Токуда Болница София - тема 26

• 143 281
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
Нямам време да се ориентирам в темите. В 37 седмица съм и се бяха насочила към раждане в майчин дом. Но за съжаление много ме разочароваха в тази болница..
имам нужда от повече информация като цени, стай след раждане, лекари ...ако реша да вляза без избор на лекар какво ще платя. Не познавам никой там.
само да кажа със гестационен диабет, високо кръвно и бебето е седалищно... задължително секцио съм

# 256
  • София, България
Здравейте,
Нямам време да се ориентирам в темите. В 37 седмица съм и се бяха насочила към раждане в майчин дом. Но за съжаление много ме разочароваха в тази болница..
имам нужда от повече информация като цени, стай след раждане, лекари ...ако реша да вляза без избор на лекар какво ще платя. Не познавам никой там.
само да кажа със гестационен диабет, високо кръвно и бебето е седалищно... задължително секцио съм
Преди 50 дни раждах нормално след лека бременност,но все пак се надявам да ти е полезна информацията: препоръчвам д-р Апостолова (страхотен специалист и Човек). Не работи по ЗК,обаче. Преглежда всеки вторник от 8:30 до 13ч.
Цените за раждане ги има на сайта,но общо взето,ако си секцио, излиза към 2000лв. с избор на екип, като обаче основното предимство е,че на място правят всички начални изследвания и прегледи на детето.Това е огромен плюс,понеже после педиатърът няма да ви праща наляво и надясно с едномесечно бебе да правите прегледи. Стаите са общи или самостоятелни,ако има свободни. Аз бях в такава,след като се освободи на втория ден (не можеш да я запазиш предварително). Общите са си супер,отделени са леглата със завеси,но предимство на самостоятелната е,че бащата може да те посещава теб и бебето по всяко време и че имаш самостоятелна баня и тоалетна.
Ако имаш въпроси, ще се радвам да отговоря на ЛС Simple Smile

# 257
Щом ще раждаш секцио е най-добре да се ориентираш към някой лекар, който не е много натоварен, все пак имаш още малко време. Опция ти е да звъннеш на телефона на Гинекология и да ги разпиташ как се процедира в случай като твоя, защото като цяло операциите се планират от по-рано. Вариант ти е да идеш с изтекли води (контракции) и на място да те вместват, но не знаеш по кое време на деня ще се случи това и за да избегнеш стреса и чакането с болки е по-добре нещата да са ти отработени.

# 258
Щом ще раждаш секцио е най-добре да се ориентираш към някой лекар, който не е много натоварен, все пак имаш още малко време. Опция ти е да звъннеш на телефона на Гинекология и да ги разпиташ как се процедира в случай като твоя, защото като цяло операциите се планират от по-рано. Вариант ти е да идеш с изтекли води (контракции) и на място да те вместват, но не знаеш по кое време на деня ще се случи това и за да избегнеш стреса и чакането с болки е по-добре нещата да са ти отработени.
Откъде мога да получа телефона за да разпитам.
Аз лично ако успея да се отърва от оковите на майчин дом днес мога да отида още следобед

# 259
Най-добре е да идеш и на място да разпиташ, защото свързването по телефона е трудна мисия. Ето го номера - 02/ 403 4928, ето ти информация за раждането.

# 260
  • София
Малиш, мога да ти препоръчам д- р Нашар. Изключително доволна съм от нея. Може да й звъннеш да разговаряш директно с нея. Иначе родилното отделение вече е на високо ниво.

# 261
Благодаря ви момичета, но неискат да ме изпишат от МД. Ще трябва да си ги търпя тук

# 262
  • София
Малиш, мога да ти препоръчам д- р Нашар. Изключително доволна съм от нея. Може да й звъннеш да разговаряш директно с нея. Иначе родилното отделение вече е на високо ниво.
Здравей, ти секцио или естествено ражда при д-р Нашар. И какво искаш да кажеш с
Благодаря.

# 263
Благодаря.
Аз съм раждала при Нашар в МД преди 5 години форцепс. Ако ме бяха пуснали щях нея да търся в токуда

# 264
Здравейте,
Преди 50 дни раждах нормално след лека бременност,но все пак се надявам да ти е полезна информацията: препоръчвам д-р Апостолова (страхотен специалист и Човек). Не работи по ЗК,обаче. Преглежда всеки вторник от 8:30 до 13ч.
Цените за раждане ги има на сайта,но общо взето,ако си секцио, излиза към 2000лв. с избор на екип, като обаче основното предимство е,че на място правят всички начални изследвания и прегледи на детето.Това е огромен плюс,понеже после педиатърът няма да ви праща наляво и надясно с едномесечно бебе да правите прегледи. Стаите са общи или самостоятелни,ако има свободни. Аз бях в такава,след като се освободи на втория ден (не можеш да я запазиш предварително). Общите са си супер,отделени са леглата със завеси,но предимство на самостоятелната е,че бащата може да те посещава теб и бебето по всяко време и че имаш самостоятелна баня и тоалетна.
Ако имаш въпроси, ще се радвам да отговоря на ЛС Simple Smile

Я, нещо ново, не знаех, че в общите стаи леглата са отделени със завеси. А самостоятелните стаи са май само 2 нали?

# 265
Дамостоятелните стаи са 2, да.

# 266
  • Калифорния
Как така не искат да те пуснат? МД да не е затвор Wink
Може да не те съветват да си тръгваш в конкретния момент, но ако ти искаш, не виждам как ще те спрат. Подписваш там някакви документи, че напускаш по собствено желание и те изписват с всички документи.

# 267
  • София
Благодаря.

Родих нормално. Родилното го сравнявам с предишното ми раждане. Само заради д-р Нашар родих отново там. Бях готова да преглътна отношението. Но останах изненада. Още с приемането ми всички се държаха много добре. Имах чувството, че сънувам. Ако преди години се молих да ми свалят абоката, защото ръката ми се поду, сега настояваха да го сменят. Ако преди ми се накараха, че гърдите са ми на буци, сега ми помогнаха да ги изцедя.

# 268
Как така не искат да те пуснат? МД да не е затвор Wink
Може да не те съветват да си тръгваш в конкретния момент, но ако ти искаш, не виждам как ще те спрат. Подписваш там някакви документи, че напускаш по собствено желание и те изписват с всички документи.
Ще ги подпиша ако не пристъпят към секцио в петък както обещаха. Тогава ще бъда е началото на 38 седмица.
Днес го избиха да ми натъртят че съм с гестационен диабет и високо кръвно и е много безотговорно от моя страна да искам изписване точно сега в 37 седмица...
А реално на 15.03 ме приеха с контракции и стоях в отделението до 20.03 без да ми правят нищо.. пих си моя магнерот и допегит. От тогава не ме изписват и ходя всеки ден за тонове ... с уговорката да се върна днес сутринта и да пристъпят в действие днес или утре... уви действие няма... сега уговорката е пак да ходя за тонове всеки ден и да остана в четвъртък, за да ме подготвят за секцио за петък...
Най лошото е, че бебето е седалищно и не бива да тръгва

# 269
  • София
Една случка с щастлив край благодарение на специалистите от Токуда: http://dnes.dir.bg/news/tokuda-bebe-bremenna-26992619

Общи условия

Активация на акаунт