Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 463
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Само да вметна:
преди първият ми опит АМХ ми беше 1.2
Точно след 1 година  ( и след два опита ) в същата лаборатория излезе 2,56.
Нямам обяснение.

# 391
  • Пловдив
Момичета, менструалните болки не означава че ще Ви дойде.... И аз имах чувството че всеки момент ще текне, даже и имах зацапване и всичко това когато си ми беше датата на цикъла. Бях отписала всичко, даже едвам направих тест и лъснаха две черти които сега докарах до 33 г.с Simple Smile

# 392
да де,променя се ама надолу...не се вдига!
Ами и се вдига! Защото по едно време /декември/ ми беше 0.4, а в края на януари 0.9...в една и съща лаборатория

# 393
  • Пловдив
да де,променя се ама надолу...не се вдига!
Ами и се вдига! Защото по едно време /декември/ ми беше 0.4, а в края на януари 0.9...в една и съща лаборатория
м не...поне на мен така ми казаха.Ако е Писанец въпросната лаболатория е ясно.

# 394
Лекарката ми също каза, че мога да го подиша, така че смятам, че ще стане...то и не знам дали да им вярвам, че е 0.3...от 0.9

# 395
  • Пловдив
Пусни пак...

# 396
Между 0,3 и 0,9 ако го наричате "вдигане" ... АМХ не е изцяло изследван показател и вероятно се влияе от някои неща.Например със сигурност съм чела, че ендометриозата и ниското АМХ са свързани. Какво още му влияе и в каква посока - според мен все още не е установено. Жени с ниско АМХ забременяват по-трудно, но не е невъзможно. Все пак не забравяйте, че освен да се забременее, трябва и да се роди здраво бебе . С високо ФСХ в комбинация с ниско АМХ може и да се забременее, но шанса за лошо качество на яйцеклетките е голям. Доколкото знам има случаи на ниско АМХ, но ФСХ в референтни граници и за такива жени има по-големи шансове.

# 397
Здравейте, нова съм.Щеми е от полза да науча, ако някоя от Вас е минала през инвитро с донорска яйцеклетка. Доколкото разбрах една от инвитро
клиниките разполагащи с донорска банка  на яйцеклетки е именно Ню Лайф.

# 398
Аз минах през тази програма , бях в първата група с която стартира програмата. Успешен финал беше за мен. Мога да ти пиша на лични с подробности ако искаш...

# 399
Започвам втори рунд, дано този път да е успешен до края. Пожелайте ми успех и стискайте палци Simple Smile
Stifani721230 и аз съм по донорската програма, ако имаш въпроси - може да ми пишеш на лично

# 400
Започвам втори рунд, дано този път да е успешен до края. Пожелайте ми успех и стискайте палци Simple Smile
Успех!

# 401
  • до най-прекрасния мъж
Успех, стискам палци!

# 402
Айде, успех и от мен! Flowers Four Leaf Clover

# 403
# 404
Здравейте ,момичета! Исках да попитам били ли сте на консултация при уролога в Ню лайф и какви са впечатленията ви.
Късмет пожелавам на всички,които в момента са на процедурки, а на чакащите като мен- да мине по-бързо времето и да се захващаме на работа 😉.

Общи условия

Активация на акаунт