Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 437
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Стела, знаеш,  че аз се подготвям (засега психически ) за опит в друга клиника. Но си позволявам да се включвам в диалога ви, понеже обсъждаме ДЯ.
Та исках да кажа, че в "моята" клиника нито ми искаха ЦС, нито ме питаха дали съм правила, въобще не са я споменали. Много ми е странно.

# 451
  • до най-прекрасния мъж
Стела, при Петрова съм, да. На мен не ми е правена ЦС никога, сигурно затова ми иска. Но аз не съм по програма за ДЯ. При нас проблемът е неизяснен и налага проверка на тръбите.

# 452
Тя ме беше питала дали имам правена ЦС и аз й казах, че имам. Но като споменах дали да не направя актуална, тя каза, че нямало нужда. Дано скоро се открие причината и да имате положителен резултат! Simple Smile

Пухче, радвам се, че се включваш. Така черпим опит и от другите клиники Hug

# 453
защо така ни е замряла темата, никой ли няма да чака с мен положителния тест Simple Smile

# 454
И аз това се чудя. Преди беше една от най-активните...

На теб пожелавам успешно чакане! Simple Smile

# 455
  • до най-прекрасния мъж
защо така ни е замряла темата, никой ли няма да чака с мен положителния тест Simple Smile

Притихнали сме в очакване на твоето +.
Аз съм малко на лечение, после ЦС и след това ще видим.

# 456

Притихнали сме в очакване на твоето +.
Laughing
Така де ама с мен имаше още толкова много хора на трансфера, а никой нищо не пише ... Явно всеки си чака поотделно.
Кога се очаква да ти приключи лечението?

# 457
  • до най-прекрасния мъж
Надявам се да мина само с този курс, до неделя. Междувременно чакам МЦ, след това МБ и ако е чиста, ЦС.

# 458
В Ню Лайф сега само Петрова ли се занимава с инвитро?
Ако е така -жалко, уж голяма клиника под израелско крило, пък само един инвитро специалист.

# 459
  • Пловдив
В Ню Лайф сега само Петрова ли се занимава с инвитро?
Ако е така -жалко, уж голяма клиника под израелско крило, пък само един инвитро специалист.
Аааа,как ...бута протежето си Танев  Wink и той е специалист...ма незнам по кво.
Има и още един млад лекар.Ходи там и в Медлайн.

# 460
Значи са само с Петрова, тия другите не ги броя, аз лично при тях процедура не съм чула/прочела някой да е правил или да предстои да прави.

# 461
  • Пловдив
Значи са само с Петрова, тия другите не ги броя, аз лично при тях процедура не съм чула/прочела някой да е правил или да предстои да прави.
Е как...правят  Peace Тя е толкоз заета,че прехвърля пациентите.Не смогва и така...Той казва,че 90% от пункциите ги прави сам.
Нека някой да каже така ли е или не... Simple Smile

# 462
На мен ми казаха, че Танев прави и трансфери  Thinking

# 463
  • Пловдив
Тъй де...

# 464
  • до най-прекрасния мъж
Нормално е по-прости неща да ги правят други лекари или персонал от клиниката. За пункции или трансфери, не знам, не бих се доверила. На мен Минчев /много млад лекар/, ми изписа лечението,  а пробата за МБ ми я взе едно младо момиче. Д-р Петрова има много пациенти и едва ли може да смогне с всичко, затова прехвърля.

Общи условия

Активация на акаунт