Здравейте, имам нужда от съвет. В понеделник - 12ти - си направих тест, излезе положителен, след това още няколко за по-сигурно, нямам никакви симтоми на бременност все още. Последния ми Ц започна на 23ти декември, като около, 26-27 януари правих един тест и беше отрицателен. На 30ти ми взеха цитонамазка и като че ли на другия ден имах много леко розово зацапване, предположих че е от остъргването на шийката. От тогава до сега би трябвало да съм около 7 г.с., но преди 3 дни от следобяд до вечерта имах много силни предменструални болки, също и в кръста. Уплаших се и си помислих, че всеки момент ще ми дойде. Нямах кървене просто болки. Отидохме до спешното, взеха ми кръв и урина, мериха кръвно и продължаваше да си ме боли. Може би след 4 часа чакане докторката ме прегледа, взе ми проба за инфекции и каза че има гъбична инфекция и съвсем малко кафява кръв, но шийката е затворена и стегната. Не ми каза, че няма опасност от аборт, но ми каза че може и да е нормално. ЧХГ ми е било 4035 и ми казаха че заради нередовния ми цикъл оплождането е станало по-късно и съм около 5-6 седмица. Докторката ми даде една свещичка Канестен 500мг и ми каза да си я сложа още същата вечер, не ме гледаха на УЗ. Прибрах се вече малко по-спокойна и на другия ден глобулата започна да изтича, но малко след това и зацапване, нямах болките от предния ден, просто съвсем малки парченца лигавица при избърсване примесени с лекарството. Обадих им се и ги попитах дали това е нормално, казаха да. Надявах се днес вече да е спряло, но не, все още го има, не капят чисти капки кръв, съвсем малко по бельото остава. Прочетох в английски форум, че това лекарство чистейки гъбите остъргва горния слой лигавица на влагалището, и точно на такова ми изглежда, малки червени парченца лигавица, определено не като съсиреците по време на цикъл. Живея в Шотландия и докторите няма да ми изпишат нищо за задържане ако има проблем, казаха ми да си взимам фолиевата киселина и да си чакам часа с акушерката. Имам Дуфастон от България, пила съм го и преди, въпроса ми е мога ли да го започна, в понеделник ще се обадя на доки в България, но въпреки това не мисля че може да навреди по някакъв начин. И има ли такова нещо като кървене произлизащо само от влагалището или всяко кървене идва от матката? Извинете ме, но за няколко дни изчетох какво ли не, прегледа ми е в сряда, надявам се до тогава зацапването да е спряло...

Препоръчани теми