С какво ви дразнят свекървите- 90

• 60 040
  • 801
  •   1
Отговори
# 720
  • София
...
И къде "Абсурд, както винаги!", написа, че САМО жените са мързеливи? newsm78
...
Ето тук:
...
Но пък за готвенето, някак не мога да го разбера- защо да не сготвиш, ако на момчето съвсем не му се отдава?
...няма нищо срамно една жена да сготви.
Моят мъж имаше златни ръце за всичко, но с готвенето беше скаран, нищо че сам е живял години наред.
Боб и пържени яйца, това му беше постижението.
И какво- да се бях запънала на аламинути или да поръчвам кетъринг и за децата от мързел? newsm78
От тук те попитах как така при жената е мързел, а при мъжа е "съвсем не му се отдава"?
Така, както жената може и трябва да готви заради децата, така може и мъжът. Няма такива филми, че не му се отдава. Това не е скачане на висок скок, че да кажеш, че само на Стефка Костадинова ѝ се отдава.
На златните ръце е простено с думите не му се отдава, а на жената не ѝ е простено, защото тя по дифолт е длъжна да готви.

Глупости, но щом ви харесва, цитирайте, пък после пишете  "Това значи че си написала, че само жените са мързеливи". Mr. Green
И не, не идеше реч за готвенето само- като ви чете човек, няколко фльорци тук- мързи ви да гледате.
И все уж щото сте за равенство с мъжете.
После се чудЕте защо нито ви обръща внимание, нито ви бръсне за джанка- изхвърля боклука и простира, и прах бърше, и навън си търси човешко отношение, не мрънкало с хронометър в ръка.

# 721
Така е, но ако невестата хич не я е еня има ли какво да яде мъжът и и това не е за един или два дни, дори 1-2 г., докато тя се научи? И на него му писва след работа да готви, а любимата да  не се ангажира с нищо, почва и той да се офлянква и хайде при майка му. 
Ето тук, при болднатото логическата връзка ми убягва. Разбирам, че на мъжа му писва. Разбирам, че и той започва да се офлянква. Но не разбирам защо следващата стъпка е да отиде за манджа при мама, вместо да си купи готова храна, след като не му се готви и на него?

# 722
  • Оптимист по принуда

няколко фльорци тук- мързи ви да гледате.
..

После се чудЕте защо нито ви обръща внимание, нито ви бръсне за джанка- изхвърля боклука и простира, и прах бърше, и навън си търси човешко отношение, не мрънкало с хронометър в ръка.
JoyJoyJoyJoy Йесс!

# 723
Готвят Трещи та се пушек вдига,но им се ще да ги отмени някой ,особено като са уморени и натегне много работа,да се размърда и друг

А тук пишат какво им се ще да бъде.

# 724
  • София
Така е, но ако невестата хич не я е еня има ли какво да яде мъжът и и това не е за един или два дни, дори 1-2 г., докато тя се научи? И на него му писва след работа да готви, а любимата да  не се ангажира с нищо, почва и той да се офлянква и хайде при майка му. 
Ето тук, при болднатото логическата връзка ми убягва. Разбирам, че на мъжа му писва. Разбирам, че и той започва да се офлянква. Но не разбирам защо следващата стъпка е да отиде за манджа при мама, вместо да си купи готова храна, след като не му се готви и на него?
Амчи' как да купи храна отвън - то това си е решение на проблема /макар и временно/. Защо мамин златен да си решава сам проблемите в семейството, като голям мъж и глава на семейството, вместо да се фръцне и да се хване за полата на мама, както е обучаван /от мама/ да прави  n на брой години hahaha

# 725
Аз лично готвя, но понякога ми писва и поръчвам, а понякога него го хваща музата и прави нещо. В най-приятните случаи ми прави компания и го хващам да асистира. Намирам го за по-нормално от това да изискваш топла манджа, когато се прибереш и ако я няма на масата, се завърташ на петички към старата си детска стая.

Къде ли е тая тема? Вече не помня никакви подробности. Grinning

# 726
  • София

няколко фльорци тук- мързи ви да гледате.
..

JoyJoyJoyJoy Йесс!
Astonished Joy  Мдааа, жегите не прощават.

# 727
  • Ямбол
...
И не, не идеше реч за готвенето само- като ви чете човек, няколко фльорци тук- мързи ви да гледате.
Имам няколко въпроса:
Кои са фльорците тук? Поименно.
Кой се чуди, че не му обръщат внимание и защо? Защото хвърля боклука и бърше прах ли? Означава ли, че ако не ги върши тези неща, тогава сме му отдали необходимото човешко отношение? И пак стигам до въпроса - за жената тези дейности по подразбиране ли са, а за мъжа са някакво теглило от което бяга навън да търси "човешко отношение"?

# 728
И боклук ли не могат да хвърлят? Ужас, имам повреден мъж.

# 729
  • София
Глупости, но щом ви харесва, цитирайте, пък после пишете  "Това значи че си написала, че само жените са мързеливи". Mr. Green
Ох някой пак не си е пил хапчетата hahaha hahaha hahaha

А съфорумките чиито мъже "изхвърлят боклука, простират и бършат прах"  Naughty веднага си посипете главата с пепел и отидете в ъгъла да се срамувате! Naughty Аа, и после не се чудете "що не ви бръснат за джанка"
Охххх нИ мОа hahaha hahaha hahaha hahaha
---------------
Сега сериозно и аз искам абсурд да каже поименно кои са фльорците тука?

# 730
  • при късмета
Готвят Трещи та се пушек вдига,но им се ще да ги отмени някой ,особено като са уморени и натегне много работа,да се размърда и друг

А тук пишат какво им се ще да бъде.
Не. Пишем, че няма такова нещо като задължение. И, че не може да наричаш някого мързелив, защото на теб някой ти е вменил това като задължение

# 731
  • София
Афродита, има един тънък момент. Може би съфорумките, които "изхвърлят боклука, простират и бършат прах", трябва да си потърсят навън човешко отношение. Laughing

# 732
  • София
Афродита, има един тънък момент. Може би съфорумките, които "изхвърлят боклука, простират и бършат прах", трябва да си потърсят навън човешко отношение. Laughing
Ам, да, Thinking виж това го пропуснах. Ама пък свекървите ще ревнат, че снаха им е ку*ветина Laughing, ама щом е за тяхното мУмченци - може!

# 733
  • София
Ам, да, Thinking виж това го пропуснах. Ама пък свекървите ще ревнат, че снаха им е ку*ветина Laughing, ама щом е за тяхното мУмченци - може!
Ааа, не, няма такива филми. Снахата търси човешко отношение.

# 734
Фльорца не значи ли нещо друго, а не мързелива жена? Аз ли пак изостанах с инфото?

Общи условия

Активация на акаунт