Токуда Болница София - тема 26

• 143 132
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
  • Harmanli, Bulgaria
Само в началото е трудно да си запишеш час, после като станеш пациент, няма проблеми. Лично на мен Илиев два пъти ми е казвал, че е отказвал да поеме бременни жени за раждане, защото е много натоварен и после му били сърдити. Аз по здравна каса не съм се следила, смятах го за безсмислено. Принципно не е нужно всеки месец да ходиш на преглед, но само принципно. Та акцента на моят пост е че ако разчиташ на някой да ти води раждането, най-добре е отрано да говориш с него.
Точно, и аз само първия път чаках за час. След като станах пациент на Илиев нямаше момент, в който да ми се забави преглед и т.н. при положение че, с напредване на бременността прегледите ми бяха всяка седмица и дори по-често.

# 151
Аз предпочитам да се следя и по каса и платено, така съм си регистрирала бременността , а платеното ме следи един лекар , при който искам да раждам живот и здраве ,и при това на едно и също място( и успях да се запиша при д- р Димитров). Честите прегледи не ме притесняват, а напротив. Но всеки преценява през тези 9 месеца ,кое ще го натовари повече- преглед веднъж месечно или проследяване през две седмици примерно. 😉

# 152
Аз предпочитам да се следя и по каса и платено, така съм си регистрирала бременността , а платеното ме следи един лекар , при който искам да раждам живот и здраве ,и при това на едно и също място( и успях да се запиша при д- р Димитров). Честите прегледи не ме притесняват, а напротив. Но всеки преценява през тези 9 месеца ,кое ще го натовари повече- преглед веднъж месечно или проследяване през две седмици примерно. 😉

Абсолютно съм съгласна. Най-важно е спокойствието ти Wink

# 153
  • София
Добри хора, имате ли впечатления от ендокринологията в Токуда? Препоръчайте ми специалист за платен преглед. Ако кажете и колко струва прегледа, цена няма да имате Hug
Последната ми ендокриноложка нещо не ми допадна.

# 154
Добри хора, имате ли впечатления от ендокринологията в Токуда? Препоръчайте ми специалист за платен преглед. Ако кажете и колко струва прегледа, цена няма да имате Hug

Аз ходих при проф. Лозанов, защото единствено за него имаше свободен час. Първичният преглед е 80лв , като при друг специалист е 50-60лв. Аз останах очарована от професора , скоро ще съм за трети път при него.

# 155
  • София
Леле, доста са вдигнали цените Flushed
В мамологията (или образната диагностика) си бяха ок миналия месец.

# 156
Здравейте, аз бих искала да попитам дали някой има отзив за раждане при д-р Мария Атанасова? Тя дойде в началото на годината от Майчин дом, заедно с д-р Нашар и новия началник? Благодаря 😊

# 157
От визитациите ми остави добро впечатление. Винаги усмихната, отговаряща на въпроси.  Спомням си при постъпването ми имаше нейна пациентка  във високо-рискова бременност, която я споменаваше с добро.

# 158
  • Живее на Луната

Не знам дали си заслужават ендокринолозите. Аз съм ходила при Горчева и не останах доволна. Има добри ендокринолози, но не  са в Токуда.

# 159
Здравейте, исксм да попитам дали има някой, който по време на бременност си е направил доп. здравно осигуряване към някой фонд( към кой фонд) и дали са поели тази част от 900лв. за раждане.

# 160
  • София
Здравейте, исксм да попитам дали има някой, който по време на бременност си е направил доп. здравно осигуряване към някой фонд( към кой фонд) и дали са поели тази част от 900лв. за раждане.

С предишната бременност имах и ми поеха цената на цялото раждане плюс 3 нощи в самостоятелна стая. Имах много хубав пакет. Сега нямам ДЗО и ще си плащам.

# 161
  • София
Аз също имах ДЗО (към Доверие), поеха ми всички прегледи и изследвания и избора на екип. Поправка - няколко такси не ми ги покрихазаради непълни документи.  Ако си с възстановяване на разходите, изчети внимателни какви документи ще ти искат, кои полета в амбулаторните листове как трябва да са попълнени, с какво трябва да са придружени и как трябва да са оформени резултатите от  изследванията, в това число и записите на тонове.

# 162
Аз съм към Доверие и ми покрива проследяването и 900 лв. от раждането.

# 163
Здравейте на всички! Отдавна не следя темите за Токуда (че разждах 2014), но ето че пак ми се наложи. Имам някакъв гинекологичен проблем и по симптомите според мен е спешен. Дали утре ще ме прегледа някой по спешност, ако отида без час? Преди ходех при Лазарова, но вече нямам никой познат, който да ме приеме ей така без час.

# 164
Доколкото знам в събота само бременни по спешност преглеждат. Но може днес да се обадиш и да разпиташ, че инфото ми е старо.

Общи условия

Активация на акаунт