Редовен секс и забременяване

• 23 397
  • 97
  •   1
Отговори
# 90
Мъжете никак не са глупави, даже напоследък съвсем хитреят и се пазят от обвързване, но поведението на този "мъж" е отвратително. Като не може да понася приятелката си, да постъпи достойно. Кредитът не е причина да остане с нея, да не говорим, че може да си каже как стоят нещата, а не да лъже момичето, продължавайки даже да прави секс с него.
П.П. И аз съм майка на момчета, това няма отношение.

# 91
  • София
Сложил се е кутия презервативи до леглото, за "да не го вържат с бебе".
Без да си даде сметка, че с такова подмолно лекенце връзването ще е за жената.
Както казах, изумява ме самочувствието на някои мъже.

# 92
  • На планетата земя
На мен ми направи лошо впечатление уточнението,че приятелката имала здравословни проблеми все едно не може да се случи на всеки от нас да се разболее.Само ще спечели тя ако се отърве по-бързо от този ''мъж''.

# 93
Да,  подло е, но те си знаят. И точно тази жена вече не очаква бебе и обвързване. Не му е казала за проблема си и го е изненадала с криза много време след като са станали двойка, което е било подличко и от нейна страна.
Идеята ми беше авторката да не си крои планове и да не си прави сметки без кръчмаря... За да не съжалява после за изгубеното време.

# 94
Вие превърнахте тази тема в цирк!
Темата ИЗОБЩО НЕ Е ЗА ТОЗИ РАЗДЕЛ.
Точно това исках да избегна,но всички са философи и решават , че знаят абсолютно всичко за отношенията между 2 човека само по ЕДИН ЕДИНСТВЕН пост.
Не, нямаме проблеми в личен план.Просто исках да знам дали толкова пъти секс в месеца са недостатъчни за забременяване(като цяло,не като изключение).
Приемете, че ХОРАТА СА РАЗЛИЧНИ и това, че вие виждате нещата през вашите емоции, не значи ,че и за другия човек е същото.
Егати драмата стана.Направихте от нищо нещо,достойно за турски сериал.

# 95
  • Варна
Никой не може да ти каже категорично -да, достатъчно са, не, не са. Простата логика сочи следното - колкото повече секс, толкова по-голям шанс.

# 96
Едно време лекари си разправяха такива истории за смях на маса - искали бебе, ама правели секс по веднъж месечно. Мислех си, че са градски легенди, но явно го имало.

Толкова рядко секс намалява значително възможностите за забременяване в рамките на един цикъл. Със секс през ден или всеки ден вероятността се увеличава. И ако налице е двойка без гевезлъци, емоции, сложнотии, бохемски живот, трева и леко изкривена сексуалност, то нормалните хора свалят гащите, действат и след 1-6 месеца до 80% имат бременност.

# 97
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт