Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 677
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Алиса честита месечинка на Наборчето и ние закръгляме 10 месеца и стикито на Пърпъл Simple Smile
Аз с кисело мляко разнообразявам храненето в 5. Баба ми прави домашно квасено с бисквитите на дит го дробя, купешките много сладкииии. А и педито ми каза да ги избягвам до последно докато може.
Супа давам преди вечерното кърмене. Да ще кажете, че ще замествам хранене, и не е по никакви правила, обаче без супа спи като през деня, два макс 3 часа и се буди. Побърквам се. Сега яде 150/180 мл супа и суче. И в 4 пак търси да моца. Така поне минавам с едно нощно кърмене.  И е спокойна. После вече към 6/7 търси са цоцка пак.

# 271
    Момичета как стеее??Направо покрай тази промяна на бгмама ви бях забравила.Ужасно ме дразнише в началото Imp . Много се радвам,че ви намерих и още си споделяте всичко заедно.

Аз и малкия Стоян сме добре.Вече стои седнал,има 2 зъбчета,изправя се в кошарата,а вече успява и за няколко секунди да се задържи изправен без да се подпира.Това всичко в 9м с изключение на последното.Локомника си замести всички хранения през деня.Виждам,че точно това обсъждате.Неговият режим е малко странен.Сутрин пие мляко към 6ч,закусва към 10ч,ако заспи към 13ч си отсвирва до 3-4ч и тогава му идва обяда.Не знам дали е правилно,но на това място му давам СЗ,а вечер към 8ч обяда 😁.После се събужда само за АМ.
    Кога мина това време не знам..но много се радвам,че още пишете тук,аз също вече съм налиния. Поне имам кротко дете пу пу .

# 272
    Бейби,привет! 😄
    Ама как ви остава време и бисквитки да правите 😮 май само аз не си разпределям времето правилно 😕
    Белинда,ММ намерил тези :

https://koalabebe.com/product/2015/hip-hipp-bio-detski-biskvitki … 50-gr-12-mes.html

Без захар,обаче пише,че са за деца от 1-3 г. Чудя се да ги давам ли на мечето или  да си ги изям аз 😁
    Лили,Алиса честити месечинки 🤗

# 273
    • София
    Аз добавям обикновени бисквити, само гледам да няма следи от ядки. Имат същите неща като в бебешките, само дето са ми милион пъти по-евтини. Ако съм направила аз, слагам от мойте. И да се похваля Оги яде принцеса с каймаааа не може да бъде ...нещо с месо. Направо не ми се вярва. Излезна и осмия зъб.

# 274
    Ditmade много зъбки,вече и пържоли може да ръфа 😁 . Кога роди ти?

# 275
    • София
    На 15 март. Малко ме изненада дребосъка с 3 седмици:)

# 276
    Дит, как правиш принцесите 😊

# 277
    • Велико Търново
    Наш щурчо пък днес закръгли 9 месеца, почти не наддава вече, но крачолите осезаемо късеят. Ама то и няма как да пълнее, на стола седи само за половината пюре, после нещо почва да го боцка, та едвам изтрайва седнал докрай. И като слезе няма минутка да стои седнал, само пълзи и обикаля. Вече ходим до коша за боклук за една ръчичка и от вчера го забелязах, че се задържа за около десетина секунди прав без да се подпира.
    Единствената храна, за която устата му е винаги отворена, е кисело мляко. Почти всеки следобед го смесват с плод и две дребни бисквити и храненето там е бързо и безболезнено. Вечер още само мляко пие, че ми идва нанагорнище толкова много да готвя, но скоро ще трябва да се опитам, защото все още не се е отказал от нощното мляко. Като се затопли и порастна денят дано да стане по-лесно коригирането на режима, че сега спи следобед до пет и половина -шест и то денят свършил, кога следобедна закуска, кога вечеря, кога мляко...

# 278
    • София
    Меченка, благодаря! Виждала съм ги тези, но понеже пише, че са след годинка, не съм им обръщала внимание. Ще ги пробвам по-натам.

# 279
    • София
    Пате, купих си месо и го смелих на чопъра. Добавих малко чубрица и малко настърган кашкавал. Намазах много тънък слой на филийка и пекох на парти грилче.

# 280
    На 15 март. Малко ме изненада дребосъка с 3 седмици:)
    Мен ме направи мама с един ден по-късно.Стоян е на 16март. ❤

# 281
    Бейби, добре дошла пак при нас Hug Миналото лято не успяхме, ама това като акостираме на морето, белким се видиме 😄.
    Аз бисквити купешки не давам още, тръгнах веднъж да взимам на Хип, то вътре мед имаше. Вчера й правих спаначени кюфтета с овесени ядки, погризка едно, но най предпочита зеленчуци на пара. Затова хич няма да се напъвам още, после колко има да й готвя. То това му е едно от най-големите предимства на ЗВБ, че децата свикват от съвсем рано с вида на храната.
    Лили, мерси за дивана, виждала съм ги по брошури, ще ходя да разгледам.

# 282
    Мнения за тези? https://www.lidl.bg/catalog3media/bg/article/6900330/gallery/zoom/6900330_0.jpg Може на мястото на кашата да натроша 2-3 бисквитки с 2 лъжици мляко, педи каза малък процент масленост. Или
    ще пробвам на Дит Вереята.
    Благодаря за честитките! Честито и на Лили и Пърпъл:)))))
    Относно килограмите, кaкто каза eligeog, а не бях се сещала, този път на консултация го заведох гладен, а винаги досега след кашата. Явно и това си е дало отзвук.

# 283
    • Велико Търново
    По принцип не е ли ОК да е по-висок процентът на киселото мляко?

# 284
    Нямам си и на идея.

Общи условия

Активация на акаунт