Токуда Болница София - тема 26

• 143 265
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Момичета,
Д-р Корсачки преглежда и изражда в София Simple Smile, но вече не в Токуда Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 мар 2018, 13:51 от шушан

# 226
Момичета,
Д-р Корсачки преглежда и изражда в България Simple Smile, но вече не в Токуда Simple Smile
Къде работи сега ?

# 227
Аз останах много доволна от раждането и престоя мии в Токуда миналия месец. Неонатологията и АГ са без забележки.

Всъщност като се замисля, единственото неприятно впечатление у мен го остави една от санитарките, които носят храната. И то защото явно гонят график и като не си изядеш яденето или ти го събират докато те няма или се сърдят като не си готов Joy
В крайна сметка обаче това няма никакво значение.

От Акушерките си имах фаворити, от неонатологията също.

И аз дочух, че се прави ремонт и до колкото разбрах ще има повече Вип стаи, защото сега са две, а желаещите са със списък.

# 228
Момичета,
Д-р Корсачки преглежда и изражда в България Simple Smile, но вече не в Токуда Simple Smile
Къде работи сега ?

Има собствена практика.

# 229
  • София
Добре де, но къде? Не вярвам да изражда в частния си кабинет.
В Каспичан ли е, в Долно Уйно ли? Това България звучи доста ... обширно.

# 230
.

Последна редакция: нд, 11 мар 2018, 14:45 от шушан

# 231
Която е? Или е някаква тайна неземна..

# 232
Аз го открих тук, но не знам дали дамата говори за този медицински център: http://reprobiomed.eu/page/Our%20team-28.html

# 233
  • София
Някой има ли идея какво представляват пакетите за проследяване на новородени в Неонатологията?

# 234
Аз го открих тук, но не знам дали дамата говори за този медицински център: http://reprobiomed.eu/page/Our%20team-28.html

Това инфо е старо.

# 235
Някой има ли идея какво представляват пакетите за проследяване на новородени в Неонатологията?

В сайта пише : Неонатален пакет Адаптация на семейството и ултразвуков скрининг: 600 лв. Включва обучение и допълнителни изследвания: трансфонтанелна ехография, ехография на коремни органи, ехография на стави, изследване на слуха, 5 дни болничен престой.

# 236

Това инфо е старо.
И там е, но там са му АРТ заниманията. Можете да звъннете да го питате за изражданията и проследяванията.

# 237
  • София
Момичета, може ли да ми кажете какво направление трябва да си взема оъ личната а проследяване на бременност? Имам записан час за др Колева другата седмица по ЗК, но от регистратурата са доста некомпетентни явно, защото три жени вече не могат да ми кажат какво да си поискам.

# 238
Буена, направлението е номер 3 с разширение 9 ако не се лъжа. Като кажеш на личния,че искаш направление за ЖК те си знаят какво да ти дадат Simple Smile

# 239
  • София

В сайта пише : Неонатален пакет Адаптация на семейството и ултразвуков скрининг: 600 лв. Включва обучение и допълнителни изследвания: трансфонтанелна ехография, ехография на коремни органи, ехография на стави, изследване на слуха, 5 дни болничен престой.

Благодаря, че писа Simple Smile

Не съм се изразила правилно. Имам предвид пакетите, които са след изписеането до 1-вата годинка на детето. Онзи ден ходих на преглед и доста майки и бебета казваха, че са с пакет.

Общи условия

Активация на акаунт