Абитуриентски страсти 2018

• 300 325
  • 2 394
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Страхотна е!
Харесаха ми доста рокли от този сайт, но никъде не виждам цени?!
Аз от сега ще влизам в час, защото догодина ще имам абитуриентка.
Аха, светнах се за цените. Не, мерси съм.  Mr. Green

# 61
Божеееее, изтрили са ми записът в темата. С какво точно се очаква да се запиша и аз не знам.
Записвам се с това, че и на мен ми харесва показаната рокля.

# 62
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес в МОНДО, в Скай сити видях интересно сако Simple Smile леко вталено, предната част малко по-особена, не права, като на класическите сака, а сякаш асиметрична точно при копчето. Simple Smile
и много закачлива риза на бръмбарчета Simple Smile Simple Smile Simple Smile
ризата намерих в нета, но сакото не са снимали Sad

Скрит текст:

# 63
Вие направо ме втрещихте. Кви са тия хиляди левове за рокЛа. Тц.
Тоя филм отказвам да го играя (за сега) Simple Smile

На Шери роклите ми харесват на пръв поглед и после има нещо, което ме дразни в тях. И не мога да определя кое.

На тазгодишните абитуриенти им пожелавам хубав бал, успешна година, а за нас поне мъничко изцепки Mr. Green
Ми така де, ако всички са по канон ще е малко скучно.

# 64
Успех на всички  bouquet

Аз се зачудих дали може да ушие рокля на показаните модели на Шери. Например тази розовата  newsm78 не съм използвала отдавна услугите на шивач и не съм наясно. Wink 
Харесах само това:
Скрит текст:

# 65
      Любимата ми тема!Обичам да разглеждам рокли,макар и да си нямам момиченце .Младежът също е още много малък за абитуриент Simple Smile

Не зная защо, но не възприемам модата на панталони- клинове за мъже, не ми харесват. Надявам се ,докато синът ми стане абитуриент, тази мода да отмине.

За момичета харесвам както къси, така и дълги рокли.Не ми харесва прекаленото апликиране на дантела върху прозрачна основа. Напомня ми костюм за фигурно пързаляне .

Успех на всички майки, на които им предстоят тези вълнения! Hug

# 66
Тази година съм пряко засегната от темата - голямото ми момче ще е абитуриент.  Години на ред се радвам на всичко което показвате тук, а тази година се надявам на съвети и препоръки. Синът ми е артистична личност. До скоро имаше чудесна дълга коса. За съжаление не издържа и я махна, но поддържа някаква що годе нормална държина, не е като брат му  - офъкан почти до нула. Иначе неговите представи са - риза  , тиранти и папийонка. Честно си казвам - абсолютно нищо не разбирам от мъжка мода. Нямам идея как да се съчетаят цветово тези три елемента. Откъм цветове ограничения няма - носи дрехи  в цвят пудра  дори .  Цветно и много артистично момче е.  Обича зелено. От кръста нагоре винаги е бил много цветен, като името си Simple Smile  . Панталон от костюм  досега е слагал само   веднъж, и то преди доста години по официален повод. Винаги е с дънки.

# 67
  • София-Младост
Успех на всички  bouquet

Аз се зачудих дали може да ушие рокля на показаните модели на Шери. Например тази розовата  newsm78 не съм използвала отдавна услугите на шивач и не съм наясно. Wink 
Харесах само това:
Скрит текст:
Точно тези два модела не ги виждам изключително сложни.
Имах абитуриентка миналата година, ползвахме шивачка. Направи и роклята по снимки Simple Smile

# 68
  • Варна
Така както не изглеждат сложни, така може да се получи едно голямо нищо- смачкано като крила на мокра пеперуда. За цветната рокля говоря.
Тук е много важно каква ще е материята- хем лека, хем прозрачна, хем достатъчно твърда за да стои по този начин. Сложен за изпълнение е модела, има много специфики.
Била съм свидетел на наистина жалки резултати в следствие на проби водени точно от максимата "колко му е да го направи" .Simple Smile

# 69
Здравейте, можете ли да ми препоръчате красива, абитуриенска рокля за пълно момиче. Дъщерята на моя приятелка е абитуриентка тази година, но е изключително пълна, което е проблем за откриването на рокля. Трябва да се вижда максимално малко от тялото, включително и от ръцете. Благодаря ви предварително! Simple Smile Simple Smile

# 70
  • I want it all and I want it now.
Има едно предаване по телевизията за пищни булки и точно там съвета беше да не се покриват ръцете Peace защото става по зле. Успех.
Например тази ми харесва в дясно.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 17:47 от Syn

# 71
Какво ще рече "изключително пълна"? Малко повече пояснения може ли, че критериите за пълнота са различни.
120 кг на 1,60 м? 80 кг на 1,70?
Каква е структурата? Ниска, висока, коремче, равномерно пълна, повече в горната част, дупе, талия?
Всичко има значение.
Съвсем набързо изровено в нета:
Сайт с рокли за по-пищни момичета, облечени от истински пълни модели, може да се види каква кройка как седи: https://www.promgirl.com/shop/pretty_princess_plus/viewall
http://www.davidsbridal.com/dresses/plus-size-dresses#dbi
https://www.simplydresses.com/plus-size-prom-dresses/plus-events/prom-plus

# 72
  • I want it all and I want it now.
И тази ми харесва
Скрит текст:

Сбъдваща мечти bouquet Има голям избор.

# 73
  • Стара Загора
И тази ми харесва
Скрит текст:

Сбъдваща мечти bouquet Има голям избор.
Много е хубава, но определено не е за пълни момичета, в профил ще е като бъчва.
Иначе цветовете са супер!

# 74
И аз не мисля, че твърде искрящи цветове са подходящи за по-пълните хора. А и самият модел не е съобразен.

Общи условия

Активация на акаунт