Токуда Болница София - тема 26

• 143 242
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Може би въпросът ми е нелогичен, но се надявам да получа отговор. Става дума за аборт пожелание в Токуда. Лекарят е д-р Апостолова, но за да направи тя манипулацията, трябва ли да се избере екип? Сега се замислих, че не са ни казали нищо за избор на екип.

Благодаря предварително.

# 211
Добри хора, имате ли впечатления от ендокринологията в Токуда? Препоръчайте ми специалист за платен преглед. Ако кажете и колко струва прегледа, цена няма да имате Hug
Последната ми ендокриноложка нещо не ми допадна.

Здравейте! Аз ходя при д-р Горчева от известно време и съм доволна. За сега тя е единственият специалист, който успя да ми обърне внимание и да изследва доста от хормоните ми. Тя наистина откри къде е проблемът, не просто да ми хвърли рецепта за противозачатъчни, както досегашните "лекари", при които съм ходила.

Прегледът мисля, че е около 50 лв, но не съм сигурна, аз ходя по фонд и не съм запозната.

# 212
  • софия
Може ли някой да ми препоръча кардиолог в Токуда?

А по повод предния пост- и аз ходя на ендокринолог при Д-р Горчева и съм много доволна. Ходих при нея защото мислих, че имам проблем с щитовидната жлеза, а тя ме прати на допълнителни изследвания за захар и така откри ,че всъщност имам хиперинсулинемия. Преди бях ходила при няколко ендокринолога и никой не го беше установил. Лекарката е много любезна и подробно ми обяснява на всички въпроси. Аз ходих на преглед с направление и си платих само 2.50 за прегледа.

# 213
Ще раждам в друга болница, но искам, след като бебето се роди, да направя прегледите, които са включени в пакета за новородено, когато се ражда бебето в Токуда. Аудиометрия ще му бъде направена, но трансфонтанелна ехография, ехография на коремни органи и ехография на стави - не. Имате ли информация дали мога да ги направя и каква е цаната? Предполагам различни специалисти извършват тези прегледи. Ако ме ориентирате и към имена, на които да се доверя, ще съм ви много благодарна.

# 214
Ще раждам в друга болница, но искам, след като бебето се роди, да направя прегледите, които са включени в пакета за новородено, когато се ражда бебето в Токуда. Аудиометрия ще му бъде направена, но трансфонтанелна ехография, ехография на коремни органи и ехография на стави - не. Имате ли информация дали мога да ги направя и каква е цаната? Предполагам различни специалисти извършват тези прегледи. Ако ме ориентирате и към имена, на които да се доверя, ще съм ви много благодарна.
Ехография на ставите влиза в пакета. Питах сега като раждах декември.

# 215
Може да се направят отделно.
Относно цените - онзи ден платих 44 лв. за ехография на отделителна система /бъбрецигледахме/. За повече информация можеш да звъннеш на АГ регистратура.

# 216
Здравейте! Ходя на женска консултация в Токуда , както се записах и при Д-р Димитров, но лекарката (д-р Живкова) ,при която съм по-каса само ми намеква да ходя да правя ехографии във м-ц Фемина. Бях вече там за БХС (при доктор Славкова) - многооо доволна и много ми хареса ,и въпросът ми може би не е точно с насоченост Токуда, дали някой ходи и месечно примерно там да си прави ехографии. Ще ходя там и за ФМ, но междувременно дали не мога да си направя и ехография ( веднъж месечно примерно) или правят само специализираните изследвания ? :/
Благодаря и хубави почивни дни Simple Smile

# 217
За фетална морфология ли говориш или просто за ехография ? Всеки месец си правят при селеденето в Токуда така или иначе. Иначе аз се следях при Илиев и той ми препоръча да отида за ФМ или във Фемина или в Марковс , тъй че те са ЗА.

Здравейте! Ходя на женска консултация в Токуда , както се записах и при Д-р Димитров, но лекарката (д-р Живкова) ,при която съм по-каса само ми намеква да ходя да правя ехографии във м-ц Фемина. Бях вече там за БХС (при доктор Славкова) - многооо доволна и много ми хареса ,и въпросът ми може би не е точно с насоченост Токуда, дали някой ходи и месечно примерно там да си прави ехографии. Ще ходя там и за ФМ, но междувременно дали не мога да си направя и ехография ( веднъж месечно примерно) или правят само специализираните изследвания ? :/
Благодаря и хубави почивни дни Simple Smile

# 218
Не, просто за ехография Simple Smile В Токуда също правят , знам, просто д-р Живкова.., не че искам да я подценявам ... но ако има възможност във Фемина , техниката там много ми харесва.

# 219
Живкова ми е в черния списък, но това е лично мнение.

# 220
Живкова ми е в черния списък, но това е лично мнение.
Значи правилно съм усетила нещата ... тоест може да разберете от къде идва питането ми 😉

Последна редакция: пт, 09 мар 2018, 21:26 от Bozhilova, MD

# 221
Момичета, кажете как е положението в Токуда след покупката на турците ? Влошават ли се нещата или се подобряват ? Има ли изгледи за по-добро отношение и услуга като цяло след 2-3 годиники ?

# 222
  • Harmanli, Bulgaria
Има жени, които се следят във Фемина, не само за ФМ, а и за цялата бременност.
Аз като отношениенстн доволна от Токуда и след кати я купиха турците. Цените за някои прегледи при професори и т.н. са увеличени, има служител, който минава мисля, че веднъж седмично и пита дали са доволни пациентите или не. Но винаги в някое отделение може да се попадне на крива сестра

# 223
  • София
Според мен качеството се е променило. В Родилното поне разликата е много голяма. Всички са усмихнати, загрижени, помагат. Никой този път не ми направи забележка или да се държи сопнато. В неонатология има лека промяна, но явно са пренатоварени и им липсва персонал. Едни и същи бяха дежурни почти през целия ми престой.
Просто няма база за сравнение от предишното ми раждане.

# 224
Аз бях на отворени врати в родилното миналия месец. Предвид, че лежах в Шейново за задържане по-рано, съм доста впечатлена от условията в Токуда. Персоналът е вежлив, чисто и топло е , стаите, тоалетните са супер.Неаонатологията е на отлично ниво. Отговоряха на всякакви въпроси без да са сопнати. До колкото рабрах в момента правят ремонт на друг етаж за родилно отделение, който ще отвори към края на годината.

Общи условия

Активация на акаунт