Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 807
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Пламката каза ли коя зодия е, или аз съм пропуснала. Да гадаем на боб.

И той дева, като мен. Bowtie
Освен Ари да каже по какви жени си пада, та да търсим по юрнек хаха

# 706
А по повод Златка Райкова... Имам чувството, че това е една от най-харесваните от целокупното мъжко българско население жени. Joy Сериозно, познавам куп индивиди от мъжки пол, които точат лиги по нея. Един друг познат веднъж ми разправяше, че ако ходел с нея, дори и да му изневерява, нямало проблем. Все пак, по-разумно било да "ядеш торта с приятели, отколкото лайно сам". Mr. Green
Този твой приятел би имал баджанаци още, когато въпросната беше в гимназията, поне един клас.
Сори, че не съм по темата. Ама тва ми избоде очите. Явно има много тъпи мъже.

# 707
  • Sofia
От всички неща аз само нежеланието за готвене не разбирам - и у двата пола, обаче, не само у жената.

Вярваш ли ми, че от всички домашни задължения (ако изобщо кулинарията спада към тях) готвенето е единственото, което не умея да правя, никога не съм правила и нямам никакво намерение да започвам да правя... ever! Smirk Всичко останало не ми се опира. Та, хора всякакви.

# 708
На всички, търсещи по списък, желая от сърце късмет и колкото по-дълъг е списъкът, толкова повече ще се нуждаят от него.

# 709
Някой се чудеше на хората, които не обичат да готвят. Не обичам нито да готвя, нито да чистя, никаква домакинска работа. А чиниите за съдомиялна- ако ги сложа както са, ще задръстя машината. Трябва да се почистят остатците, а това изобщо не е приятно. Многознайковците щом им е приятно, да дойдат да зареждати нашата миялна😄

# 710
От всички неща аз само нежеланието за готвене не разбирам - и у двата пола, обаче, не само у жената.

Вярваш ли ми, че от всички домашни задължения (ако изобщо кулинарията спада към тях) готвенето е единственото, което не умея да правя, никога не съм правила и нямам никакво намерение да започвам да правя... ever! Smirk Всичко останало не ми се опира. Та, хора всякакви.
Знам, знам, ама половинката сигурно ти прави деликатеси? Stuck Out Tongue
Важното е двамата да се разбират.

Като някой каже списък и се сещам за темата на Амелия, където нейния след няколко години брак й заявил, че не е щастлив, защото тя покривала повечето му критерии, ама не баш всички и си го представих с една таблица и голям червен маркер.

# 711

Аз отдавна се замислям за тая пазарна ниша - топла, домашна храна за дома. Ако чуете за манджите на  кака Дора, да знаете, че съм аз, и ММ готви. Ще си оближете пръстите.

# 712

Аз съм асексуален - нито жени, нито мъже ме интересуват.

# 713
Голяма глупост е това, че трябва да чистиш чиниите, за да не задръстиш миялната, ще падна от смях, ама каквото сам си направиш, никой друг не може. Все едно да препираш дрехите, преди да ги пуснеш в пералнята или да метеш преди прахосмукачка. Всичко се слага мръсно в уредите за миене - те затова служат, да мият, а не аз да им слугувам.

# 714
Голяма глупост е това, че трябва да чистиш чиниите, за да не задръстиш миялната, ще падна от смях, ама каквото сам си направиш, никой друг не може. Все едно да препираш дрехите, преди да ги пуснеш в пералнята или да метеш преди прахосмукачка. Всичко се слага мръсно в уредите за миене - те затова служат, да мият, а не аз да им слугувам.
Ти тигана с яйцата ли го слагаш? Или купата с полепнали мазни парченца лук? Защото ми изглежда малко хард, ако е така.

# 715

Аз съм асексуален - нито жени, нито мъже ме интересуват.
Калине, ти ли си? Grinning

Aз си пея песнички и си преговарям презентации наум докато мия чинии. Имам чувството, че ако си купя съдомиялна ще започна да се провалям пред студентите. Grinning

# 716
и в крайна сметка, всичко си е въпрос на късмет. остави зодии, готвене, свалки... ако ще става, ще се спънете на улицата един в друг и това е Simple Smile

и не всички тук са с мъж, всъщност баш в тази тема е най-вероятно да има сингъли майки и потребителки Simple Smile

# 717
и в крайна сметка, всичко си е въпрос на късмет. остави зодии, готвене, свалки... ако ще става, ще се спънете на улицата един в друг и това е Simple Smile

и не всички тук са с мъж, всъщност баш в тази тема е най-вероятно да има сингъли майки и потребителки Simple Smile

И сингъл батковци има, ама така си им е добре. Хъхъхъхъх

# 718
е, батко отвори темата Simple Smile
майтап, ениуей, и за мъже и за жени е по-добре сингъл, отколкото с някой нетвой човек

а темата е, че трудно се срещат, но да - факт е. особено след примерно 30 г., когато повечето хора са ти вече семейни и постепенно нямаш с кого да излизаш. мен това ми тежи особено заради факта,  че просто обичам да излизам, но това пък е трета тема Simple Smile

# 719

И сингъл батковци има, ама така си им е добре. Хъхъхъхъх

Батка, да вземем и на теб една булка да найдем  hahaha Много е готин, вервайте мииии  

Общи условия

Активация на акаунт