Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове роботи за почистване са налични на пазара?
Кои са някои популярни марки роботи за почистване в България?
Кои са някои важни фактори при избора на робот за почистване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове роботи за почистване са налични на пазара?
На пазара има няколко вида роботи за почистване, включително само прахосмукачки, които използват сензори за сканиране и определяне на зони за почистване; прахосмукачки и мопове, които комбинират сухо и мокро почистване; роботизирани миялни машини, които само изсмукват вода; комбинирани роботи, способни както да почистват с прахосмукачка, така и да мият с моп; роботи за прозорци и стени за лесно почистване на тези повърхности; и косачки-роботи за поддържане на тревни площи.
-
Кои са някои популярни марки роботи за почистване в България?
-
Кои са някои важни фактори при избора на робот за почистване?
-
Какви са някои от предимствата и недостатъците на робота за почистване Xiao Mi Robot Vacuum Mop?
-
Какви са някои от предимствата и недостатъците на ILife V3S?
/, че няма време да чакам Maya, за пръв път го вадя от килера откакто имам Maya, то кръст ме заболя, гръб се схвана, тежи ми, ручи като йерихонска тръба.......сто кусура му намерих. Ама чисти момчето идеално, мощен е и ми вършеше чудесна работа, заради него не исках и да чуя за глезотии от типа на Maya. И, ако не беше темата за нея, така щях да си тъна в неведение и да ви се чудя какво пък толкова не можете да си изчистите с нормална прахосмукачка, ами пък точно робот трябва. Признавам си, така си мислех, като ви четях.
Но, улеснение си е и то голямо!
. Има супер парочистачка обаче и тя не задоволява изискванията ми на 100%. Чистя пода с Доместос и всякакви други дезифектанти, няма в кой робот или машина да ги сложа
. Търкам си ръчно и туй то. Добре, че децата вече помагат