с други мъже, изкарва добри пари и няма нужда мъжа да я издържа, не закача мъжа за никакви домакински неща, които върши с кеф, докато изкарва хиляди на месец от фрийлансърската си работа вкъщи, за да не обикаля сред разгонени колеги. И е хубава. Може да не е руса, ама косата й е дълга задължително. Освен това е разюздана сексуална тигрица, но обикновено изглежда като ангелче, невина и неопорочена от мръсотиите в тоя живот. Има тяло ала супер модел, но някакси никога не е била забелязвана от мъжете (magic!) и затова е благодарна на мъжа, че й е обърнал внимание и го боготвори. Ей такива дреболии.

Това пък модерните жени ако се оплачете, че някой иска от вас да сте домакини... За парите също е голяма глупост, съотношението female/male gold diggers сигурно е 10 към 1.

# 681

Няма такова нещо, имаме култура на хранене. Да си публикувам една снимка от фитнеса, за три минути, че гледам тук така правят  Joy
Неее, изпуснах! Кой си е качил снимка? Grinning

Kак да не искат домакини? Първите 3 месеца от романса, не искат, после при общото съжителство едно 90/100 от мъжете очакват жената да поеме всичко от-до.

# 682
O, ние жените много обичаме да сме домакини. Само че мъжете понякога искат да сме слугини, тоест -те да плескат и да свинят, ние да се въртим на пета и да оправяме хаоса. Което е мега досадно, неуважително и неприятно, разбира се.

# 683

Kак да не искат домакини? Първите 3 месеца от романса, не искат, после при общото съжителство едно 90/100 от мъжете очакват жената да поеме всичко от-до.

Не съм качвала нищо, успукой ся. Ще вземе да ме ареса някой  Shocked Shocked

# 684

Не съм качвала нищо, успукой ся. Ще вземе да ме ареса някой  Shocked Shocked

Доре, в сърцето си те нося!

# 685
Ааа, Дора си е на Пламката, леко там! Той й обеща мусака и се уговориха.

# 686

Е ок, дори и да има някакво очакване жената да върши болшинството от домакинската работа, не е като да носите вода от чешмата в центъра на селото, да перете на реката и да месите баници и да завивате сърмички по цял ден. И сам мога да си натисна копчето на пералнята със сушилня, да сложа чиниите в миялната, и да си купя готова храна от Била, не ми е необходима жена за целта.

# 687
Ама като се появи жена и забравяш да го правиш, нали? Grinning
Аз не се оплаквам де, при нас не стана така, ама темите в СО изобилстват от такива примери.

ПП. Как можа да кажеш такова нещо - готова храна от Била! Невър... Поне да бяха супер с прилична кухня, а то Била. Това няма никакво сравнение с домашна храна.

Скрит текст:

# 688
Ааа, Дора си е на Пламката, леко там! Той й обеща мусака и се уговориха.

Аз Дорето я нося в сърцето си, от както се опита да влиза в конфликт с мен в темата за ВБ. Според мен, Пламката въобще не се интересува от жени, аз да ви кажа...

# 689
И на мен ми е чудно как може при всички улеснения на съвремието хората да се скарат за това кой да натисне копчето на пералнята, ама някак успяват да се скарат и за това, явно има хора с нужда от постоянна кавга. Виж, когато и двамата се почувстват прекалено квалифицирани, за да отглеждат собственото си поколение, спирам да се изумявам от хорската глупост и ми става малко жал - за поколението, не за надутите идиоти, които от надцакване кой е по-зает с важни дела, пропускат най-хубавото всъщност.
Гугъл, много добро описание на "търси се", само добавям, че трябва да е 160 макс, за да не го гледа отвисоко, т.е. жената да си знае мястото - в ниското.

Общи условия

Активация на акаунт