Токуда Болница София - тема 26

• 143 241
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Както казах, аз се осигурявах през работодател (не моя, но все пак...). Става въпрос за 2016-та година. Условията бяха за възстановявнае на разходите - аз плащам и после пращам на фонда документите, за да ми възстанови сумата по банковата ми сметка. Възстановиха ми всичко преди раждането - прегледи, изследвания и лекарства (без хомеопатичните добавки и витамините), както и сумата за избор на екип. Е, имах пропуски в документите на няколко пъти и не ми възстановиха част от парите, но беше незначителна като процент - спомням си за едни тонове и едни лекарства. Нямах таван за прегледи и изследвания, за лекарствата май имах, но не го достигнах. Тогава специално избрах да се осигурявам в Доверие, защото бяха с по-добри условия от фонда на моя работодател (вторият имаше таван за прегледи и изследвания и по-нисък таван за раждането).

Но пак казвам, това беше преди 2 години, Доверие може да са си променили условията. Все пак Токуда сериозно си качват цените и е възможно и на този фонд да са му се досвидяли парите, които "пръскат" бременните осигурени.

# 196
Аз съм към фонд Доверие от моя работодател. Родих юни 2017-та и тавана ми за раждане е 900 лв., които ми покриха. За прегледи беше някъде 500-600 лв. на година нещо подобно. Тъй като бременността ми беше в две години реално горе-долу са ми попокрили голяма част от нещата.

# 197
Здравейте, дали д-р.Нашар преглежда в Токуда или е само в родилна зала?

# 198
  • Пловдив
Да ми препоръчате добър анестезиолог?

# 199
Д-р Площаков!

# 200
Мисля, че преглежда.
Виждала съм в кабинета да влизат пациенти. Wink

# 201
  • София

Преглежда и изражда Simple Smile

# 202
  • Тра-ла-ла
Какво ви е мнението за микробиологичната лаборатория в Токуда? Добри ли са в това?

# 203
  • Harmanli, Bulgaria
Какво ви е мнението за микробиологичната лаборатория в Токуда? Добри ли са в това?
Да ☺

# 204

Преглежда и изражда Simple Smile
[/quote
Имате ли повече информация, кога преглежда,с направление става ли, цена на преглед?
Аз не съм бременна , раждала съм при нея в МД , ходя и на профилактични при нея,но откакто е там още не съм ходила.

# 205
Цените за преглед при неонатолог са вдигнати още от 55 на 61 лв. Нямам нищо против, но... Нямат отделено помещение за болни деца, всички са на един етаж и как може едно 2 годишно дете да бъде накарано да седи на едно място докато изчака пациентите преди него ? Разочаровах се. Да не говорим какъв скандал вдигнах на една некадърна аптекарка в болницата, която ми даде лекрство за възрстни за 2 годишното ми дете (при положение, че я питах няколко пъти сигурна ли е какво ми дава!) и най-нагло зададе риторично въпроса кои сме ние да оспорваме написаното от Масларска ?! Добре, че непосредствено преди да си тръгна реших да видя какво пише на рецептата и да го чукна в нета. И като се върнах... Просто я направих на пух и прах и й беше малко ! Ако Димитров и Константинова се махнат от болницата, кракът ми няма да стъпи там. Не мога да повярвам колко им пада нивото, а се вдига цената на медицинските услуги.

# 206
Минавам да споделя информация, която научих днес и предполагам ще е полезна за мамите, които решат тепърва да се проследяват в Токуда. До няколко дни ще пуснат пакети за проследяване. Не знам какви ще са, но така ми каза днес д-р Богданова и понеже съм в началото на втори триместър, спомена, че ще има такива за различните триместъри, т.е. може да не си проследяваш абсолютно цялата бременност там.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 17:50 от icecube

# 207
Еее страхотно като решим да имаме номер 2 ще се възползвам Simple Smile

# 208
  • Harmanli, Bulgaria
Откакто турците я купиха вдигнаха цените на всички прегледи... става все по-скъпо и по-скъпо... но за някои неща не бих се доверила на други лекари, които са там

# 209
  • Пловдив
Благодаря!
Д-р Площаков!

Общи условия

Активация на акаунт