Токуда Болница София - тема 26

• 143 284
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Да, следях се при Илиев главно в Токуда, но и в частния му кабинет. Тъй като нямаше тези пакети,  за които говорите на мен ми беше все едно като цена къде е и съм ходила където и когато ми е удобно спрямо работа.

# 286
Здравейте,
Аз също ще раждам в Токуда. Интересува ме цената, обявена в сайта 1600лв. покрива ли упойка, ако се наложи? Изобщо нещо допълнително плаща ли се (освен ВИП стая и пакет за бебето)? Тези от вас, които не са били във ВИП стая, какви са ви впечатленията от условията?
Благодаря Simple Smile

# 287
Аз бях в стая с 4 легла. Супер е. Гоморихме си с момичетата, помагахме си, плакахме заедно Simple Smile
До колкото помня във фактурата ми бяха разбили цената за секцио така:
Избор на екип - 900лв.
Пакет бебе 600 лв.
Грижи за родилката - вип грижи - 600 лв.

При нормално мисля се заплащаше допълнително 400 лв. Упойка.

# 288
И аз бях в обща стая. Доволна съм, наистина ми беше много приятно, че станахме близки с момичетата и си говорихме. Ако бях сама сигурно щеше да ми е по-тежко. Иначе не съм имала проблем със стаите. Акушерките са леко дразнещи някои от тях, това за мен е негатива иначе.. .стаите са ок.

# 289
Аз бях в стая с 4 легла. Супер е. Гоморихме си с момичетата, помагахме си, плакахме заедно Simple Smile
До колкото помня във фактурата ми бяха разбили цената за секцио така:
Избор на екип - 900лв.
Пакет бебе 600 лв.
Грижи за родилката - вип грижи - 600 лв.

При нормално мисля се заплащаше допълнително 400 лв. Упойка.

Аз бях секцио и на мен ми ги бяха разделили така по пакети, иначе епидуралната при нормално беше 300 лв., ама сега май са вдигнали цената.

# 290
  • София
Родих нормално с упойка и платих 1600 лв. за мен и 600 лв. за бебето.
Бях в обща стая и изобщо не съжалявам. Момочетата бяха много готини. Храната също ми хареса. Единственият ми коментар е за състоянието на баните.

# 291
Аз раждах там октомври миналата година и не бих повторила, основно заради държанието на акушерките (аг и бебешките). Имах чувството, че съм в държавна болница, само дето престоя е 2000лв. Запушените канали на душ кабините оставям без коментар - и в двете стаи, в които бях положението беше плачевно.
Иначе не съжалявам, че бях в стая с 4 легла, защото си помагахме с другите майки при нужда.

# 292
В нашата стая проблеми с персонала на аг и неонатология не сме имали.
Негативно впечатление ми направи санитарка, която носеше храната - много се сърдеше ако не си си изял порцията, за да освободиш подноса, когато тя мине. То бяха страшни фасони.
Ама както ссе казва - дреме ти.

# 293
  • София
Да, следях се при Илиев главно в Токуда, но и в частния му кабинет. Тъй като нямаше тези пакети,  за които говорите на мен ми беше все едно като цена къде е и съм ходила където и когато ми е удобно спрямо работа.
А може ли да ми дадеш координати? Аз поради късно взето решение относно мястото на раждане, часовете са заети. Дънди и и аз първоначално се бях насочила в Токуда към Колева, но една позната ме разколеба. Сега пак се замислям сериозно за нея, мерси за инфото.

# 294
Ерна, Колева признавам е особена, мине професионалист, за който е важно да си свърши добре работата. За мен това беше най-важното. Не отивам там да ставам приятелка с някой, а да разчитам на лекар който действа адекватно и на който да разчитам.

# 295
  • София
Ерна, Колева признавам е особена, мине професионалист, за който е важно да си свърши добре работата. За мен това беше най-важното. Не отивам там да ставам приятелка с някой, а да разчитам на лекар който действа адекватно и на който да разчитам.
Не съм си и помислила за такава близост. Притеснението ми идва от факта, че не ме е следила тя през бременността.

# 296
  • Harmanli, Bulgaria
Малиш, М, благодаря за коментарите. Аз скоро реших окончателно, че искам да раждам в болница Токуда. Допреди това се двоумях между нея и Шейнова, където изражда моят док. Времето напредва и затова започнах да се интересувам от специалисти в Токуда. При мен раждането ще е оперативно, заради предходно секцио. Отделно съм диагностицирана с ГД и тромбофилия, и съответно ежедневно съм на терапия с Клексан. По препоръка на док. успях да  запиша час при д-р Илиев, но ме притеснява факта, че е сериозно натоварен и ще се видим почти преди финала. Дано и други момичета, при желание, споделят мнение, кой специалист ги е оперирал и има ли опит с терапия за тромбофилия?
Малиш, за теб много стиснати палчета.

Аз родих преди малко повече от 4 месеца при д-р Илиев. Страхитен специалест, човечен лекар, интересува се от пациентите си. Той ме следеше през цялата бременност. Аз съм с тромбофилия. Правила съм доста тромбози. Една направих по време на бременността си. Аз съм тежък случай тъй като кръвта ми се сгъстява бързо и за последната година и половина съм правила три тромбози и  флебит. Но следвах съветите на Илиев, биех си инежкциите. Има доста пациенти с тромбофилия. Не съм само аз. А секциото ми мина леко и белега ми е колкото конче. Силно го препоръчвам.
Успех ♥️😊

# 297
Момичета, трябва ли ми помпата за в болницата? Понеже съм я приготвила по друг списък, памперси също, но реално в списъка за Токуда пише, че си ползват техни памперси та тях ще ги извадя от багажа, но за помпа не се споменава, та да я взимам ли?

# 298
На мен ми донесоха помпата стерилизирана след като родих. Не ми се е налагало да я ползвам, защото ни насърчаваха да слагаме бебето на гърда още от самото начало и на всяко хранене.

# 299
  • Harmanli, Bulgaria
Хубаво е да имаш помпа. Така стимулираш слизането на кърмата, защото мъниците нямат сили в началото. На всички мами в моята стая им дойде кърмата след втори трети ден дори и на тези които естествено родиха. На мен ми слезе кърмата като използвах помпата

Общи условия

Активация на акаунт