Токуда Болница София - тема 26

• 143 395
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
Даже и биберони си имат да ти кажа. Моето бебе ми го донесоха с биба макар, че аз си носех..

# 331
Защото е много вероятно да иска да си суче биба и да не плаче само с нея.

# 332

Не, че ми е работа, ама на бебетата работата им е да плачат. То не пречи да носиш залъгалка, ама пък как така знаеш, че бебето предварително ще плаче и ще се успокоява само от биберон?

# 333

Не, че ми е работа, ама на бебетата работата им е да плачат. То не пречи да носиш залъгалка, ама пък как така знаеш, че бебето предварително ще плаче и ще се успокоява само от биберон?

Затова написах "много вероятно", а не, че съм  петричката врачка и знам със сигурност какво предстои да се случи.

# 334
Моят син и досега реве, но не е имал залъгалка. Опитах се да предложа в някакъв момент, изобщо не я отрази и дотам.

# 335
В болницата бебетата са доста кротички и поспаливи, екшъна започва вкъщи Grin.

# 336
И аз това щях да кажа... хахаххаха моята бебка толкова спокойна като в болницата не е била никога за толкова дълго време през краткия си живот... сигурно им слагат успокоителни в Токуда хахаххахахха

# 337
Моят и в Токуда не беше, но залъгалка там не ми и мина през ума да предложа. Беше на по-късен етап.

# 338
Здравейте момичета. Знаете ли, дали д-р Бойко Димитров следи бременни с тромбофилия?

# 339
  • София
Лежа за задържане в болницата и искам да изкажа благодарности на целия екип! Определено потвърдих за себе си, че съм на точното място. Нещата са такива, каквито ги помня и преди 5години при раждането на сина ми, много добри условия, чистота, чудесно отношение и хубава храна. Всичко това без да плащам. С прекрасни впечатления съм освен от моята си докторка Колева, и от новата шефка Нашар, блага, внимателна и мила, и от другите с които имах досег, др Атанасова и Велева. Лежа на 3тия етаж, където едно време раждах, но сега тук е само за задържане отделение и раждания, после родилките ги месття в новото родилно на ет. 5, от което гледах някакви снимки, ултра модерни.

# 340
Здравейте момичета. Знаете ли, дали д-р Бойко Димитров следи бременни с тромбофилия?
Аз ( съм с тромбофилия) родих при него - секцио.
Следих се при др. Сигридов, но т.к. исках да родя в Токуда си избрах др. Бойко Димитров. В последния момент се наложи секцио по мед.причини от офтамолози и докторът изцяло се съгласи с препоръките. Изключително съм доволна от него!

# 341
Буена, имаш ли представа дали неонатологията е преместена на 5я етаж ?
Изглежда страхотно ноовото отделение!
Чак ми се прииска да родя отново Simple Smile

Бързо възстановяване на теб Wink

# 342
Къде са снимките на новото отделение?

# 343
Къде са снимките на новото отделение?
Най-долу http://www.tokudabolnica.bg/bg/obstetrics-and-gynecology

А тук има и видео:
http://www.tokudabolnica.bg/bg/neonatology

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 05:56 от ver4eto_sv

# 344