Токуда Болница София - тема 26

• 143 342
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Когато раждах сина ми, насърчаването на кърменето беше даже досадно. Постоянно влизаше кой ли не да ни намества зърната и да ни наглася бебето и т. н. Така че е за който държи на това, ще остане доволен.

По отношение на стаите, аз бях в обща и много се радвам, че така реших. Времето минаваше неусетно в разговори с момичетата, споделяне на опит, тревоги и т. н Дай Боже, пак бих избрала дъщия лекар, Колева, и пак обща стая.

# 301
По-скоро помпата би помогнала, ако имаш много мляко да поизцеждаш, че  да не ти се препълват гърдите. Като цяло е добре, поне в началото, да се стараеш бебето да стимулира гърдите и да засуче правилно. За мен помпата е излишна, ама като я имаш вече не пречи да си я сложиш в багажа.

# 302
Aз си носех стерилизирана помпа плюс шишенца на медела, биберони залъгалки всичко... една сестра ме видя и изпадна в ужас... разправя ми: "Нали не смяташ да дадеш на детето от това нещо ? " пффф

# 303
  • София
То реално ако е минал час или повече след стерилизацията, уредът все едно не е стерилизиран. Та затова.

# 304
  • софия
Здравейте, някой от вас ходил ли е при д-р Найденова -кардиолог в Токуда? Ако да-можете ли да споделите мнение,защото обмислям дали да запиша баща ми за преглед при нея,но не знам дали е добра?

# 305
Не знам дали да питам тук, но знаете ли кои доктори в Токуда правят гинекологични лапароскопии и колко струва? Става дума за киста. А също и къде се намираше АГ отделението там?

# 306
Момичета, аз пак да питам, някой с отзиви за раждане при д-р Мария Атанасова- дойде от тази година в Токуда от Майчин дом? Благодаря ☺

# 307
Здравейте. Някой знае ли къде се намира кабинетантът др Деременджиева- (дерматолог) (интересува ме дали преглежда деца някъде около педиатрията или отделно от нея)?

# 308
Какво ще кажете за д-р Петя Кючукова?

# 309
  • София
Момичета привет Simple Smile Някоя от вас раждала ли е при д-р Емилия Кирякова?

# 310
  • София
Д-р Кючукова ми се видя много отзивчива и загрижена за пациентите на другите лекари. При д-р Кирякова няколко познати родиха, всички са доволни.

# 311
Да препоръчате дерматолог?

# 312
Богданов.

# 313
Да препоръчате дерматолог?

Доц. Дърленски, изключителен специалист!

# 314
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт