Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 385
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
На мен ми бяха казали АМХ на 3-ти ден.

# 211
след години опити, забременях по естествен път, но за съжаление днес на преглед при др.Петрова в уж 12г.с. се оказа, че няма сърдечна дейност и е спряло развитието малко след последния ми преглед, който беше на 14.02. - утре ме изпраща в Пълмед, за да ме "изчистят" и ми каза, че е желателно да направим изследване на плода, до колкото разбрах, за да се разбере евентуалната причина за този развой на нещата, но в Пълмед пък нямали генетична лаборатория, а било хубаво материала да се занесе възможно по най-бързия начин - коя генетична лаборатория може да ми препоръчате (до колкото знам и в ню лайф имат генетици, ама дали правят такива неща - в шока и ужаса изобщо не разпитах)...и ако някой може да сподели нещо по тази тема, което ще ми е полезно да знам ще съм благодарна....
също така чух две различни мнения за периода на възстановяване - според др.Петрова е добре след 3м да се подновят опитите, за да се възстанови лигавицата, а според друг доктор от селена (просто исках и второ мнение да чуя на тази ужасна новина) пък ми казаха, че може веднага да се правят опити, дори имало по-голяма вероятност за забременяване ....не знам кое е по-правилното....
Благодаря Ви предварително

# 212
Каквото и да кажа, ще бледнее пред това което чувстваш! Съжалявам да прочета такива новини... Много съжалявам:(((

# 213
Ирина, много съжалявам Sad
Имам мисед 8 г.с., ужасно тежко е.
За генетична лаборатория - Геника в Гранда, работят следобед обаче.
За почивката от опити - хубаво е около три месеца почивка, за да се възстанови лигавицата след абразиото.

# 214
благодаря момичета,
наистина си е загуба, колкото и да казват, че още не съм го била усетила бебето и други подобни .... доста ми е мъчно, а при мисълта, че започва отново ходене по мъките - мерене на овулации, чакане, надяване, добавки за едно или друго - много се уморих психически....
а за тази лаборатория в Гранд - това не  е ли при писанец или е друга лаборатория просто в същата сграда...но пък ако работят следобед.... до колкото разбрах трябва веднага да се занесе материала...даже казаха да съм с придружител, за да може той да тича и да носи , не знам пък в Селена дали нямат такава лаборатория ....просто днес бях като попарена и не можех да асимилирам, нито да разпитам какво да се прави
благодаря Ви още веднъж  и пожелавам късмет на всички до края Heart Exl

# 215
Не е Писанец, друга е. Поне преди няколко месеца работеха само следобед.
Защо не звъннеш утре сутринта в Селена и не попиташ ?

# 216
Ирина, много съжалявам...
Моя приятелка преживя същото (но беше отдавна) и изпратиха съпруга й да занесе материал в Геника. Влиза се от вход от другата страна на охраната, не този към асансьора за Писанец, но мисля, че отварят след 14 ч. В Селена едва ли имат гинетик, но може да изпращат пробите някъде и по този начин да не чакате до 14 ч, което вероятно ще компроментира материала. Съжалявам, че не мога да помогна с повече информация.

# 217
благодаря още веднъж, звъннах сега в селена, но тъй като процедурата ще е правя в друга клиника (пълмед - а те нямали такава лаборатория) и от селена като чуха не бяха така отзивчиви - казаха, ако правите при нас ние си носим материала , от вас не се изисква нищо, но щом ще правите другаде - да си питам там...ами ще питам доктора, който ще направи манипулацията къде да ходим - искаше ми се да знам, за да се организирам за утре, но ще действаме на момента .....

# 218
благодаря още веднъж, звъннах сега в селена, но тъй като процедурата ще е правя в друга клиника (пълмед - а те нямали такава лаборатория) и от селена като чуха не бяха така отзивчиви - казаха, ако правите при нас ние си носим материала , от вас не се изисква нищо, но щом ще правите другаде - да си питам там...ами ще питам доктора, който ще направи манипулацията къде да ходим - искаше ми се да знам, за да се организирам за утре, но ще действаме на момента ...
Съжалявам много за случилото ти се! Надявам се бързо да се възстановиш!

# 219
  • Пловдив
Съжалявам!!!
И аз имам мисед в същата седмица...тъжно е,тежко е...Аз се следях в Торакс,там правиха кюретажа и сами си пратиха материал за изследване.
Можеш и в др.клиника да идеш...не в Пълмед.
Също ми казаха 3мес.почивка...кой в Селена ти каза веднага опити???Може ли име,дори на лични,че ми предстои да избирам лекар...

# 220
Аз като цяло от селена съм много Недоволна..отидох защото исках второ мниние и нямах време...мисля че се казва др Тупчийска (или нещо подобно) млада и отзивчива на пръв поглед, но беше убудена ,че това с 3месеца изчакване били отживелици.... от младия Ставрев също съм адски недоволна (бях за ЦС при него) изкара ме,че е невъзможно да забременея с тези тръби, единствено инвитро разбира се....е ето че забременях макар и за кратко.... единствено за др.Топалова съм чувала добри отзиви от там, но лични наблюдения нямам...
Благодаря за подкрепата....аз чакам да ме вземат да се свърши тази работа и така. Честит празник на всички дами с пожелание всичка да бъдем мами Simple Smile

# 221
Ирина, много съжалява за загубата ти!  Sad

Относно Геника, отварят от 14.00 часа  Peace
Отстрани на Гранда се намират.

# 222
irina_lo много съжалявам, че така са се развили нещата при теб. Но и според мен е редно да се изчака най-малкото докато ти се регулират хормоните. Аз съм правила инвитро опити и знам колко фатални може да са хормоните върху развитието на яйцеклетката, а от там и върху ембриончето, което се развива от тази яйцеклетка. Аз съм последния човек, който би чакал и ако можеше щях направя следващия трансфер веднага, но и аз съм на 3месечна пауза Sad 

# 223
Дааа...каквото каже док.това ще правим...щом трябва три месеца....то дано на четвъртия да стане ..амаа...пак надежди и чакане и молене....
За изследването ни изпратиха в Генетиката на ВМИ ...там са казали 2 до 3 седмици резултат ще има....

# 224
Здравейте момичета, да попитам ,някой знае ли има ли хотел близо до клиниката, и как се казва . Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт