С какво ви дразнят свекървите- 90

• 60 701
  • 801
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Мисля, че темата сериозно ще спечели, ако Абсурт не участва в нея. И понеже си нямам свекърва (по стечение на обстоятелствата) приемам нея за такава и се оплаквам, че ми спами темата-развлечение!
И така - свекървата влиза в любимата ми тема и повтаря до припадък едно и също и вече не се стои в тая къща (тема)! Как да постъпя?
Моля за съвет

Снахо, аз силно се развличам с мераците на кандидат снаата, така че, ти ми спамиш темата, като не ме громиш от висотата на исконното право на голата и боса личност- снаха или зет, върху живота и парите на " милото", което са решили да прибарат.

Съвет искаш- ако е твоя къщата, гониш свеки.
Ако си се натресла в къщата на свеки, или фащаш багажчето, или спираш да ѝ гледаш в паницата. Mr. Green
Ако си съсобственица, не се взимаш толкова насериозно да се опитваш да цензурираш и ограничаваш свободата на словото. Joy hahaha

# 436
  • Ямбол
Кажи ѝ, че ще се жениш за сина ѝ и ще се омете веднага.

# 437
  • при късмета
Свекървите много обичат да изнудват с "ще слушаш защото ще си стегнеш багажа", но когато снахата наистина го направи повечето мъже го правят с нея. Свестните де, останалите слава Богу остават при майка си. Обратно на очакванията на свекървите, повечето хора като някой им поставя ултиматум, застават с/у поставящия условия. Колкото и да му е "правилна тезата". Като си тръгне и сина се започва следващата песен и бива ожалена от всички бабиери на пейката

# 438
Мисля, че на доста хора тук свекървите и снахите са ви най-малкия проблем. Щом можете до такава степен да зациклите в някаква тъпа, долнопробна история, която дори не се знае дали е вярна. И то не история за взаимотношения, не, за ремонти и сметки! Които изобщо не касаят никоя от коментиращите. Да живее селяндурщината и простащината.

# 439
Влитането с бутонките в тема, която не те касае, не е по-малка селяндурщина и простащина, но щом те напъва да се изцепиш за коментарите на хора, които също не те касаят, действай смело. В крайна сметка, ако у дома нямаш възможност да шукнеш, компенсирай тук.

# 440
  • София
Ей, Уиш, не пречѝ на детето да компенсира. Laughing

# 441
Влитането с бутонките в тема, която не те касае, не е по-малка селяндурщина и простащина, но щом те напъва да се изцепиш за коментарите на хора, които също не те касаят, действай смело. В крайна сметка, ако у дома нямаш възможност да шукнеш, компенсирай тук.

Тебе пък да не би да те касае с нещо историята за моряка и банковите му сметки? Влязох заради заглавието. Което се оказа, че няма нищо общо. И да - за мен човек, който може няколко дена, да дъвче подобна глупост е безмозъчен.

# 442
Теб какво те касае дали нещо касае мен или когото и да било на този свят?

# 443
  • при късмета
Дай материал за темата. Гледам, че ще е от свекървенска страна

# 444
# 445
Дай материал за темата. Гледам, че ще е от свекървенска страна
Теб пък какво те касае нейният материал? И ще го коментираш, мейби? Ужас!   Mr. Green

# 446

Нищо - отговарям ти. Но ти си толкова бавна и спряла даже, че не помниш, какво си писала, камо ли да разбереш, че ти отговаря някой. Добавям и "моряк" и "ремонт", че да ми прочетат повече хора поста, да не губят инерция.

# 447
Абсурт, ти в какъв апартамент живееш?
Сама ли си го купи, 50 на 50, или наследство?

# 448

Нищо - отговарям ти. Но ти си толкова бавна и спряла даже, че не помниш, какво си писала, камо ли да разбереш, че ти отговаря някой. Добавям и "моряк" и "ремонт", че да ми прочетат повече хора поста, да не губят инерция.
Извинявай. Трябваше да формулирам въпроса си по-простичко. Тогава нямаше да бъркаш словесната диария с отговор.

# 449
Извинена си. Поработи над себе си.

Общи условия

Активация на акаунт