Наистина, така излезе. Но всъщност, не е станало нищо фатално. Като се върне момчето, поговорете спокойно и делово и вземете разумно решение. Това е.
Наистина, така излезе. Но всъщност, не е станало нищо фатално. Като се върне момчето, поговорете спокойно и делово и вземете разумно решение. Това е.
В къща, която не е пипана 20-30 години, можеш да идеш да живееш, след като част от нея вече е въведена в добро състояние. И на практика, ако майка му иска може да дойде да живее тук и в момента, нищо, че не е готова на 100%. Защо не е дошла? Отговори си. И тъй като казуса се е разпилял наистина във всевъзможни посоки, които вече не желая и да коментирам, защото явно идеята на някои хора тук, е единствено да създават предпоставки за сеир, с който да си разведрят ежедневието. Затваряла съм си очите много пъти за майчините му прищевки. Проблемът ми дори не се корени и във факта, че тя има някакъв проблем, а в това, че тръгна да ми се оплаква на мен, в негово отсъствие. Ами защо не се обърна и не каза на сина си в очите " Маме, дано ремонта да става вече, че аз много се надявах тази година вече да беше свършил и да се изнесем. Много ви дръпна назад тази почивка." Сериозно?! Че то само дообзавеждането, ще излезе няколко пъти стойността на почивката. Отделно, защо не му го каза на него лично? Ми, защото прекрасно знае, че щеше да стане скандал след подобна изцепка. Щом пред мен, където до сега не е правила подобни коментари го каза, мога само да си представя що мрънкане е било у тях докато ни е нямало. Отделно, сватба искаме и двамата. И предложението за септември тази година е негово. И когато сам сподели на майка си това си виждане, тя ако беше малко по- загрижен родител щеше вместо "ама маме, нали първо ремонта" най- малкото поне да попита, смятаме ли, че ще се справим и с двете неща в една година. И като загрижен родител, би попитала с какво би могла да е полезна, финансите не са единствения начин да помагаш. Най- малкото да не пречиш, пак е доста голяма помощ.

Препоръчани теми