Всичко за всички марки гел лакове - 15

• 77 829
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
да не разводнявам много въпроса, не съм поръчвала, за да кажа. Изглежда да са...но дори и да са, както обикновено, цената е двойна...приблизително

# 571
  • Варна
 Абсолютно нормално е да е двойна   Laughing. И на мен ми се виждат ОК нещата. Има налични гел боички както и ултрабонд и ремувер за кутикули-все неща,които китайците ги мързи да копират  Laughing

Ако четат тук да заредят 12мл. база и топ  Naughty  Wink както и микрогел и фрешер  Joy.

# 572
аз не бих поръчала, по-назад писах защо  Peace

# 573
Над, не съм поръчвала нищо от щатите, само от английския и немския амазон през доставчик.

# 574

Благодаря ти, потърсих и прочетох коментара. Няма да го поръчвам, ще търся от друго място.

# 575
Аз поръчах други руски лакове от една мацка , тя продаваше и Коди, смятам оригинално
https://www.facebook.com/search/str/daniela+dimitrova/keywords_search

# 576
[/quote

Немога да намеря назад какво сте написали за поръчките от други сайтове,може ли пак да кажеш.

# 577
Първо да кажа, че получих лс от една дама janesvicky. Според нея ултрабонда ми бил фалшив, защото тя си поръчвала от официалния им вносител  mynails.bg и не миришел така.
1. Коди нямат официален вносител за БГ
2. Ултрабонда ми е от коди.про и нямам никакви съмнения за него
Много наивен опит за реклама, внимавайте момичета.
Прозчачен си взех. Дуал формите не ме влекат, имам резерви път тях. Истинския полигел се разнася много лесно, този е по-течен и лепкав и ми е по-трудно. Истинския ми е цвят камуфлаж. Иначе изглежда здрав, в краен случай ще лепя камъни с него. Ползвах оригиналната синя течност за разнасяне, която може да се замести със спирт според мен и с разтвор за магане на лепкавия слой според други колежки.

# 578
А някоя поръчвала ли е от тази страница? https://www.facebook.com/EkaterynaBG/?ref=br_rs

# 579
Аз си поръчах от тази страница във фейсбук: Доста са гъсти базата и топа. Иначе поръчах от тук, защото не ми се чакаше от сайта. Simple Smile

# 580
  • София
Камалия с каква гел боя печаташ?матиран ли ти е печата?
Аз го правя с матиран и с гел боята на блускай,но ми свършва и се чудя какво да взема.
Иначе и кадс боичките ще взема.

# 581
Не ползвам печати. Пробвах с гелова боя Коди и Елит, но не съм очарована от резултата и се отказах.
Екатерина я помолих за снимка на четката, но не ми прати.
Намерих онова к*рвенско червено "око", което търсих в старлет, но в момента го няма налично Sad

# 582
  • София
Много трябва да е гъста боята да се повтаря два път на шаблона и да НЯма лепкав слой.
Аз се заблудих че го правиш защото някой наскоро беше казал че печаташ с гелови бои.
Над на каква цена са шаблоните ти от Мойра кои номера ще препоръчаш,ти само обикновена боичка ли имаш от тях за печати или гел?

# 583
Номер, ако ще правиш поръчка, може ли и аз да се включа, последния път се комбинирахме с Над, но аз искам още шаблони, защото са страхотни. Аз имам три, които много си харесвам Vintage 2-25plate; Geometry-plate08; Matrix-plate54;

# 584
  • София
Не съм поръчвала,незнам как става.Цената ме интересува

Общи условия

Активация на акаунт