Singer Tradition 2259 - мнения

  • 8 708
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 4
Здравейте, може ли мнение за шевна машина Singer Tradition 2259? Чудя се за 2 употреба .Искам мнение и за дрги машини,препоръчайте ми нещо да има повече опции.Тоя модел също не е лош,JANOME JUNO J15,моля за мнение!

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 10:31 от ReniKost

# 1
  • Мнения: 1 870
Здравей! Ако купуваш машина втора ръка, или ти самата трябва да си запозната с машините, или ти трябва такъв специалист. Най-добре е да се тества преди да дадеш парите. Рисковано е да купиш такава машина само по обява. Така си купих покривна машина, но дори и да имаше някакъв проблем, щях да си я оправя сам. Ако аз трябваше да избирам между Сингера и Джаномето, определено щях да се спра на Джаномето. Защо? Бутонът на затяжката е на правилното място и ако ще трябва да натъкаваш голямо скъсване на дънки, ръката ти се намира постоянно на него и не се уморява. Работното разстояние от иглата до основата, е по-голямо от на Сингера. Има два отвесни щифта за поставяне на макари, а на Сингера е един и е наклонен. Джаномето има мек звук, а не силен стържещ, като на Сингера. Машините Elna Sew 75, Elna Sew Fun, Elna Sew Green, Elna Zebra и Juno Janome E 1015 са напълно идентични. Това Джаноме е същото като тях, но е с различни рисунки. Виж какво съм писал за тях тук:
http://www.bg-mamma.com/?topic=268305.msg36107446&utm_source … Mails#msg36107446     в 18:34 ч.
Още повече дизайнът на Сингера определено отстъпва на Джаномето. И ако имаш някакви скрупули относно марката, ще кажа, че фирмата Сингер вече не е онова, което беше в миналото. Ако все пак искаш да купиш машина втора ръка, то цената трябва да е поне два пъти и половина по-евтина, за да си струва рискът.

# 2
  • Мнения: 4
Благодаря Ви ,взех си Elna 220 нова и гаранцията е 5 год.

Общи условия

Активация на акаунт