Токуда Болница София - тема 26

• 143 203
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Мислех направо да ходя. ( не съм бременна) А знаете ли къде другаде в частна болница биха ме приели без час?

# 166
  • София
Мислех направо да ходя. ( не съм бременна) А знаете ли къде другаде в частна болница биха ме приели без час?

Мисля, че може да опиташ тук:
Скрит текст:
обади се и обясни, че имаш проблем и според мен биха ти намерили час.

# 167
Щерев, Света София и Майчин дом имат кабинети в събота, но според мен е добре да звъннеш по един телефон и да разучиш дали преглеждат не бременни жени.

# 168
Надежда също имат спешен и преглеждат не само бременни.

# 169
Здравейте! Знаете ли дали д-р Димитрова (офталмолог) преглежда ли и възрастни, или само деца?

# 170
Здравейте, исксм да попитам дали има някой, който по време на бременност си е направил доп. здравно осигуряване към някой фонд( към кой фонд) и дали са поели тази част от 900лв. за раждане.

Аз съм в Уника и там поне няма да ти поемат, ако вече си бременна, а съм пакет престиж. Условието е да си се застраховала преди това.

# 171
Здравейте, исксм да попитам дали има някой, който по време на бременност си е направил доп. здравно осигуряване към някой фонд( към кой фонд) и дали са поели тази част от 900лв. за раждане.

Аз съм в 7 месец и тепърва ще си правя. Имам възможност да се включа на някакви преференциални условия към застраховката на мъжа ми и да казали, че покрива някаква сума

# 172
Аз родих в Надежда, но допълнителното ми здравно осигуряване покриваше и Токуда като опция (900избор на екип + упойка ако я разбиват отделно на фактурата). Поднових си осигуряването на 01.01, а родих на 31.01, към ЗАД България бях и те работят директно с болницата-няма нужда от възстановяване на разходи.

# 173
Аз родих в Надежда, но допълнителното ми здравно осигуряване покриваше и Токуда като опция (900избор на екип + упойка ако я разбиват отделно на фактурата). Поднових си осигуряването на 01.01, а родих на 31.01, към ЗАД България бях и те работят директно с болницата-няма нужда от възстановяване на разходи.

Цената в Надежда не е ли 2000? Или фонда не поема всичко?

# 174
Не знам да има фонд, който поема всичко.

# 175
  • София
Когато се интересувах за доп. здравно, се оказа, че ако си го плащаш като физическо лице не ти покрива бременност/раждане/избор на екип. Това са поема само ако си я сключиш към фирма. Ако си като физическо лице  няма да ти покрие тези неща, а също така имат и изчаквателен период от 3 месеца. И ако забременееш през тях се прекратява договора. (това като се интересувах през 2015 г.)

# 176
Аз проучвах миналата година - изчаквателния период на повечето беше от 6м до 12 м.

# 177
В моя случай застраховката я включих през фирма, наистина не беше за физическо лице и не покрива цялата сума от раждането, а 900 избор на екип + 200 епидурална упойка.

# 178
  • София
Аз проучвах миналата година - изчаквателния период на повечето беше от 6м до 12 м.

Дааааа може и така да беше 6 месеца - 12 месеца. Вече не помня, тъй като беше преди повече от 3 г.

# 179

Аз съм в 7 месец и тепърва ще си правя. Имам възможност да се включа на някакви преференциални условия към застраховката на мъжа ми и да казали, че покрива някаква сума

А ако си направиш сега, ще ти важи ли застраховката? Условията не са ли обикновено да си се осигурявал една година поне назад или определен период от време(предполагам е различен за различните застрахователни дружества).

Общи условия

Активация на акаунт