Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 675
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • София
По принцип не е ли ОК да е по-висок процентът на киселото мляко?
И аз така знам

# 286
  • София
Млечните мазнини са полезни за малките деца, за разлика от нас, големите деца😁 Пълномаслено мляко се дава, даже най-добре овче.

# 287
Честити месечинки и от мен, обаче ние нямаме! Ние закрихме априлчетата с изплюване на 3 май 😁. Стикито е на една дата с Деа на Нелегална.
В Декатлона бебешките шейнички изчерпани, чакат ново зареждане след десетина дни. А с чук и гека, Белинда ме върна в детските години, аз имах такава.

# 288
  • София
Начииии, догодина, на Ветровала, състезание с шейни 😂 Тая така се засилва, че може да спре чак у Бояна😂

# 289
Момичета, ако бебка има температура, проблем ли е да я къпем? Казаха да не я къпем, че ще й е студено и ще я втресе?

# 290
  • Велико Търново
Понякога банята е добър начин да се свали Т, но бих го приложила при по-голямо дете. При болно бебенце не бих къпала, и без това е отпаднало и изморено.

# 291
И аз така.

# 292
Аз също не бих къпала.

# 293
  • София
Зависи от детето и колко е висока Т. Моите обичаха да плицикат в коритцето до охлаждане на водата, Т спадаше и видимо децата живваха. Мене обаче ако някой ме разсъблече да ме къпе, когато ме втриса, ще го удуша. Може да пробваш, то детето ще си покаже дали му е приятно или не.

# 294
Изкъпахме я, че и вчера не я къпахме,  живна малко, благодаря ви много!

# 295
  • София
Ето, за друг път ще знаеш. Вдигне ли Т - слагаш коритото 😊 Между другото, това е най-безопасният и физиологичен начин за сваляне на Т- без лекарства, напълно естествено.

# 296
Ние, след като имаше шарка, я къпем в банята под душа - баща й прекалено буквално разбра съвета на док за душ Wink Оказа се, че й харесва - поне така твърди той, аз не съм допусната до само тяхното си забавление, но излиза видимо доволна. Док каза, че няма нищо лошо да я къпем така,  не разбрах, обаче, дали е добре Wink

# 297
Пърпълче, извинявам се че обърках датата. Беше писала, че нашите деца са наборчета и адашчета и аз съм го разбрала буквално Simple Smile Blush
Лягам, че съм каталясала днес, как не седнах цял ден. А мъжа ми как ме ядоса, само той бил изморен ... Rage като му направих остра забележка, реалцията беше “е добре айде и ти си измоеена”
Еййй прекипя ми. Още съм му сърдита.

# 298
  • София
Мъжка му работа, а те наистина нямат представа защо толкова сме уморени...та нали си седим вкъщи по цял ден...Simple Smile
Ако утре сутрин не съм болна, значи грипа ми се е разминал (за сега).

# 299
☕ добро утро Simple Smile
Дит как си днес ? Размина ли се с грипа ?
Малката нещо я чувам да кашля тази сутрин Thinking нещоо не ми харесва. Да видим ?

Общи условия

Активация на акаунт