С какво ви дразнят свекървите- 90

• 60 664
  • 801
  •   1
Отговори
# 495
Установих, че съм търпелива Joy

# 496
`ми то не е много странно за доста родители, tays. """Мислят""", че като са родили и отгледали живот, го притежават. Каквото и да говорят или пишат, по ожесточението, с което защитават собствени безумици относно житейски избори, решения и желания на "децата", се отличават.
Аз, от две теми насам, за пореден път установявам, че искам само моята свекърва да ме дразни. Не бих понесла постно и инатливо извъртане на думи, че и повтаряне до премала на едни и същи глупости.

# 497
  • София
Скрит текст:
Аааа, значи затова момичето настоява за сватба.
Да, аз настоявам. С пистолет опрян в слепоочието му, касапски нож до гърлото му и за всеки случай и един чатал пристегнат около врата му. Как да ми се опъне при това положение, ми и аз да съм, няма да кажа "не". Smiling Imp

И сега поне не разбра ли колко си зле. Разбирам някоя свекърва да настоява, ама съвремен млад човек!

Ще му предам, да си посипе главата с пепел, защото с тези пръстени, предложение за брак и лигавщини само срами съвременното младо поколение. Извинявам се, на всички редовно четящи и пишещи тук (от по- цивилизованата група), че втора тема четете глупости. Спирам да ви спамя и на мен вече не ми е интересно.
Струва ми се, че твоят случай постави рекорд Laughing

# 498
Колкото повече чета темите, толкова съм по-благодарна, че моята свекърва е супер пич.

# 499
И аз тук си захаресвах моята ,все пак съм оживяла 35  години с нея   от които три без мъж.Понасяла се  е.

# 500
Скрит текст:
Аааа, значи затова момичето настоява за сватба.
Да, аз настоявам. С пистолет опрян в слепоочието му, касапски нож до гърлото му и за всеки случай и един чатал пристегнат около врата му. Как да ми се опъне при това положение, ми и аз да съм, няма да кажа "не". Smiling Imp

И сега поне не разбра ли колко си зле. Разбирам някоя свекърва да настоява, ама съвремен млад човек!

Ще му предам, да си посипе главата с пепел, защото с тези пръстени, предложение за брак и лигавщини само срами съвременното младо поколение. Извинявам се, на всички редовно четящи и пишещи тук (от по- цивилизованата група), че втора тема четете глупости. Спирам да ви спамя и на мен вече не ми е интересно.

Че тя точно твоята група ги дрънка тези за брака.

# 501
Извинявайте, ама какво против брака имате? Не било модерно. Аз например въпреки 30-те си години съм от старата школа и си държа на него. В същото време си давам сметка, че има хора, които нехаят за него и си им е добре, да са живи и здрави. Въпрос на лично възприятие е. Ама тези генерализации, как му било "минало времето"...хайде, моля ви се.

# 502
  • при късмета
Скрит текст:
Че как иначе- свеки трябва да изглежда на дивана като в турски сериал. Какъвто и е и манталитетът, впрочем.
Имам син на възраст за женене. /Според мен , малко рано , но никой не знае/. Та си представих , ако му обявя , че искам як ремонт до диван , как би се почувствал. Чета тук какви майки на момчета има и не мога да повярвам , че е истина.
Виж ся, искаш си съвсем нормални неща, смело му го кажи. Ама дивана може да дойде малко в повече, та само за него може да размислиш Joy
Ако се ръководех от тази тема , направо съм си голям инвеститор , щото съм родила момче , че и с добра професия .Донор завинаги.
Ох, защо ли си мисля , че създаваме деца , за да им дължим цял живот , а не- те на нас. Трябва да еволюирам.
Аз веднъж обясних това в темата и свекървите веднага скокнаха, че децата са длъжните.

Иначе, внимавай само с претенциите за диван, че Популе ей сега е дошла да обясни, че има авторските права Joy

# 503
Мъжът ми искаше бебе. Аз му казах, че бебе без брак не желая. Той ми предложи. Аз пък не се бавих и спретнах сватба за четири месеца. При свекъри не бях живяла и изобщо при други семейства, роднини, приятели и всякакви близки познати и непознати, дано животът не ме обори. Но не обвинявам Лис за изборите, които е направила с бъдещия ѝ съпруг. Не знам как ще прозвучи, но от постовете ѝ лъха добронамереност, а интуицията ми рядко ме лъже. Бих се радвала да се появи наистина някоя смотана снаха само и само да се смени темата, честно Joy

# 504
Е , как да се появи снаха , след като за една кандидатснаха , без лоши намерения , извъртяхме петнадесет дни. Смее ли Joy- то психопортрет , намерения , оценка на родословието / и на двете / , тенденци, резултати.
 Оф, дайте нещо и в минало време /дори !/ , наистина стана досадно.

# 505
Само така Grin и аз моя го принудих по същия начин. (Нищо, че той беше решил да ме взима още на втората седмица). А моята свекърва от момента, в който се запознахме с нея, беше убедена, че аз ще му бъда съпруга.

Аматьорки!  Crossing Arms Леля ви Уишмастърова си забоде Уишмастъров на скиорската щека като пеперудка за хербарий.

# 506
Само така Grin и аз моя го принудих по същия начин. (Нищо, че той беше решил да ме взима още на втората седмица). А моята свекърва от момента, в който се запознахме с нея, беше убедена, че аз ще му бъда съпруга.

Аматьорки!  Crossing Arms Леля ви Уишмастърова си забоде Уишмастъров на скиорската щека като пеперудка за хербарий.
Еталон!

# 507

И го ожени за себе си?

Не ви е срам, млади хора, брак искат. ! Ах, да бяхте свекърви, какво щяха да ви чуят ушите.

# 508
Мдам. Докато още беше замаян от удара и не му бяха зарастнали двете счупени от мен ребра, се възползвах от безпомощното му състояние и го замъкнах в гражданското.  bowuu

# 509

И го ожени за себе си?

Не ви е срам, млади хора, брак искат. ! Ах, да бяхте свекърви, какво щяха да ви чуят ушите.
Толкова си зла, обичам те почти колкото свекито Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт