С какво ви дразнят свекървите- 90

• 60 643
  • 801
  •   1
Отговори
# 480
Аааа, значи затова момичето настоява за сватба.

# 481
Много хора настояват за сватба. Така виждат семейния живот - с брак. Причините за това са много, рядко е една.

# 482
Момичето не  е достатъчно модерно.Някъде по средата   е на нравите. Ама ще се оправи.

# 483
Да, аз настоявам. С пистолет опрян в слепоочието му, касапски нож до гърлото му и за всеки случай и един чатал пристегнат около врата му. Как да ми се опъне при това положение, ми и аз да съм, няма да кажа "не". Smiling Imp

# 484
Пак ще се "шмугна " , но момичето не настоява. Решението е взето от двамата. И сезонът е определен.
Само на свека това и идва несвоевременно и затова е решила да смуче от детето си до последно. Че и да определя кое и кога трябва да се случва и кое може за почака и кое-не.
От постовете на авторката разбрах , че и мебели ще се купуват. С пари на момчето. Че как иначе- свеки трябва да изглежда на дивана като в турски сериал. Какъвто и е и манталитетът, впрочем.
Имам син на възраст за женене. /Според мен , малко рано , но никой не знае/. Та си представих , ако му обявя , че искам як ремонт до диван , как би се почувствал. Чета тук какви майки на момчета има и не мога да повярвам , че е истина.

# 485
Да, аз настоявам. С пистолет опрян в слепоочието му, касапски нож до гърлото му и за всеки случай и един чатал пристегнат около врата му. Как да ми се опъне при това положение, ми и аз да съм, няма да кажа "не". Smiling Imp
Внимавай да не стане Жениха-беглец. Grinning Зареди пистолета и приготви снайперисти като тия на покрива на НДК днеска за всеки случай.

# 486
  • София
Как сте ги стиснали с всички сили тия "момченца" на по 30г. и повече, че и клетвени постове имаше "ти ще видиш, то ще си покаже". Не само големи досадници, ами и змии.
30 стр. за два дни. Евала.

# 487
  • при късмета
Че как иначе- свеки трябва да изглежда на дивана като в турски сериал. Какъвто и е и манталитетът, впрочем.
Имам син на възраст за женене. /Според мен , малко рано , но никой не знае/. Та си представих , ако му обявя , че искам як ремонт до диван , как би се почувствал. Чета тук какви майки на момчета има и не мога да повярвам , че е истина.
Виж ся, искаш си съвсем нормални неща, смело му го кажи. Ама дивана може да дойде малко в повече, та само за него може да размислиш Joy

# 488
Вече живеят заедно все пак и това означава, че нейния дом към момента е където са решили да живеят.
Поне адресна регистрация по "настоящ адрес" дали си е направила годеницата?
Към момента е гостенин на този адрес.
ПП Дали чрез форума не се "показва" съвместното съжителство, евентуално да се "докаже"?
Изгответе и подпишете предбрачен договор!  Peace
Всичко друго, което обсъждаме е хипотетично.

# 489

И сега поне не разбра ли колко си зле. Разбирам някоя свекърва да настоява, ама съвремен млад човек!

# 490
  • при късмета
Вече живеят заедно все пак и това означава, че нейния дом към момента е където са решили да живеят.
Поне адресна регистрация по "настоящ адрес" дали си е направила годеницата?
Към момента е гостенин на този адрес.
ПП Дали чрез форума не се "показва" съвместното съжителство, евентуално да се "докаже"?
Изгответе и подпишете предбрачен договор!  Peace
Всичко друго, което обсъждаме е хипотетично.
За какво би било всичко това?
За какво им е договор, към момента никой няма нищо. Ако през брака купуват нещо и единия има по-голям дял от средствата, то и НА се прави с частите според приноса, стига да си докажеш произхода на парите. Не е задължително да е на половина.
А наследството по права линия си остава лична собственост, не СИО, та затова се чудя.
И пред кого показване и доказване във форум би било валидно? Всъщност отговора на този въпрос ми е най-интересен

# 491
Трещи ,нямаш никакво чувство за хумор ,разбира се ,че се бъзика момичето. С  нас дъртите и заслужено.

# 492
Само така Grin и аз моя го принудих по същия начин. (Нищо, че той беше решил да ме взима още на втората седмица). А моята свекърва от момента, в който се запознахме с нея, беше убедена, че аз ще му бъда съпруга.

# 493
Че как иначе- свеки трябва да изглежда на дивана като в турски сериал. Какъвто и е и манталитетът, впрочем.
Виж ся, искаш си съвсем нормални неща, смело му го кажи. Ама дивана може да дойде малко в повече, та само за него може да размислиш Joy
Ако се ръководех от тази тема , направо съм си голям инвеститор , щото съм родила момче , че и с добра професия .Донор завинаги.
Ох, защо ли си мисля , че създаваме деца , за да им дължим цял живот , а не- те на нас. Трябва да еволюирам.

# 494
Скрит текст:

И сега поне не разбра ли колко си зле. Разбирам някоя свекърва да настоява, ама съвремен млад човек!

Ще му предам, да си посипе главата с пепел, защото с тези пръстени, предложение за брак и лигавщини само срами съвременното младо поколение. Извинявам се, на всички редовно четящи и пишещи тук (от по- цивилизованата група), че втора тема четете глупости. Спирам да ви спамя и на мен вече не ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт