Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 633
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Вашите дребосъци спокойно ли спят?
Оги ще ме побърка от две седмици по цяла нощ мрънка..през час два и се върти като пумпал направо откачам вече...

# 631
  • Враца
Дит, при мен също е така, но отдавна. Днес забелязах, че венеца отдолу е станал прозрачен до лявото зъбче, но нали след долните 2 излизат горните 4 и тогава пак отдолу, малката има само 2 отдолу.

# 632
  • София
Абе и аз си мислех, че са зъбите, но денем няма никакъв проблем. Ама ми се струват подути венците към кътниците все пак...знам ли..дано минава по-скоро, че е ужасссс.

# 633
Дит, ние се въртим много и се будим през два часа, но Дани си е така още от родилното Grinning Не съм открила лек все още Thinking

# 634
Същата работа у нас. Кошмарни са нощите, върти се рита в просъница. В кошарата се удря в решетките, като я взема при нас ни събужда я с ритници, я се е надигнала и си стовари главата ударно върху нас. И естествено я заболи и айде ревввв
Просто не знам до 20 те зъба ли ще я караме така.
А дните са горе долу добре. Е някой дни е ревлива.
И тя има само два долни, аз венеца не мога да го видя, не ми дава. Идея нямам ще излиза ли нещо не ли.
Но както казва мъжа ми, колики не усетихме, сега ставаме алчни и зъбите лесно да излязат.

# 635
  • София
Аз искам вече да го слагам да си спи в кошарата, след като вече има вечеря и не е гладен нощем. Обаче не си представям да ставам по 8745 пъти да давам биберон или да го завивам..А снощи се събудих от нещо в краката ми, ставам , гледам , той се свил на топка в долни край на спалнята.
Той поне 8 искара до сега, та остават само 12  Tired

# 636
  • София
Същото и при нас. Нощес спа непробудно докъм 3 и тогава пропълзял насън в краката ни, не сме го усетили и БАМ! като си трясна главата с долната табла на спалнята! Реееев! Не можем да го успокоим половин час, а днес челото му е синьо 😢 После цяла нощ се мята като риба на сухо, не сме мигнали...Дано тази нощ спи, че направоооо...С това мятане не си представям въобще как ще го сложа в кошарата- едно, че ще се пребие и второ, че цяла нощ ще е вземи-гушни-успокой, никой няма да спи.

# 637
  • Несебър
Олее, и нашия не се спира нощем ,много се буди и пълзи насън . А от 3 дена през час. Няма въобще сън. Мислех си, че на мен, която обожава съня,  се  е паднало неспящо бебе, но явно спящите са рядкост. А БУУМ ме събуди сутринта, падна на земята откъм долния край на леглото/ единственото необезапасено място/. Мечтая за сън без будене. Еххх
Да ви питам как третирате сухите петна. Нов кожен проблем - на  малкия му се появи едно на крачето. До сега не е имал и се чудя с какво да мажа, козметиката ли да сменям ?

# 638
  • София
Смених изцяло козметиката за къпане и мазане с тази на А дерма за атопична кожа и смених препарата за пране с такъв без фосфати, не ползвам омекотители и пускам задължително допълнително изплакване на прането. И внимателно захранване, разбира се.

# 639
Здравейте, моля ви за подкрепа чрез гласуване.Синът ми участва в конкурса на БНТ ''Аз съм българче'' с есе ''Вече сме свободни''.Есетата на участниците са публикувани на сайта www.azmogaazznam.com и може да се гласува,като от един IP адрес се приема по един глас на денонощие.Моля ви да гласувате за моето момче,като от сайта се избира от меню-конкурси-Аз съм българче-участници,неговото есе е на стр.6,Стоян Поибренски.Участникът, събрал най-много гласове до края на месеца,печели наградата на публиката.

# 640
Аз на спалнята я взимам към средата на ноща, като евентуално съм пробвала да я успокоя, все пак някои нощи горе долу поспива 3/4 часа непробудно.
Но да ви кажа веднъж баща и станал до вц, и се забавил /мъжете нали много уважават висенето там/ и аз спя. Тя полузаспала става да пълзи, и се мята на възглавниците, избутва ли се с краката как точно не знам, но падна от спалнята. Обаче със възглавницата. Като на дюшек. Та нищо и няма, но аз се уплаших. Някой път явно съм много изморена и не се събуждам от всяко нейно движение и без да искам я изтървах тогава.
Затова в кошарата!
Белинда, а цицица има ли малкия? На нея все още и е подута главата от таблата, и е меко. За колко време минава? Дали знаеш от опит?
Нев айде имаш го гласа Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 13:46 от LilyRose

# 641
  • Враца
Аз днес сготвих на малката спанак с ориз и сиренце и пилешка супа. Вие на какво меню сте?

# 642
  • София
Кюфтета...аз нямам много избор. Той яде вече месо и яйца, но в определен вид..и без зеленчуци ако може..

# 643
Ние хапнахме супичка от пуешко с червена леща и зеленчуци  Simple Smile

# 644
  • Несебър
Мерси, Belinda! Аз досега от себа мед бях много доволна, правеше му кожата много мека, но явно е за смяна вече. Ти за А-derma exomega серията ли имаш предвид? За захранването - даже изоставаме. Но от  скоро му давам сирене /козе/, може и това да е оказало влияние. Ще взема да го спра за малко.
 За цицините - доста удари имаме вече, но след намазване със зехтин всичко бързо минава.
 Менюто ни днес - заешка супа с тиквичка, морков и картоф. Мноого му харесва. Следобедна - тиква с ябълка. За вечеря просо с  броколи. Wink
Успех Nev! От телефона нещо не ми отваря конкурса. По- късно ще пробвам от компа.

Общи условия

Активация на акаунт