Токуда Болница София - тема 26

• 143 281
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
И да тръгне бебето, достатъчно време има, че да го извадят със секцио. Моите и двете се родиха по този начин - секцио, но не по план. Само дето мъките са повече, но на детето това не му пречи.

# 271
  • София
Началникът на отделението да не би да е брата на Димитър Марков, специалистът по ФМ? Стана ми любопитно...

# 272
# 273
Браво, дано има повече подобни новини. ♥

# 274
  • София
Малиш, М, благодаря за коментарите. Аз скоро реших окончателно, че искам да раждам в болница Токуда. Допреди това се двоумях между нея и Шейнова, където изражда моят док. Времето напредва и затова започнах да се интересувам от специалисти в Токуда. При мен раждането ще е оперативно, заради предходно секцио. Отделно съм диагностицирана с ГД и тромбофилия, и съответно ежедневно съм на терапия с Клексан. По препоръка на док. успях да  запиша час при д-р Илиев, но ме притеснява факта, че е сериозно натоварен и ще се видим почти преди финала. Дано и други момичета, при желание, споделят мнение, кой специалист ги е оперирал и има ли опит с терапия за тромбофилия?
Малиш, за теб много стиснати палчета.

# 275
Малиш, М, благодаря за коментарите. Аз скоро реших окончателно, че искам да раждам в болница Токуда. Допреди това се двоумях между нея и Шейнова, където изражда моят док. Времето напредва и затова започнах да се интересувам от специалисти в Токуда. При мен раждането ще е оперативно, заради предходно секцио. Отделно съм диагностицирана с ГД и тромбофилия, и съответно ежедневно съм на терапия с Клексан. По препоръка на док. успях да  запиша час при д-р Илиев, но ме притеснява факта, че е сериозно натоварен и ще се видим почти преди финала. Дано и други момичета, при желание, споделят мнение, кой специалист ги е оперирал и има ли опит с терапия за тромбофилия?
Малиш, за теб много стиснати палчета.

Опит и тясна специалност относно раждане и проследяване на майки с тромбофилия има Колева - горещо препоръчвам.

# 276
Мерси ...
Засега се разработиха ...

# 277
Мен ме оперира д-р Илиев. Да, много е зает, но пък аз съм изключително доволна. Аз бях с тромбофилия и инсулинова резистентност. Не съм стигала до гестационен диабет, ама имаше риск. Иначе Илиев е голям шегаджия, има си своите особености, може би няма да допадне на всяка една пациентка, но пък е супер добър като лекар.

# 278
Здравейте, въпросът ми е за стаите. Това за 4-ката означава ли, че се покрива от ЗК и да не я смятам като допълнителен разход?

Избор на стая
Според възможностите и желанието си можете да бъдете настанени във стая „Лукс”, VIP-стая или стая с четири легла.
Стая с 4 легла – влиза в стойността на клиничната пътека или платения медицински пакет
„ВИП” стая – 85,00 лв. на денонощие.
„Лукс” стая – 125,00 лв. на денонощие.

# 279
  • София
Здравейте,
Преди време някой беше писал, че в Токуда ще въведат “пакети” за ЖК, разделени на триместъри. Знаете ли дали пакетите вече са въведени?
Аз ходя на ЖК в друга болница, но започвам да не съм доволна и се замислям дали да не сменя с Токуда.

# 280
Здравейте,
Преди време някой беше писал, че в Токуда ще въведат “пакети” за ЖК, разделени на триместъри. Знаете ли дали пакетите вече са въведени?
Аз ходя на ЖК в друга болница, но започвам да не съм доволна и се замислям дали да не сменя с Токуда.

Аз бях писала и проверявам всяка седмица на сайта им, но няма информация. В средата на април съм на преглед и ще попитам какво се случва с планираните пакети и дали няма да родим преди да са ги въвели Simple Smile

# 281
  • София
Здравейте,

Аз бях писала и проверявам всяка седмица на сайта им, но няма информация. В средата на април съм на преглед и ще попитам какво се случва с планираните пакети и дали няма да родим преди да са ги въвели Simple Smile

Юхуу, благодаря за бързия отговор. Започвам и аз да следя активно Simple Smile

# 282
  • София
DundyS, Desert^girl, благодаря за включването. Вие при тях ли следихте бременността?
Малиш Flowers Four Leaf Clover

# 283
Здравейте, въпросът ми е за стаите. Това за 4-ката означава ли, че се покрива от ЗК и да не я смятам като допълнителен разход?
Покрива се, да.

# 284
DundyS, Desert^girl, благодаря за включването. Вие при тях ли следихте бременността?
Малиш Flowers Four Leaf Clover

Да, ЖК и раждах при Колева - много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт