Качествени Български дрехи 🤔

• 1 584
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте, дано темата е на място, ако не е, моля да бъда извинен

Аз си падам малко контеса и съм зарибен да си купувам дрехи, спортни или спортно-официални, предпочитам да са българско производство, но напоследък пак започнах да си взимам чуждестранни пак и се чудих дали имате някакви препоръки за БГ марки, които имат добро съотношение цена-качество
ето впечатленията ми от марките които съм купувал:

Десидел- Спортни, Хасковска фирма, най-доброто съотношение цена качество,  анцузи по 20-30 лева, които издържат доста

Теодор- имам предимно от Х8С колекцията, но имам и на “класическата” Марка Теодор- добро качество, но цената не отговаря според мен, имат добри намаления обаче

Лазарини- добро качество, цените са малко високи, но си заслужава според мен

Астик- фирма на Метро до колкото знам, или поне там се предлагат- ниско качество, ниски цени

Има и още, но темата я направих ако имате някакви препоръки, ще съм благодарен

От много време се каня да взема нещо от Ивенти и Монни, но не съм се престрашил

Благодаря!

# 1
# 2
# 3
Интересите ти към БГ производство хич не кореспондират на ник нейма ти. Дай подробност какъв стил търсиш, защото от Теодор до анцузите трудно ще се ориентираме.

# 4
Само да те светна, че думата "контеса" съществува и в друг род, освен женския. За мъже обикновено се използва думата "конте".

# 5
Интересите ти към БГ производство хич не кореспондират на ник нейма ти. Дай подробност какъв стил търсиш, защото от Теодор до анцузите трудно ще се ориентираме.

Благодаря за отговора!

Всъщност никога не съм си взимал нищо от АлиЕкспрес, АлиБаба,Тему, Шейн и т.н. 😂

Името е от този “лаф” 😂

Теодор имат и анцузи ппц 😂

Целя се най-вече към спортно елегантен стил от типа на панталони, блузи, тениски, суитчъри без кичозни щампи и тн, въпреки че имам и такива , но честно казано бих си взел всичко без сако и балтон, вратовръзки и такива неща, много са ми помпозни лично на мен

Общо взето искам да разбера ако някой знае марки БГ производство, които да издържат. понеже съм си взимал от fashiondays, aboutyou и тн т.нар premium марки, но от по- ниския им клас, които пак не бих казал че са евтини и се захабяват сравнително бързо

# 6
Иди до Русе, там има много шивсшки фабрики, някои от споменатите от теб марки се шият там, освен това шият на ишлеме и за световни марки, и във фирмените магазини може да се открият добри попадения. Поне преди години беше така. Все още мисля, че малка част от производителите там имат добро онлайн присъствие, така че една разходка си струва.

# 7
Аз харесвам Flair. Но не от Метро, а от фирмения им магазин, има разлика в качеството на плата. Доколкото са ми казвали в магазина, се шият в България.
Друг магазин, от който пазарувам е Pause. Допада ми разчупения стил.
От Русе съм, но по фирмените магазини на шивашките фирми не ходя. Официални дрехи почти не нося.

# 8
Flair са в Димитровград, и там има шивашки фирми.

# 9

Може ли малко повече информация? Къде в Димитров град може да се закупят ишлемета?

# 10
Carducci и Desizo Monni също са български. И двете марки имат по-официални и не толкова официални модели.

# 11

Може ли малко повече информация? Къде в Димитров град може да се закупят ишлемета?

Не си спомням. Гледах преди години едно предаване "Шеф под прикритие" и бяха в Димитровград. Сигурно в интернет ще ги има дадени адреси на магазини, телефони и пр.

Общи условия

Активация на акаунт