С какво ви дразнят свекървите- 90

• 60 771
  • 801
  •   1
Отговори
# 510
Аууу, това за младите хора съм го пропуснала. Трещи, какво пиеш? Да те черпя, че аз съм на 23 евро.  Embarassed

# 511
Sweat Smile Уиш, все повече ме радваш! Ти сега ми напомни - преди да заредя револвера, нокаутирах нашия с кънка за фигурно пързаляне.

# 512
Значи, за теб няма защо да се тревожим. Добро момиче.

# 513
Тя лесна вашта, ама моите вече 10 години в грях живеят. Пък синът с около 10 момичета поживя.

# 514
Дай адрес, да пратя на гаджето на сина ти моите щеки. Добре ще му се отрази да го забоде на щеката девойката. И без това, вече не карам. Не знам защо Уишмастъров не иска да ме води на ски.

# 515
Дай адрес, да пратя на гаджето на сина ти моите щеки. Добре ще му се отрази да го забоде на щеката девойката. И без това, вече не карам. Не знам защо Уишмастъров не иска да ме води на ски.
Да не забодеш друг като ти е навик да ги жениш  за себе си.

# 516
Според мен, се е притеснил за целостта на ребренцата си.  Mr. Green

# 517
  • София
Според мен , момчето нарочно я е поканило да живее в къщата, и то, като се има предвид за каква проекто свека става дума / той ли не познава майка си ?!/ , за да направи демонстрация , че Ли "с" , не е случайна мацка и намеренията му са сериозни.

Боже, какви ги въртите само!
Разбира се, че ще я покани да живеят в къщата- в апартамента са 4 души, колко пъти се написа- къде да я сложи там, ако ще всички ангели да са и да фъркат като херувимчета?
Каква демонстрация да прави момчето- от 3 години са гаджета, от година тя живее в къщата, от 4 месеца са сгодени.

И да, момчето познава майка си и не му е пукало да предложи на девойката да внесат за тяхно жилище, а след като не е поела, да се върне към плана с ремонта.
Всичко, за да се осигури по- бързо дом за всички- ама, явно на някого не му изнася всички да са добре...........

# 518
Според мен , момчето нарочно я е поканило да живее в къщата, и то, като се има предвид за каква проекто свека става дума / той ли не познава майка си ?!/ , за да направи демонстрация , че Ли "с" , не е случайна мацка и намеренията му са сериозни.

Боже, какви ги въртите само!
Разбира се, че ще я покани да живеят в къщата- в апартамента са 4 души, колко пъти се написа- къде да я сложи там, ако ще всички ангели да са и да фъркат като херувимчета?
Каква демонстрация да прави момчето- от 3 години са гаджета, от година тя живее в къщата, от 4 месеца са сгодени.

И да, момчето познава майка си и не му е пукало да предложи на девойката да внесат за тяхно жилище, а след като не е поела, да се върне към плана с ремонта.
Всичко, за да се осигури по- бързо дом за всички- ама, явно на някого не му изнася всички да са добре...........

Като изключим подчертаното , което никъде не е написано от авторката , но ти го набиваш всеки път , съм съгласна с коментара ти.
Нали си представяш в какво състояние е била необитаемата къща. А ти представяш момичето като някакъв вампир , при това съвсем общестеновиден.

# 519
  • София

Като изключим подчертаното , което никъде не е написано от авторката , но ти го набиваш всеки път , съм съгласна с коментара ти.
Нали си представяш в какво състояние е била необитаемата къща. А ти представяш момичето като някакъв вампир , при това съвсем общестеновиден.

Напротив, написано е от авторката- колко пъти да дам цитат?
Да, не е написала " аз отказах да дам пари", но описа точно как е станало- не са стигнали, защото родителите му са изтеглили по- голяма, отколкото той е очаквал, сума.
След като не я е попълнила тя, се е пренасочила сумата към ремонта.
Представям си, че къщата е била в окаян вид и точно затова се чудя, че девойката е съгласна да живее така, но да прави сватба, дечица да завъжда и чак след това, да се довършва ремонта.

Но пък, пак тя написа, че всъщност, той е на последната права и при завръщането на момчето ще се довърши.
Това е дразнещото, което пролича още от първия пост- решила си е, че всъщност къщата е мястото за тях и върти, и суче, и всички са ѝ виновни, че номера с протакането не се посреща с разбиране.

# 520
Ох, тъкмо одисеята на Лис приключи, моля, пълен игнор на абсурТ-а , че ще откара още 10-на теми тъпотии....Плийййс!
Прескачам, прескачам, ама заболя ме китката да скролвам.Моля ви!!!

# 521
Ох, тъкмо одисеята на Лис приключи, моля, пълен игнор на абсурТ-а , че ще откара още 10-на теми тъпотии....Плийййс!

Ами , съгласна.
Ама последен въпрос към АбсурТ- ти би ли дала пари за самоучастие / САМОучастие -при двама бъдещи съпрузи/, като годеница , при положение , че годеникът ти финансира семейството си ? Къде видя у момичето наглост , отказ или разговор за такъв проект. Това , че тя написа ,че парите за кредит са изтеглени , никъде не е означавало , че тя нямаше да се включи в съвместно финансиране на такъв.

# 522
  • Оптимист по принуда
никъде не е означавало , че тя нямаше да се включи в съвместно финансиране на такъв.
Само Абсурт не го прочете това.

# 523
  • София
Само заради абсурдните постове на absurT този казус май бие рекордите по словоизлияние в брой странци.  Laughing Ама тя е като латерна, всички разбраха ясно ситуацията, но тя /+ още 2-3/ като една типична свекърва - не и не, казва си на черното бяло и това е! Снахата е гадна, зла и нагла сметкаджийка, няма как иначе  - отсече последната инстанция absurT ! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 524
  • София
Скрит текст:

Ами , съгласна.
Ама последен въпрос към АбсурТ- ти би ли дала пари за самоучастие / САМОучастие -при двама бъдещи съпрузи/, като годеница , при положение , че годеникът ти финансира семейството си ? Къде видя у момичето наглост , отказ или разговор за такъв проект. Това , че тя написа ,че парите за кредит са изтеглени , никъде не е означавало , че тя нямаше да се включи в съвместно финансиране на такъв.

Защо се водиш по акъла на Амурката, която в злобата си към мен, минава всяка граница?
Аз бях спряла да пиша по темата- ти продължи, затова се намесих.

Нека пак напиша, за да запомниш- преди да почне да финансира с ремонта, момчето е искало да внесе цялата сума за самоучастие, а когато се оказва, че тя недостига, защото родителите му са изтеглили повече, момата си стисва кесията.
След което, той финансира с крайна цел- осигуряване на самостоятелно жилище- апартамент на бъдещото семейство.

Годеникът подпомага родителите си, защото са в нужда и девойката на думи е съгласна, че ако имат нужда, е редно.
Но, само на думи- всички останали подробности, които дава, говорят обратното.

ПП. Би ли ми дала цитат, в който да има грам обяснение защо в нужния момент, преди ремонта, тя не е дала пари за самоучастие, ако наистина е искала?
Та, как момчето ще има за ново самоучастие, след като е тръгнал по другата пътека- на ремонтите?
Откровено казано, такава неспособност да се разбира текст  и контекст, не е редно да се среща при средноинтелигентни хора.

И последно- ако имаше малко акъл девойката, а не стискаше толкова силно паричките и не гледаше в чуждите паници, щеше да схване, че с парите за самоучастие в тяхно общо жилище, щеше да парира възможността за ремонти и поддръжка в сегашните размери.

Общи условия

Активация на акаунт